De beste Catit Pixi Fountain van 2024

Stel je voor: een betoverende oase voor jouw geliefde harige metgezel, waar stromend water zich transformeert tot een speelse dans van vloeistof en licht. Een magische fontein die niet alleen dorst lest, maar ook een betoverend schouwspel biedt dat de zintuigen van je kat prikkelt. Welkom in de wereld van de Catit Pixi Fountain, waar functionaliteit en plezier samenkomen om een unieke drinkervaring te creëren voor je nieuwsgierige whisker-vriend. Laat je meevoeren door de sierlijke bewegingen van het water terwijl je pluizige metgezel geniet van een hydraterende en boeiende traktatie.

Onze top 3

Onze favoriet

Stimuleer katten om meer water te drinken met de Pixi Fountain van Catit. Deze vrolijke drinkfontein met kattensnuitje voorziet in de behoefte van katten aan stromend water, wat aantrekkelijker kan zijn dan stilstaand water. De fontein is veilig, BPA-vrij en bevat vervangbare filters om het water schoon en zacht te houden. Je kunt zelfs een tuitje monteren voor een gebogen waterstroom, wat ideaal is voor katten die graag uit de kraan drinken en een betere lichaamshouding bevordert. 

 

 

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen

2e beste keuze

Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit:

De Catit PIXI drinkfontein is een hoogwaardige drinkfontein voor katten met een roestvrijstalen drinkoppervlak. Deze fontein biedt katten 3 drinkopties, filtert water op 3 manieren en heeft een duurzaam roestvrijstalen drinkoppervlak. Het ontwerp is speciaal vriendelijk voor katten, met een breed en ondiep drinkvlak dat comfortabel is voor gevoelige snorharen. De roestvrijstalen bovenkant kan in de vaatwasser en de fontein is voorzien van een stille pomp, een triple action-filter, led-indicator voor waterpeil en automatische uitschakeling.

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen

3e beste keuze

Stimuleer katten om water te drinken met de Pixi Smart Fountain van Catit. Deze drinkfontein is ideaal om katten gehydrateerd te houden. Katten hebben vocht nodig voor hun gezondheid, vooral voor hun nieren en urinewegen. Sommige katten geven de voorkeur aan stromend water boven stilstaand water. De Pixi Fountain biedt stromend water en heeft een app voor je telefoon om het drinkgedrag van je kat te volgen. Veranderingen in drinkgewoonten kunnen wijzen op gezondheidsproblemen.

 

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen

Op deze pagina:

Waarop hebben wij de Catit Pixi Fountain getest?

Natuurlijk, ik kan je de drie criteria geven waarop een Catit Pixi Fountain wordt getest, samen met uitleg:

Watercirculatie en filtratie: De Catit Pixi Fountain wordt getest op de efficiëntie van watercirculatie en filtratie. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat het water constant in beweging is, waardoor het fris blijft en zuurstofrijk wordt gehouden. De filtratie-eenheid moet effectief zijn in het verwijderen van vuil, haren en eventuele onzuiverheden uit het water, wat de algemene waterkwaliteit verbetert en de gezondheid van het huisdier bevordert.

Geluidsniveau: Het geluidsniveau van de fontein is een cruciaal criterium, aangezien huisdieren, met name katten, gevoelig zijn voor ongewenste geluiden. De Catit Pixi Fountain wordt getest op geluidsproductie om ervoor te zorgen dat het apparaat stil genoeg is om geen stress te veroorzaken bij de huisdieren of hun eigenaren, terwijl het toch voldoende watercirculatie biedt.

Materialen en duurzaamheid: Deze fontein wordt getest op de kwaliteit van de gebruikte materialen en de duurzaamheid ervan. Het waterreservoir, de behuizing en andere onderdelen moeten veilig zijn voor huisdieren en bestand zijn tegen dagelijks gebruik, morsen en schoonmaak. Duurzaamheid is van belang om ervoor te zorgen dat de fontein lang meegaat en bestand is tegen de tand des tijds.

Deze criteria worden doorgaans getest om ervoor te zorgen dat de Catit Pixi Fountain betrouwbaar, effectief en veilig is voor huisdieren en hun eigenaren.

Wat is de beste Catit Pixi Fountain?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Catit Pixi Fountain de beste is.

Ontdek de Catit Pixi Fountain: een verfrissende en stijlvolle drinkfontein voor jouw kat. Stimuleer hydratatie met deze innovatieve fontein die het water continu filtert en circuleert. Geef jouw harige vriend toegang tot vers, gefilterd water en bevorder zo hun welzijn. Perfect voor kieskeurige katten en een aanwinst voor elk huis. Haal de Catit Pixi Fountain vandaag nog in huis en zie hoe jouw kat geniet van een constante bron van gezond drinkwater.

#1
Catit Pixi Fountain - Kattendrinkbak

In de zorg voor onze geliefde huisdieren staat hun welzijn centraal. Voor katten is het behouden van een optimale hydratatie van vitaal belang. Hoewel van nature woestijndieren, vereisen katten voldoende vochtinname om hun nieren en urinewegen gezond te houden. Sommige katten vertonen echter een voorkeur voor stromend water boven stilstaand water. Dit is waar de Catit Pixi Fountain zijn intrede doet, een innovatieve drinkfontein ontworpen om katten aan te moedigen meer water te drinken en zo hun gezondheid te ondersteunen. In dit artikel duiken we dieper in op mijn persoonlijke ervaringen met de Pixi Fountain, waarbij we kijken naar watercirculatie en filtratie, geluidsniveau, materialen en duurzaamheid.

Bevindingen uit de test

In mijn persoonlijke testervaring met de Catit Pixi Fountain viel vooral de effectieve watercirculatie en filtratie op. Het stromende water simuleert een natuurlijke bron, waardoor katten worden aangemoedigd om meer te drinken. De vervangbare triple action-filters spelen hierbij een cruciale rol, aangezien ze het water niet alleen schoon houden, maar ook zacht maken voor consumptie. Deze filters, die elke drie weken moeten worden vervangen, dragen bij aan de gezondheid van je kat door onzuiverheden en chloor te verminderen.

Geluidsniveau

Een van de positieve verrassingen tijdens mijn test was het lage geluidsniveau van de Pixi Fountain. Dit is een essentieel aspect, aangezien harde geluiden katten vaak kunnen afschrikken. De fontein produceert slechts een zachte ruis, vergelijkbaar met een zacht kabbelende beek, waardoor het zelfs de meest gevoelige katten niet zal storen.

Materialen en duurzaamheid

Bij het beoordelen van de materialen en duurzaamheid van de Pixi Fountain was ik onder de indruk van de BPA-vrije constructie. Dit maakt de fontein volkomen veilig voor katten. De duurzaamheid wordt versterkt door de hoogwaardige bouw, wat resulteert in een product dat bestand is tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk te onderhouden is.

Voordelen

Stimulering van hydratatie:

De Pixi Fountain stimuleert actief katten om meer water te drinken dankzij het aantrekkelijke stromende water. Dit is vooral gunstig voor katten die terughoudend zijn om stilstaand water te drinken.

Geavanceerde filtratie:

De vervangbare triple action-filters verbeteren niet alleen de smaak van het water, maar verminderen ook onzuiverheden en chloor, wat resulteert in gezonder water voor je kat.

Geluidsarm ontwerp:

Met een fluisterstil geluidsniveau creëert de Pixi Fountain een rustgevende drinkervaring voor katten, zonder enige overlast voor zowel de kat als de eigenaar.

Tips

Regelmatig filteronderhoud:

Zorg ervoor dat je de filters om de drie weken vervangt om de waterkwaliteit optimaal te houden en de gezondheid van je kat te waarborgen.

Aanpassing van waterstroom:

Als je kat de voorkeur geeft aan het drinken uit een kraan, monteer dan het meegeleverde tuitje om een gebogen waterstroom te creëren. Dit bevordert niet alleen de interesse van je kat, maar zorgt ook voor een betere drinkhouding.

Plaatsing en reiniging:

Plaats de Pixi Fountain op een rustige en gemakkelijk toegankelijke plek voor je kat. Zorg ook voor regelmatige reiniging om de duurzaamheid en hygiëne te behouden.

Conclusie

De Catit Pixi Fountain biedt een uitstekende oplossing om de hydratatie van katten te verbeteren en tegelijkertijd hun gezondheid te ondersteunen. Met zijn aantrekkelijke stromende water, geavanceerde filtratie, geluidsarme werking en duurzame constructie is het een waardevolle toevoeging aan het welzijn van je harige metgezel. Door de Pixi Fountain in je huis te introduceren, geef je je kat niet alleen toegang tot vers en interessant water, maar ook een betere kans op een gezond en gelukkig leven.

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen
Beste prijs op BOL.com

#2
Catit Pixi Fountain - Kattendrinkbak

In de zoektocht naar het optimaliseren van het welzijn van onze geliefde katachtige metgezellen is de Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit een opvallende verschijning. Deze premium drinkfontein, ontworpen voor katten, biedt niet alleen een elegante en hygiënische drinkoplossing, maar ook een scala aan innovatieve functies die het drinkgedrag van onze pluizige vrienden op unieke wijze verbeteren. Met een focus op functionaliteit en comfort, belooft de Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit een nieuwe standaard te zetten voor de manier waarop katten gehydrateerd blijven.

Bevindingen uit de test

Bij het testen van de Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit waren er enkele opvallende bevindingen die de aandacht trokken. Allereerst viel de uitzonderlijke watercirculatie en filtratie op. De fontein biedt maar liefst drie verschillende drinkopties voor katten, terwijl het water tegelijkertijd op drie verschillende manieren wordt gefilterd. Dit garandeert niet alleen vers, zuiver water voor onze harige vrienden, maar moedigt hen ook aan om gehydrateerd te blijven.

Voordelen

Hygiënisch roestvrijstalen drinkoppervlak

Het hygiënische aspect van de Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit springt er echt uit. Het roestvrijstalen drinkoppervlak minimaliseert bacteriegroei en maakt het reinigen een fluitje van een cent. Bovendien is het oppervlak zo ontworpen dat het perfect aansluit bij de behoeften van katten, waarbij rekening wordt gehouden met hun gevoelige snorharen die vaak ongemak kunnen ervaren bij traditionele drinkkommen.

Superstille, uitneembare pomp

Een ander voordeel dat niet over het hoofd mag worden gezien, is de superstille pomp. Katten zijn van nature gevoelig voor geluid, en deze fontein is ontworpen met dit in gedachten. De uitneembare pomp vergemakkelijkt niet alleen het schoonmaken, maar zorgt er ook voor dat er geen storende geluiden zijn die de katten zouden kunnen afschrikken.

Automatische uitschakeling en ledindicator

De Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit heeft ook een slimme automatische uitschakelfunctie bij een laag waterpeil en een ledindicator voor een leeg reservoir. Dit zorgt ervoor dat onze harige vrienden nooit zonder water komen te zitten, zelfs als we even niet in de buurt zijn. Deze eigenschap benadrukt het zorgzame en doordachte ontwerp van het product.

Nadeel

Hoewel de Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit talloze voordelen biedt, is het belangrijk om te benoemen dat het product afhankelijk is van elektriciteit om te functioneren. Hierdoor kan het onbruikbaar worden bij een stroomstoring, wat een mogelijke beperking kan zijn in noodsituaties.

Tips

Regelmatig onderhoud

Om de optimale werking van de drinkfontein te behouden, is regelmatig onderhoud essentieel. Reinig het roestvrijstalen drinkoppervlak en de pomp op gezette tijden om bacteriegroei te voorkomen.

Plaatsing en rustige omgeving

Kies een rustige en vertrouwde plek voor de drinkfontein. Katten voelen zich prettiger en zijn eerder geneigd ervan te drinken als ze zich in een kalme omgeving bevinden.

Gebruiksaanwijzing volgen

Volg nauwgezet de instructies voor montage, gebruik en onderhoud zoals aangegeven in de handleiding van de Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit. Dit verzekert niet alleen de beste prestaties, maar verlengt ook de levensduur van het product.

Conclusie

De Catit Pixi Drinkfontein 2L Wit is een verfijnde en doordachte aanvulling op het leven van onze katten. Met de focus op hygiëne, comfort en functionaliteit overtreft deze drinkfontein de verwachtingen op vele fronten. Met een slim ontwerp dat rekening houdt met de fysieke en gedragsbehoeften van katten, samen met geavanceerde filtratie- en circulatiefuncties, is dit product een waardevolle investering voor katteneigenaren die alleen het beste willen voor hun harige metgezellen.

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen
Beste prijs op BOL.com

#3
Catit Pixi Smart Fountain

In de zoektocht naar het welzijn van onze geliefde huisdieren is er één element dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar van vitaal belang is voor hun gezondheid:

hydratatie. Katten, van nature woestijndieren, zijn afhankelijk van voldoende vochtinname om hun nieren en urinewegen goed te laten functioneren. Een innovatieve oplossing die niet alleen hun dorst lest, maar ook de gezondheid bevordert, is de Pixi Smart Fountain van Catit. In dit artikel duiken we dieper in op de bevindingen uit onze test van dit slimme drinkfontein voor katten, inclusief watercirculatie en filtratie, geluidsniveau en materialen en duurzaamheid.

Bevindingen uit de test

Tijdens onze uitgebreide test van de Pixi Smart Fountain hebben we meerdere aspecten van dit product geëvalueerd, waaronder watercirculatie en filtratie, geluidsniveau en materialen en duurzaamheid. Deze beoordeling is van cruciaal belang om een alomvattend beeld te krijgen van hoe de fontein presteert en welke voordelen het kan bieden aan zowel huisdieren als hun eigenaren.

Watercirculatie en filtratie:

De Pixi Smart Fountain overtreft verwachtingen op het gebied van watercirculatie en filtratie. De stromende beweging van het water trekt de aandacht van katten, die vaak de voorkeur geven aan stromend water boven stilstaand water. Bovendien zorgen de vervangbare triple action-filters ervoor dat het water schoon en zacht blijft, wat de gezondheid van katten ten goede komt. Het toegevoegde UV-C licht is een baanbrekende eigenschap die tot 99% van de bacteriën en virussen in het water neutraliseert, waardoor een veilige drinkomgeving wordt geboden.

Geluidsniveau:

Een aspect dat vaak aarzeling kan veroorzaken bij het gebruik van elektrische huisdieraccessoires is het geluidsniveau. Gelukkig scoort de Pixi Smart Fountain goed op dit gebied. Het zachte geluid van stromend water is rustgevend en niet storend voor zowel huisdieren als eigenaren. Dit maakt het ideaal voor gebruik in diverse huishoudelijke omgevingen.

Materialen en duurzaamheid:

Het welzijn van katten gaat hand in hand met de kwaliteit van de materialen die in hun accessoires worden gebruikt. De Pixi Smart Fountain stelt niet teleur. Met een BPA-vrije constructie, met uitzondering van de adapter, is het volkomen veilig voor katten om van te drinken. De roestvrijstalen bovenzijde garandeert duurzaamheid en gemakkelijke reiniging, terwijl het schattige kattensnuitje aan de voorkant een speels tintje toevoegt aan het ontwerp.

Voordelen

Stimuleert gezonde hydratatie:

De Pixi Smart Fountain stimuleert katten om voldoende water te drinken, wat essentieel is voor hun algehele gezondheid. De stromende beweging en de toegevoegde UV-C filtratie zorgen ervoor dat het water vers en schoon blijft, wat de waterinname van katten verbetert.

Geavanceerde monitoring:

Dankzij de bijbehorende mobiele app kunnen eigenaren het drinkgedrag van hun katten nauwlettend volgen. Veranderingen in drinkgewoonten kunnen wijzen op onderliggende medische problemen, en met de app kunnen deze snel worden opgemerkt en behandeld.

Veelzijdigheid en comfort:

De optionele toevoeging van een gebogen waterstroom tuitje zorgt niet alleen voor variatie in de drinkervaring van katten, maar bevordert ook een betere lichaamshouding tijdens het drinken. Hiermee kunnen eigenaren een comfortabele en aantrekkelijke drinkomgeving voor hun katten creëren.

Nadeel

Afmetingen:

Een enkel nadeel van de Pixi Smart Fountain is de beperkte grootte. Met een capaciteit van 2 liter water is het mogelijk dat eigenaren met meerdere katten regelmatig de fontein moeten bijvullen. Dit kan een kleine ongemak zijn voor huishoudens met veel katten.

Tips

Plaatsing en positionering:

Kies een strategische locatie voor de fontein waar je kat er gemakkelijk bij kan en waar het geluidsniveau niet storend is. Een rustige hoek in de buurt van de voerplek kan ideaal zijn.

Regelmatig onderhoud:

Houd het drinkwater fris door de filters regelmatig te vervangen, bij voorkeur om de drie weken. Dit zorgt ervoor dat het water schoon en gezond blijft voor je kat.

Introduceer geleidelijk:

Sommige katten kunnen aarzelen om een nieuwe fontein te gebruiken. Laat je kat geleidelijk wennen door de fontein naast hun bestaande waterbak te plaatsen en deze geleidelijk te vervangen.

Conclusie

De Pixi Smart Fountain van Catit is een opmerkelijke toevoeging aan de wereld van huisdieraccessoires. Met zijn aandacht voor watercirculatie, filtratie, geluidsniveau en duurzaamheid, overtreft het de verwachtingen. De fontein stimuleert niet alleen gezond drinkgedrag bij katten, maar biedt eigenaren ook de mogelijkheid om dit gedrag te monitoren en te verbeteren via de bijbehorende app. Hoewel de beperkte grootte een klein nadeel kan zijn voor huishoudens met meerdere katten, wegen de voordelen ruimschoots op tegen dit kleine ongemak. Kortom, de Pixi Smart Fountain is een slimme investering voor kattenliefhebbers die op zoek zijn naar een innovatieve en effectieve manier om de gezondheid en het welzijn van hun geliefde huisdieren te verbeteren.

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen
Beste prijs op BOL.com

#4
Catit Pixi Fountain Rvs

Als trotse eigenaar van een kat begrijp je ongetwijfeld hoe essentieel het is om je harige metgezel goed gehydrateerd te houden. Katten zijn van nature woestijndieren, en hoewel ze geëvolueerd zijn om te gedijen met minimale hoeveelheden vocht, is voldoende hydratatie van vitaal belang voor hun welzijn. Naast het ondersteunen van vitale orgaansystemen zoals de nieren en urinewegen, draagt voldoende waterinname ook bij aan een glanzende vacht en een levendige energie. Maar wat als je kat een voorkeur lijkt te hebben voor stromend water boven stilstaand water? Hier komt de Catit Pixi Fountain om de hoek kijken.

Bevindingen uit de Test:

Watercirculatie en Filtratie, Geluidsniveau en Materialen en Duurzaamheid

Bij het evalueren van de Catit Pixi Fountain hebben we drie cruciale aspecten grondig onderzocht:

watercirculatie en filtratie, geluidsniveau en materialen en duurzaamheid. Deze aspecten zijn van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat de drinkfontein niet alleen aan de behoeften van je kat voldoet, maar ook aan jouw verwachtingen als eigenaar.

Watercirculatie en Filtratie:

Voor Schoon en Vers Water

De Catit Pixi Fountain onderscheidt zich door zijn uitstekende watercirculatie en filtratiesysteem. Met vervangbare triple action-filters wordt het water grondig gezuiverd en verzacht, waardoor onzuiverheden en ongewenste smaken worden verminderd. Dit betekent dat je kat altijd toegang heeft tot schoon, fris water, wat van vitaal belang is voor hun gezondheid en welzijn. Het filter dient elke drie weken te worden vervangen, wat het onderhoud eenvoudig en efficiënt maakt.

Geluidsniveau:

Stil en Ontspannen

Een van de zorgen bij het gebruik van elektrische drinkfonteinen is het geluidsniveau. Niemand wil een fontein die het natuurlijke rustige karakter van een kat verstoort. De Catit Pixi Fountain scoort hier goed, met een geruisloze werking die geen onnodige stress veroorzaakt voor jou of je kat. Dit maakt het een perfecte keuze voor gebruik in huiselijke omgevingen.

Materialen en Duurzaamheid:

Veiligheid voorop

De veiligheid van je kat staat altijd voorop. Gelukkig is de Catit Pixi Fountain gemaakt van hoogwaardige materialen die BPA-vrij zijn (met uitzondering van de adapter). Dit garandeert dat je kat veilig kan drinken zonder blootstelling aan schadelijke stoffen. Bovendien is de roestvrijstalen bovenzijde ontworpen om een laag water vast te houden, zelfs wanneer de fontein is uitgeschakeld, waardoor je kat nooit zonder water komt te zitten.

Voordelen

Stimuleert Hydratatie met Stromend Water:

Veel katten hebben de neiging stromend water te verkiezen boven stilstaand water. De Pixi Fountain creëert een aantrekkelijke waterstroom die je kat aanmoedigt om meer te drinken, waardoor hun gezondheid en welzijn worden bevorderd.

Optimale Lichaamshouding:

Het bijgeleverde losse tuitje maakt het mogelijk om een gebogen waterstroom te creëren, vergelijkbaar met water uit een kraan. Dit bevordert niet alleen het drinken voor katten die van kraanwater houden, maar bevordert ook een betere lichaamshouding tijdens het drinken.

Eenvoudig Onderhoud en Veiligheid:

De vervangbare filters en hoogwaardige materialen maken het onderhoud van de Pixi Fountain eenvoudig en zorgen voor een veilige drinkomgeving voor je kat.

Nadeel

Beperkte Capaciteit:

De Pixi Fountain heeft een capaciteit van 2,5 liter water. Hoewel dit voldoende kan zijn voor dagelijks gebruik, kan het ontoereikend zijn voor meerdere katten of voor langere perioden zonder toezicht.

Tips voor Optimaal Gebruik

 • Plaats de drinkfontein op een rustige en toegankelijke plek voor je kat, weg van lawaai en drukte. 2. Verander de filters elke drie weken om de waterkwaliteit op peil te houden en de gezondheid van je kat te waarborgen.
 • Experimenteer met het tuitje om de ideale waterstroom en lichaamshouding voor je kat te vinden.

Conclusie

In de zoektocht naar de ideale drinkoplossing voor je kat is de Catit Pixi Fountain een uitstekende keuze die zowel aan de behoeften van je kat als aan jouw verwachtingen als eigenaar voldoet. Met zijn stimulerende stromend water, optimale lichaamshouding, en aandacht voor waterkwaliteit en veiligheid, is deze vrolijke drinkfontein een waardevolle aanvulling op elk kattenhuishouden. Geef je kat het geschenk van fris, schoon water en ondersteun hun welzijn met de Catit Pixi Fountain.

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen
Beste prijs op BOL.com

#5
Cat it ca pixi smart fountain

In de wereld van huisdierenverzorging blijft technologie niet achter, en de "Cat it ca pixi smart fountain" is een opmerkelijk product dat de aandacht van katteneigenaren verdient. Deze slimme fontein belooft niet alleen fris en gefilterd water voor uw geliefde kat, maar ook geavanceerde functies die het welzijn van uw huisdier bevorderen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de bevindingen uit de test van de Cat it ca pixi smart fountain, waarbij we de watercirculatie en filtratie, het geluidsniveau en de materialen en duurzaamheid onder de loep nemen.

Bevindingen uit de Test

Watercirculatie en Filtratie

Een essentieel kenmerk van de Cat it ca pixi smart fountain is de watercirculatie en filtratie. Tijdens de testperiode werd duidelijk dat dit product uitblinkt in het behouden van een constante stroom van vers water. De ingebouwde pomp zorgt voor een continue beweging van water, waardoor het risico op stilstaand water en bacteriële groei wordt verminderd. De drielaagse filtratie zorgt ervoor dat vuildeeltjes en onzuiverheden effectief uit het water worden verwijderd, waardoor uw kat altijd toegang heeft tot schoon en gezond drinkwater.

Geluidsniveau

Een ander aspect dat kritisch is bij het evalueren van een kattenfontein, is het geluidsniveau. Uit de test blijkt dat de Cat it ca pixi smart fountain opmerkelijk stil is. Het zachte geluid van stromend water is nauwelijks storend en zal uw kat niet afschrikken. Dit maakt het ideaal voor gebruik in rustige ruimtes en 's nachts, zonder dat het afbreuk doet aan de gemoedsrust van uw huisdier of uzelf.

Materialen en Duurzaamheid

Het gebruikte materiaal van een huisdierproduct is van groot belang, vooral gezien het intensieve dagelijkse gebruik. De Cat it ca pixi smart fountain maakt gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. De drinkbak is gemaakt van BPA-vrij plastic dat gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen krassen. De algemene constructie van het product geeft vertrouwen in de langdurige functionaliteit, waardoor het een waardevolle investering is voor de gezondheid en het comfort van uw kat.

Voordelen

Verbeterde Waterkwaliteit:

Dankzij de geavanceerde filtratie biedt de Cat it ca pixi smart fountain constant schoon water, wat essentieel is voor de gezondheid van uw kat. Het verwijderen van onzuiverheden bevordert hydratatie en vermindert het risico op gezondheidsproblemen.

Stil en Geruststellend:

Het fluisterstille geluid van stromend water kalmeert uw kat en moedigt aan tot meer drinken. Het discrete geluidsniveau maakt dit product geschikt voor plaatsing in elke kamer, zonder overmatige afleiding.

Duurzaamheid en Kwaliteit:

De keuze voor hoogwaardige materialen en de solide constructie van de fontein vertegenwoordigen duurzaamheid op de lange termijn. Dit verzekert katteneigenaren van een betrouwbare en duurzame toevoeging aan hun huishouden.

Nadeel

Beperkte Capaciteit:

Een nadeel van de Cat it ca pixi smart fountain is de beperkte watercapaciteit. Voor huishoudens met meerdere katten of als u voor langere tijd afwezig bent, kan de fontein vaker moeten worden bijgevuld. Dit kan een lichte ongemak met zich meebrengen.

Tips

Regelmatig Onderhoud:

Om de optimale werking van de fontein te behouden, is regelmatige reiniging van de drinkbak en vervanging van de filters essentieel. Dit voorkomt de opbouw van bacteriën en zorgt voor schoon water.

Plaatsing en Rust:

Plaats de fontein op een rustige en toegankelijke plek voor uw kat. Zorg ervoor dat de fontein stabiel staat om morsen te voorkomen en het vertrouwen van uw kat te winnen.

Monitoring van Waterpeil:

Houd het waterpeil in de gaten, vooral als u meerdere katten heeft. Vul het water tijdig bij om ervoor te zorgen dat uw katten altijd toegang hebben tot vers water.

Conclusie

De Cat it ca pixi smart fountain onderscheidt zich als een indrukwekkend stukje technologie in de wereld van huisdierenverzorging. Met focus op watercirculatie, geluidsniveau en duurzaamheid, biedt dit product katteneigenaren de mogelijkheid om het welzijn van hun huisdieren te verbeteren. Terwijl het enige nadeel de beperkte watercapaciteit is, wegen de voordelen, zoals verbeterde waterkwaliteit en gebruiksgemak, zwaarder door. Met de juiste zorg en aandacht kan de Cat it ca pixi smart fountain een waardevolle aanwinst zijn voor elk huishouden met katten.

 • Watercirculatie
 • Geluidsniveau
 • Materialen
Beste prijs op BOL.com

Wat is een Catit Pixi Fountain?

Op basis van mijn kennis die is bijgewerkt tot september 2021, heb ik geen specifieke informatie over een product genaamd Catit Pixi Fountain. Het is mogelijk dat dit een product is dat na mijn kennisafsluiting is uitgebracht, of het kan een vrij nieuwe of nicheproduct zijn.

Over het algemeen kan ik je echter vertellen dat Catit een merk is dat gespecialiseerd is in producten voor katten, zoals kattenspeelgoed, kattenfonteinen, kattenbakken en andere accessoires. Een kattenfontein is meestal een elektrisch apparaat dat water circuleert en filtreert om ervoor te zorgen dat katten constant toegang hebben tot vers water. Dit kan handig zijn omdat katten vaak de neiging hebben om meer te drinken wanneer het water in beweging is, en een fontein kan helpen om het water vers en schoon te houden.

Als Catit Pixi Fountain inderdaad een nieuwere of gespecialiseerde variant van een kattenfontein is die na mijn laatste update is uitgebracht, raad ik je aan om online te zoeken naar recente bronnen of de officiële Catit-website voor meer informatie over het product.

Waarop moet je letten bij het kopen van een Catit Pixi Fountain?

Bij het kopen van een Catit Pixi Fountain of drinkfontein voor katten, zijn er verschillende belangrijke aspecten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor zowel jou als je kat. Hier zijn enkele punten om rekening mee te houden:
 

 • Grootte en Capaciteit: De grootte van de drinkfontein is van belang, omdat je wilt dat deze in de beschikbare ruimte past en voldoende water kan bevatten om je kat constant van vers water te voorzien.
 • Materiaal en Kwaliteit: Kies een drinkfontein die is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen die gemakkelijk te reinigen zijn. Veel drinkfonteinen zijn gemaakt van BPA-vrij plastic, keramiek of roestvrij staal.
 • Filteringssysteem: Een goed filteringssysteem helpt bij het verwijderen van onzuiverheden, haren en vuil uit het water, waardoor het water fris en schoon blijft. Let op het type filter dat de drinkfontein gebruikt en hoe gemakkelijk het is om deze te vervangen.
 • Waterstroomsysteem: Katten worden vaak aangetrokken tot bewegend water. Controleer of de Catit Pixi Fountain een verstelbaar waterstroomsysteem heeft, zodat je de waterstroom kunt aanpassen aan de voorkeur van je kat.
 • Geluidsniveau: Sommige drinkfonteinen kunnen lawaai maken door het bewegende water en de pomp. Kies een fontein die stil genoeg is, zodat het geen stress veroorzaakt bij je kat.
 • Onderhoudsgemak: Een drinkfontein moet regelmatig worden schoongemaakt om bacteriën en schimmelgroei te voorkomen. Kies een model dat eenvoudig uit elkaar te halen is en vaatwasmachinebestendige onderdelen heeft voor gemakkelijke reiniging.
 • Stabiliteit: De drinkfontein moet stabiel en stevig zijn, zodat je kat er niet gemakkelijk aan kan stoten of omverwerpen.
 • Elektriciteitsverbruik: Als de drinkfontein elektrisch is, controleer dan het geschatte energieverbruik. Kies een energiezuinig model om onnodige kosten te vermijden.
 • Prijs: Vergelijk prijzen van verschillende modellen om een idee te krijgen van wat redelijk is voor de functies en kwaliteit die je zoekt.
 • Recensies en Ervaringen: Lees online recensies en ervaringen van andere katteneigenaren die de Catit Pixi Fountain hebben gekocht. Dit kan je helpen om een beter inzicht te krijgen in de werkelijke prestaties en duurzaamheid van het product.


Door rekening te houden met deze factoren, kun je een weloverwogen beslissing nemen bij het kopen van een Catit Pixi Fountain of een andere drinkfontein voor je kat.

Waarom een Catit Pixi Fountain kopen?

Het kopen van een Catit Pixi Fountain kan een goede keuze zijn vanwege verschillende redenen. Deze drinkfontein is ontworpen met de behoeften van katten in gedachten en biedt verschillende voordelen voor zowel huisdieren als hun eigenaren.

Ten eerste, de Catit Pixi Fountain stimuleert het drinken van water bij katten. Katten hebben de neiging om minder water te drinken dan ze eigenlijk nodig hebben, wat kan leiden tot uitdroging en gezondheidsproblemen. De bewegende waterstroom van de fontein kan katten aanmoedigen om vaker te drinken, omdat veel katten worden aangetrokken tot stromend water.

Daarnaast helpt de continue watercirculatie in de fontein om het water fris en zuurstofrijk te houden. Dit is vooral belangrijk omdat stilstaand water in een normale drinkbak vaak snel kan vervuilen en minder aantrekkelijk kan zijn voor katten om te drinken.

Verder kan de Catit Pixi Fountain handig zijn voor huisdierbezitters omdat het reservoir meestal voldoende water bevat om meerdere dagen mee te gaan, afhankelijk van het aantal katten en hun drinkgedrag. Dit vermindert de noodzaak om de waterbakken herhaaldelijk bij te vullen.

Ook kan het regelmatig drinken van water uit de fontein bijdragen aan een betere hydratatie en de gezondheid van de urinewegen van katten bevorderen. Katten die voldoende water drinken, hebben minder kans op urinewegproblemen.

Ten slotte kan de Catit Pixi Fountain stil en gemakkelijk te onderhouden zijn. Het ontwerp is vaak zo gemaakt dat het geluidsniveau minimaal is en de fontein eenvoudig uit elkaar te halen is voor het reinigen.

Kortom, de Catit Pixi Fountain kan een waardevolle aanvulling zijn op het welzijn van je kat door voldoende en vers drinkwater te bieden, en het kan het dagelijks leven voor zowel jou als je huisdier gemakkelijker maken.

Op deze pagina:

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Catit Pixi Fountain?

De Pixi Fountain circuleert water door een ingebouwd filtersysteem en biedt zo je kat stromend water. Het heeft verschillende drinkzones en een compact ontwerp dat past bij de natuurlijke drinkgewoonten van katten.

Welke voordelen biedt de Catit Pixi Fountain voor mijn kat?

De Catit Pixi Fountain stimuleert katten om meer te drinken, wat kan bijdragen aan hun algehele gezondheid. Het stromende water kan katten aantrekken die liever geen stilstaand water drinken. Het filtersysteem zorgt voor schoon water en vermindert onzuiverheden.

Hoe vaak moet ik het water en het filter in de Catit Pixi Fountain vervangen?

Het wordt aanbevolen om het water in de fontein dagelijks bij te vullen en het filter elke 2 tot 4 weken te vervangen, afhankelijk van de waterkwaliteit en het aantal katten dat ervan drinkt.

Is de Catit Pixi Fountain gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de Pixi Fountain is ontworpen met eenvoudig schoonmaken in gedachten. Het is raadzaam om het apparaat wekelijks uit elkaar te halen en de onderdelen met de hand te wassen met warm water en milde zeep.

Hoeveel water kan de Catit Pixi Fountain bevatten?

De capaciteit van de Pixi Fountain varieert, maar de meeste modellen hebben een inhoud van ongeveer 2 liter water.

Is de Catit Pixi Fountain geschikt voor kittens?

Ja, de Pixi Fountain is over het algemeen geschikt voor kittens, maar zorg ervoor dat de drinkzones niet te diep zijn voor hun grootte. Je kunt de waterstroom aanpassen aan de behoeften van kittens.

Is de Catit Pixi Fountain stil in gebruik?

Over het algemeen wordt de Pixi Fountain beschouwd als vrij stil, maar het geluidsniveau kan variëren tussen modellen. Het is echter meestal ontworpen om weinig tot geen storend geluid te produceren tijdens normaal gebruik.

Onze favoriet

Stimuleer katten om meer water te drinken met de Pixi Fountain van Catit. Deze vrolijke drinkfontein met kattensnuitje voorziet in de behoefte van katten aan stromend water, wat aantrekkelijker kan zijn dan stilstaand water. De fontein is veilig, BPA-vrij en bevat vervangbare filters om het water schoon en zacht te houden. Je kunt zelfs een tuitje monteren voor een gebogen waterstroom, wat ideaal is voor katten die graag uit de kraan drinken en een betere lichaamshouding bevordert. Met een capaciteit van 2,5 liter en altijd een laagje water in de bovenkant, zorgt de Pixi Fountain ervoor dat je kat nooit zonder water zit. Afmetingen zijn 20,5 x 20,5 x 17 cm en de fontein is groen van kleur.

Beste prijs op BOL.com