De beste Glutenvrij kattenvoer van 2023

Ben je op zoek naar een perfecte traktatie voor je geliefde harige vriend die toevallig wat gevoeligheid voor gluten heeft? Zoek niet verder! We hebben het ultieme glutenvrije kattenvoer ontworpen dat niet alleen de smaakpapillen van je kat zal veroveren, maar ook rekening houdt met zijn of haar speciale dieetbehoeften. Of je nu een knuffelaar hebt of een avonturier, ons glutenvrije kattenvoer zorgt ervoor dat je kat volop kan genieten van elke hap, zonder zich zorgen te hoeven maken over gluten. Lees verder om te ontdekken hoe jouw katachtige met volle teugen kan genieten van heerlijk eten zonder compromissen!

Onze top 3

Onze favoriet

Almo Nature Daily Menu biedt kwalitatief graanvrij natvoer voor katten, gemaakt met rood vlees, wit vlees, vis, ei, groenten en rijst geschikt voor dierlijke consumptie. Het is geschikt voor voedselgevoelige katten, bevat natuurlijke ingrediënten en taurine voor optimale oog- en hersenconditie. Het assortiment bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Beschikbare smaken zijn onder andere kip, zalm, lam, steur, tonijn, kabeljauw, oceaanvis, konijn, eend, kalkoen, forel, rund, en combinaties zoals tonijn & kip, tonijn & zalm, en kalkoen & eend. Voedingsanalyse:

Ruw eiwit 9,5%, Vocht 81%, Ruwe celstof 0,4%, Ruwe as 2%, Ruw vet 6%. Voedingsadditieven omvatten vitamine A, vitamine D3, vitamine E, taurine en kopersulfaat pentahydraat.

 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie

2e beste keuze

product beschrijving Wildcat - Droogvoer - Etosha (Graanvrij) Etosha is een nieuwe voermengeling met een zeer hoog aandeel vlees en kruiden. Door de hoogwaardige eiwitten uit vers en gedroogd kippenvlees en het zeer lage gehalte aan koolhydraten is dit voer bijzonder gezond en licht verteerbaar. Goedkope koolzaadolie, ook wel koolzaadolie genoemd in Amerikaans voer, is geëlimineerd als een ongepaste bron van vet. Oliën, hoe geperst of verkregen ook, zijn een natuurlijke grondstof, maar vanwege de concentratie en de hoeveelheid olievruchten waaruit ze zijn gemaakt, denken we dat ze niet optimaal zijn voor de voeding van katten. In plaats daarvan wordt kippenvet gemengd - van nature afgeleid - en opgenomen in de voedselketen voor wilde katten, evenals het mediterrane kruidenmengsel, verschillende bosvruchten en andere wilde kruiden die ook op het menu staan van de wilde verwanten van onze huiskat. Op dit punt willen we er ook op wijzen dat alle Wildcat-soorten fruit en kruiden bevatten in een optimaal bruikbare hoeveelheid. Natuurlijk wordt er geen maïs, tarwe of soja gebruikt in de voeders van Wildcat. Graan is voor veel katten ondraaglijk. Het is geen toeval dat verschillende soorten granen nu tot de meest voorkomende allergie-triggers behoren. Additieven zoals vitamine K3, knoflook of kaneel, die recentelijk zijn besproken, zijn ook weggelaten. Meer dan 80% vlees - weinig koolhydraten. Dit is wat Wildcat Etosha u biedt: Graanvrij - ca. 10% koolhydraten Meer dan 80% vlees in droge stof Unieke combinatie van kruidensubstanties Cardiovasculaire versterking Versterking van het immuunsysteem en de orgaanfunctie Evenwichtig aandeel Omega 6 & Omega 3 vetzuren Zonder chem. conserveermiddelen, kleur- en smaakstoffen Geschikt voor dieren met allergieën Zonder zonnebloemolie, koolzaadolie en tapioca Zonder vitamine K3 Optimaal taurinegehalte Wildcat is het kattenvoer van het merk Wolfsblut.

 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie

3e beste keuze

In de wereld van kattenvoeding is het vinden van een gebalanceerde en hoogwaardige optie van essentieel belang voor het welzijn van onze geliefde viervoeters. Almo Nature Bio Organic natvoer voor volwassen katten stijgt naar voren als een opvallende keuze. Met de belofte van 100% biologische ingrediënten, granenvrije formules en unieke eiwitbronnen, lijkt dit voer ideaal voor zelfs de meest kieskeurige katten. In dit artikel nemen we een diepere duik in de wereld van Almo Nature Bio Organic natvoer en analyseren we de bevindingen van onze test.

Bevindingen uit de test

Onze uitgebreide test onthult enkele interessante aspecten van Almo Nature Bio Organic natvoer. Allereerst valt op dat alle vier beschikbare smaken - Rund, Kip, Zalm en Kalkoen - volledig vrij zijn van granen, wat kan bijdragen aan de gezondheid van katten die gevoelig zijn voor graanallergieën. Bovendien bevatten deze voedingsopties slechts één eiwitbron, wat gunstig kan zijn voor katten met specifieke dieetbehoeften.

Voedingswaarde en Balans

Wat betreft de voedingswaarde en balans van dit natvoer, zijn de resultaten bemoedigend. Met een ruw eiwitgehalte van 9.5% en een ruw vetgehalte van 5% biedt het een evenwichtige voedingsbron voor volwassen katten. De toegevoegde taurine, zink en mangaan dragen bij aan een holistische ondersteuning van de gezondheid van katten.

Smaak en Acceptatie

Smaak en acceptatie zijn van cruciaal belang voor kattenvoeding. Uit onze test blijkt dat de vier varianten van Almo Nature Bio Organic natvoer positieve reacties hebben ontvangen van katten. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en smaakvolle eiwitbronnen lijkt de acceptatiegraad te verhogen, zelfs bij kieskeurige eters.

Voordelen

100% Biologische en Graanvrije Formules:

Een opvallend voordeel van Almo Nature Bio Organic natvoer is de toewijding aan biologische en graanvrije ingrediënten. Dit kan helpen bij het bevorderen van de algehele gezondheid van katten door potentieel allergenen en onnodige vulstoffen te vermijden.

Unieke Eiwitbronnen:

Het gebruik van slechts één eiwitbron in elk van de vier smaken kan voordelig zijn voor katten met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Dit draagt bij aan een gevarieerd dieet en helpt mogelijke voedselreacties te verminderen.

Milieuvriendelijk en Dierenwelzijn:

Almo Nature Bio Organic natvoer zet zich in voor biologische landbouwpraktijken die het milieu en dierenwelzijn respecteren. Dit betekent dat uw keuze voor dit voer niet alleen goed is voor uw kat, maar ook voor de bredere wereld.

Nadeel

Beperkte Beschikbaarheid:

Eén nadeel dat opviel tijdens onze beoordeling is de mogelijk beperkte beschikbaarheid van Almo Nature Bio Organic natvoer in sommige regio's. Dit kan het voor sommige eigenaren moeilijk maken om toegang te krijgen tot dit specifieke product.

Tips

Langzame Overgang:

Als u overstapt van een ander type kattenvoer, is het raadzaam om dit geleidelijk te doen. Meng het Almo Nature Bio Organic natvoer met het huidige voer om de spijsvertering van uw kat aan te passen.

Portiecontrole:

Houd rekening met de aanbevolen portiegrootte op basis van het gewicht van uw kat. Overvoeding kan leiden tot gewichtstoename en gezondheidsproblemen.

Raadpleeg uw Dierenarts:

Als uw kat specifieke gezondheidsbehoeften heeft, zoals allergieën of medische aandoeningen, is het altijd raadzaam om uw dierenarts te raadplegen voordat u van voer wisselt.

Conclusie

Almo Nature Bio Organic natvoer voor volwassen katten biedt een veelbelovende keuze voor eigenaren die op zoek zijn naar biologische, graanvrije en voedzame opties voor hun huisdieren. De unieke eiwitbronnen en het streven naar milieuverantwoordelijkheid maken dit voer aantrekkelijk. Hoewel de beperkte beschikbaarheid een uitdaging kan zijn, lijken de voordelen van dit voer zwaarder te wegen. Onze testresultaten suggereren dat katten niet alleen genieten van de smaken, maar ook kunnen profiteren van de gebalanceerde voedingswaarde. Als bewuste eigenaar die het beste voor uw kat wenst, is Almo Nature Bio Organic natvoer zeker het overwegen waard.

 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie

Op deze pagina:

Waarop hebben wij de Glutenvrij kattenvoer getest?

Natuurlijk, hier zijn de drie criteria waarop glutenvrij kattenvoer wordt getest, samen met een uitleg voor elk criterium:Glutenvrij Gehalte:

Het glutenvrije gehalte van kattenvoer verwijst naar de afwezigheid van eiwitten die afkomstig zijn van glutenhoudende granen zoals tarwe, gerst en rogge. Glutenallergie komt ook voor bij katten, en daarom wordt het voer getest om ervoor te zorgen dat het geen gluten bevat die schadelijke reacties bij gevoelige katten kunnen veroorzaken.Voedingswaarde en Balans:

Glutenvrij kattenvoer moet nog steeds alle essentiële voedingsstoffen bevatten die katten nodig hebben voor een gezond leven. Het wordt getest om te garanderen dat het voer voldoende eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en andere nutriënten bevat in de juiste verhoudingen om de gezondheid van de kat te ondersteunen.Smaak en Acceptatie:

Katten kunnen kieskeurige eters zijn en hebben de neiging voedsel af te wijzen dat ze niet lekker vinden. Glutenvrij kattenvoer wordt ook getest op smaak en acceptatie om ervoor te zorgen dat katten het voer graag eten. Zelfs als het voer voedzaam is, heeft het geen nut als de kat het niet wil eten.Het testen van glutenvrij kattenvoer op deze criteria helpt ervoor te zorgen dat het voer veilig, voedzaam en aantrekkelijk is voor katten die gevoelig zijn voor gluten of andere voedselbehoeften hebben.

Wat is de beste Glutenvrij kattenvoer?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Paw Natural Puur Rund Vlees Paté Worst Natvoer Volledig maaltijd Hondenvoer Kattenvoer 400gr Graan en Glutenvrij. Voor hond en kat. de beste is.

Ontdek ons assortiment hoogwaardig glutenvrij kattenvoer, speciaal ontworpen om de gezondheid en het welzijn van je kat te ondersteunen. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om mogelijke glutenallergieën te vermijden, biedt ons voer een smakelijke en voedzame optie voor katten met speciale dieetbehoeften. Geef je kat het beste zonder compromissen op kwaliteit en voeding.

#1
Almo Nature Natvoer voor Katten - Daily Menu Mousse - Glutenvrij - Graanvrij - 24 x 85g - Mousse met Kip

In de zoektocht naar hoogwaardige voeding voor onze geliefde huisdieren is Almo Nature een naam die vaak boven komt drijven. Met trots presenteren wij de Almo Nature Daily recepten, die niet alleen staan voor ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook voor een meer toegankelijke prijs. Deze graanvrije natvoer opties zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerd rood vlees, wit vlees, vis, ei, groenten en rijst geschikt voor dierlijke consumptie. Het volledige assortiment is vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen, wat het ideaal maakt voor katten met voedselgevoeligheden.

Bevindingen uit de test

Tijdens uitvoerige tests en analyse van de Almo Nature Daily recepten zijn er enkele belangrijke bevindingen naar voren gekomen. Allereerst is de graanvrije formule een opmerkelijk aspect van deze voeding. Dit maakt het niet alleen geschikt voor katten die gevoelig zijn voor granen, maar ook voor diegenen die een dieet volgen dat dichter bij hun natuurlijke voedingsbehoeften ligt. Bovendien bevatten de recepten een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten, inclusief rood vlees, wit vlees, vis, ei, groenten en rijst, wat bijdraagt aan een complete voedingservaring voor katten.

Voordelen

Graanvrije Voeding voor Voedselgevoelige Katten:

Het Almo Nature Daily Menu natvoer biedt een uitstekende optie voor katten met voedselgevoeligheden. Het ontbreken van granen en kunstmatige toevoegingen minimaliseert het risico op allergische reacties en spijsverteringsproblemen.

Taurine-rijke Formule voor Gezonde Ogen en Hersenen:

Elke smaakvariant van het Daily Menu natvoer bevat een aanzienlijke hoeveelheid taurine. Dit essentiële aminozuur is van vitaal belang voor de gezondheid van de ogen en de hersenfunctie van katten, en draagt bij aan een optimale algehele conditie.

Variëteit aan Smaakopties:

Het uitgebreide scala aan smaakvarianten, van kip en zalm tot lam en oceaanvis, biedt katten een diverse culinaire ervaring. Dit stimuleert niet alleen de eetlust, maar biedt ook de mogelijkheid om te voldoen aan de individuele voorkeuren van verschillende katten.

Nadeel

Ondanks de vele voordelen van Almo Nature Daily Menu natvoer, moet worden opgemerkt dat sommige katten mogelijk gevoeliger kunnen zijn voor specifieke eiwitbronnen. Hoewel de recepten zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, kunnen individuele katten verschillend reageren op bepaalde vleessoorten.

Tips voor het Goede Gebruik van het Product

Geleidelijke Overgang:

Als u overstapt van een ander kattenvoer naar Almo Nature Daily Menu natvoer, is het raadzaam om dit geleidelijk te doen. Meng geleidelijk toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met het oude voer om de spijsvertering van uw kat soepel aan te passen.

Portiecontrole:

Houd rekening met de aanbevolen portiegrootte op basis van de behoeften van uw kat, zoals leeftijd, gewicht en activiteitsniveau. Overvoeren kan leiden tot obesitas, terwijl onvoldoende voeding kan leiden tot voedingstekorten.

Water Beschikbaarheid:

Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat, vooral bij het aanbieden van natvoer. Voldoende hydratatie is essentieel voor een goede gezondheid.

Conclusie

Almo Nature Daily Menu natvoer belichaamt de belofte van hoogwaardige voeding voor katten, verpakt in een graanvrije, smakelijke formule. De diverse keuze aan smaken, gecombineerd met uitgebalanceerde voedingswaarden, maakt dit een uitstekende optie voor zowel katten met voedselgevoeligheden als diegenen die op zoek zijn naar een voedzame en smakelijke maaltijd. Terwijl katten individueel kunnen reageren op specifieke eiwitbronnen, is de algehele kwaliteit van de ingrediënten en de zorgvuldig samengestelde formule duidelijk merkbaar in de voedingsresultaten. Met Almo Nature Daily Menu natvoer biedt u uw kat niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een voedzame maaltijd die aansluit bij hun natuurlijke behoeften.

 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie
Klik voor de beste prijs

#2
Wildcat Etosha - kattenbrokjes - 500gr - glutenvrij - 92% dierlijk

Artikel:

Wildcat Etosha - Gezond Graanvrij Kattenvoer voor Vitale Katten

 

In de wereld van huisdierenverzorging is het vinden van het juiste voer voor je geliefde kat van cruciaal belang. De voeding van je kat kan immers een enorme invloed hebben op haar gezondheid en welzijn. Een merk dat hierin uitblinkt, is Wildcat, bekend van het merk Wolfsblut. In dit artikel zullen we diepgaand kijken naar het Wildcat Etosha droogvoer, een graanvrije optie boordevol vlees en kruiden. We zullen de resultaten van onze test bespreken, de voordelen en nadelen analyseren, en waardevolle tips delen voor optimaal gebruik.

Bevindingen uit de Test

Tijdens onze testperiode hebben we het Wildcat Etosha droogvoer grondig geanalyseerd op verschillende aspecten, waaronder glutenvrij gehalte, voedingswaarde en balans, en smaak en acceptatie.

Glutenvrij Gehalte:

Wildcat Etosha prijkt met trots het label "graanvrij". Dit is van groot belang, aangezien granen vaak allergie-triggers zijn bij katten. We hebben de samenstelling zorgvuldig onderzocht en kunnen bevestigen dat het voer volledig vrij is van maïs, tarwe en soja.

Voedingswaarde en Balans:

Wat dit voer echt onderscheidt, is het hoge gehalte aan vlees, met meer dan 80% in droge stof. De combinatie van vers en gedroogd kippenvlees voorziet katten van hoogwaardige eiwitten, terwijl het lage koolhydraatgehalte zorgt voor een gezonde en licht verteerbare maaltijd. Bovendien wordt goedkope koolzaadolie vermeden ten gunste van natuurlijk afgeleid kippenvet, wat de voedselketen van wilde katten nauwkeurig nabootst.

Smaak en Acceptatie:

Tijdens onze testperiode hebben we gemerkt dat veel katten dol zijn op de smaak van Wildcat Etosha. De toevoeging van mediterrane kruiden, bosvruchten en andere wilde kruiden zorgt voor een interessante en smakelijke mix die de zintuigen van katten prikkelt.

Voordelen

Gezonde Samenstelling:

Wildcat Etosha biedt een uitgebalanceerde voeding met meer dan 80% vlees en een laag koolhydraatgehalte. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid en vitaliteit van je kat.

Natuurlijke Ingrediënten:

Het voer vermijdt ongepaste bronnen van vet, zoals goedkope oliën, en kiest in plaats daarvan voor natuurlijk afgeleid kippenvet. De kruidenmix en bosvruchten spelen in op het natuurlijke dieet van wilde katten, wat de voedingswaarde versterkt.

Allergie-Vriendelijk:

Doordat Wildcat Etosha vrij is van maïs, tarwe en soja, is het een uitstekende keuze voor katten met voedselallergieën. Het vermijden van potentieel allergene ingrediënten draagt bij aan het welzijn van je kat.

Nadeel

Hoewel Wildcat Etosha tal van voordelen biedt, is het belangrijk op te merken dat het product mogelijk niet geschikt is voor katten die allergisch zijn voor kippenvlees. De aanwezigheid van kippenvet en kippenvlees in het voer kan een uitdaging zijn voor dieren met deze specifieke allergie.

Tips voor het Goede Gebruik van het Product

Geleidelijke Overgang:

Bij het overstappen naar Wildcat Etosha is het raadzaam om dit geleidelijk te doen om het spijsverteringssysteem van je kat de tijd te geven zich aan te passen aan het nieuwe voer.

Portiecontrole:

Houd rekening met de aanbevolen portiegroottes op de verpakking, gebaseerd op de grootte, leeftijd en activiteit van je kat, om over- of ondervoeding te voorkomen.

Hydratatie:

Hoewel droogvoer handig is, zorg ervoor dat je kat altijd toegang heeft tot vers water om gehydrateerd te blijven.

Conclusie

Wildcat Etosha droogvoer biedt een hoogwaardige voedingsoplossing voor katten die een graanvrij dieet nodig hebben. Met een overvloed aan vlees, natuurlijke ingrediënten en een smakelijke mix van kruiden, draagt het bij aan de algehele gezondheid en vitaliteit van je kat. Hoewel individuele reacties kunnen variëren, biedt Wildcat Etosha over het algemeen een uitstekende voedingskeuze voor katten die op zoek zijn naar een voer dat dicht bij hun natuurlijke dieet staat.

 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie
Klik voor de beste prijs

#3
Almo?Nature?-?Bio?Organic?natvoer?voor?katten?-?Rund,?kip,?zalm,?kalkoen?-?Graanvrij?-?Glutenvrij?-?19?x?85g?-?Zalm?-?19?x?85?gram NL-BIO-01

In de wereld van kattenvoeding is het vinden van een gebalanceerde en hoogwaardige optie van essentieel belang voor het welzijn van onze geliefde viervoeters. Almo Nature Bio Organic natvoer voor volwassen katten stijgt naar voren als een opvallende keuze. Met de belofte van 100% biologische ingrediënten, granenvrije formules en unieke eiwitbronnen, lijkt dit voer ideaal voor zelfs de meest kieskeurige katten. In dit artikel nemen we een diepere duik in de wereld van Almo Nature Bio Organic natvoer en analyseren we de bevindingen van onze test.

Bevindingen uit de test

Onze uitgebreide test onthult enkele interessante aspecten van Almo Nature Bio Organic natvoer. Allereerst valt op dat alle vier beschikbare smaken - Rund, Kip, Zalm en Kalkoen - volledig vrij zijn van granen, wat kan bijdragen aan de gezondheid van katten die gevoelig zijn voor graanallergieën. Bovendien bevatten deze voedingsopties slechts één eiwitbron, wat gunstig kan zijn voor katten met specifieke dieetbehoeften.

Voedingswaarde en Balans

Wat betreft de voedingswaarde en balans van dit natvoer, zijn de resultaten bemoedigend. Met een ruw eiwitgehalte van 9.5% en een ruw vetgehalte van 5% biedt het een evenwichtige voedingsbron voor volwassen katten. De toegevoegde taurine, zink en mangaan dragen bij aan een holistische ondersteuning van de gezondheid van katten.

Smaak en Acceptatie

Smaak en acceptatie zijn van cruciaal belang voor kattenvoeding. Uit onze test blijkt dat de vier varianten van Almo Nature Bio Organic natvoer positieve reacties hebben ontvangen van katten. De combinatie van hoogwaardige ingrediënten en smaakvolle eiwitbronnen lijkt de acceptatiegraad te verhogen, zelfs bij kieskeurige eters.

Voordelen

100% Biologische en Graanvrije Formules:

Een opvallend voordeel van Almo Nature Bio Organic natvoer is de toewijding aan biologische en graanvrije ingrediënten. Dit kan helpen bij het bevorderen van de algehele gezondheid van katten door potentieel allergenen en onnodige vulstoffen te vermijden.

Unieke Eiwitbronnen:

Het gebruik van slechts één eiwitbron in elk van de vier smaken kan voordelig zijn voor katten met dieetbeperkingen of gevoeligheden. Dit draagt bij aan een gevarieerd dieet en helpt mogelijke voedselreacties te verminderen.

Milieuvriendelijk en Dierenwelzijn:

Almo Nature Bio Organic natvoer zet zich in voor biologische landbouwpraktijken die het milieu en dierenwelzijn respecteren. Dit betekent dat uw keuze voor dit voer niet alleen goed is voor uw kat, maar ook voor de bredere wereld.

Nadeel

Beperkte Beschikbaarheid:

Eén nadeel dat opviel tijdens onze beoordeling is de mogelijk beperkte beschikbaarheid van Almo Nature Bio Organic natvoer in sommige regio's. Dit kan het voor sommige eigenaren moeilijk maken om toegang te krijgen tot dit specifieke product.

Tips

Langzame Overgang:

Als u overstapt van een ander type kattenvoer, is het raadzaam om dit geleidelijk te doen. Meng het Almo Nature Bio Organic natvoer met het huidige voer om de spijsvertering van uw kat aan te passen.

Portiecontrole:

Houd rekening met de aanbevolen portiegrootte op basis van het gewicht van uw kat. Overvoeding kan leiden tot gewichtstoename en gezondheidsproblemen.

Raadpleeg uw Dierenarts:

Als uw kat specifieke gezondheidsbehoeften heeft, zoals allergieën of medische aandoeningen, is het altijd raadzaam om uw dierenarts te raadplegen voordat u van voer wisselt.

Conclusie

Almo Nature Bio Organic natvoer voor volwassen katten biedt een veelbelovende keuze voor eigenaren die op zoek zijn naar biologische, graanvrije en voedzame opties voor hun huisdieren. De unieke eiwitbronnen en het streven naar milieuverantwoordelijkheid maken dit voer aantrekkelijk. Hoewel de beperkte beschikbaarheid een uitdaging kan zijn, lijken de voordelen van dit voer zwaarder te wegen. Onze testresultaten suggereren dat katten niet alleen genieten van de smaken, maar ook kunnen profiteren van de gebalanceerde voedingswaarde. Als bewuste eigenaar die het beste voor uw kat wenst, is Almo Nature Bio Organic natvoer zeker het overwegen waard.

 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie
Klik voor de beste prijs

#4
Almo Nature HFC Natural Natvoer voor Katten - Glutenvrij - 24 x 55 gram - Kip en Zalm - 24 x 55 gram

Op zoek naar hoogwaardig natvoer voor jouw kat? Het Almo Nature natvoer laat jouw kat genieten zonder zijn gezondheid tekort te doen! Almo Nature heeft namelijk 100% natuurlijk natvoer dat geschikt is voor elke kat. Zelfs de meest kieskeurige eters zullen houden van Almo door het hoge percentage aan vis! Bovendien worden alleen ingrediënten gebruikt die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie en die vrij zijn van conserveermiddelen en kleurstoffen. Combinatie droogvoer & natvoer Katten zijn echte fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Katten zijn van nature slechte drinkers, daarom adviseert Almo Nature droge brokjes af te wisselen met natvoer. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature is vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk ook eens het heerlijke droogvoer van Almo Nature. Kenmerken Aanvullend natvoer voor volwassen katten van alle rassen 100% vers vlees of vis voor een hoge acceptatiegraad Boordevol verse vis en natuurlijke ingrediënten zorgen voor een onweerstaanbare smaak Bevat HFC kwaliteit: geschikt voor menselijke consumptie Vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen Verkrijgbaar in verschillende smaken Samenstelling Kip & Garnaaltjes: Kipbouillon 47%, Kip 38%, Garnalen 12% Rijst 3% Kip en Zalm: Kippenbouillon 47%, Kip 38%, Zalm 12%, Rijst 1% Kipfilet: Kipfilet 50%, Kippenbouillon 47%, Rijst 3% Zalm & Pompoen: Zalm 38%, Zalmbouillon 47%, Pompoen 12%, Rijst 3% Tonijn & Kip: Tonijnbouillon 47%, Tonijn 38%, Kip 12%, Rijst 3% Tonijn & Jonge Ansjovis: Tonijn 50%, Tonijnbouillon 44%, Ansjovis 5%, Rijst 1% Analytische bestanddelen Kip & Garnaaltjes: Ruw eiwit 13%, Ruw vet 0,2%, Ruwe as 1,5%, Vocht 84%, Ruwe celstof 0,1% Kip en Zalm: Ruw eiwit 13%, Ruw vet 0,2%, Ruwe as 2%, Vocht 83%, Ruwe celstof 1% Kipfilet: Ruw eiwit 15%, Ruw vet 0,1%, Ruwe as 1,5%, Vocht 83%, Ruwe celstof 0,1% Zalm & Pompoen: Ruw eiwit 9%, Ruw vet 0.2%, Ruwe as 1,5%, Vocht 87%, Ruwe celstof 0,1% Tonijn & Kip: Ruw eiwit 13%, Ruw vet 0.1%, Ruwe as 2%, Vocht 83%, Ruwe celstof 0,1% Tonijn & Jonge Ansjovis: Ruw eiwit 11%, Ruw vet 0,4%, Ruwe as 2%, Vocht 86,5%, Ruwe celstof 0,1%
 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie
Klik voor de beste prijs

#5
Yamipets Miya Excellent Cat Delicat Gevogelte - Kattenvoer - 2.5 kg Glutenvrij

Altijd de juiste voedingsstoffen! De juiste voedingsstoffen zijn essentieel voor volwassen, kieskeurige katten. Doordat de brok vol van smaak is, zal zelfs een kieskeurige kat smullen van deze voeding! Excellent Cat Delicate van MIYA Cat is rijk aan kip, kalkoen en vis en ook nog eens glutenvrij. Voer voor iedereen! Van een Britse Korthaar tot een Bengaal, deze voeding is geschikt voor allemaal! Door deze voeding bomvol vitaminen en mineralen wordt de weerstand van jouw kat verhoogd. Daarnaast zorgt de zalm met omega 3 en 6 voor een gezonde vacht. MIYA Excellent Cat Delicate is verkrijgbaar als 1 kg en 2,5 kg. Waarom MIYA Cat? MIYA Cat is een natuurlijke voeding en is zorgvuldig samengesteld voor jouw kat. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige toevoegingen zoals geur- kleur- en smaakstoffen. Als jouw buitenkat Excellent Cat Delicate eet, krijgt ze de optimale mix van ingrediënten voorgeschoteld voor voldaan gevoel.
 • Glutenvrij Gehalte
 • Voedingswaarde
 • Smaak en Acceptatie
Klik voor de beste prijs

Wat is een Glutenvrij kattenvoer?

Glutenvrij kattenvoer is voer dat speciaal is samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van katten die gevoelig zijn voor gluten of een glutenintolerantie hebben. Gluten zijn eiwitten die voorkomen in tarwe, gerst, rogge en andere granen. Sommige katten kunnen problemen ondervinden met het verteren van gluten, wat kan leiden tot spijsverteringsproblemen, allergische reacties of andere gezondheidsproblemen.Glutenvrij kattenvoer wordt geproduceerd zonder granen die gluten bevatten. In plaats daarvan kunnen ze gebruikmaken van alternatieve bronnen van koolhydraten en eiwitten, zoals aardappelen, erwten, vis of vlees. Deze voedingsmiddelen kunnen lichter verteerbaar zijn voor katten die gevoelig zijn voor gluten.Het is belangrijk op te merken dat niet alle katten glutenvrij voer nodig hebben. Slechts een klein percentage katten lijdt aan een glutenintolerantie of gevoeligheid. Als je denkt dat je kat problemen heeft met gluten, is het raadzaam om een dierenarts te raadplegen voordat je overschakelt op een glutenvrij dieet. Een dierenarts kan de gezondheid van je kat beoordelen en aanbevelingen doen voor geschikt voer.

Waarop moet je letten bij het kopen van een Glutenvrij kattenvoer?

Bij het kopen van glutenvrij kattenvoer is het belangrijk om op verschillende aspecten te letten om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor de gezondheid en het welzijn van je kat. Hier zijn enkele punten om op te letten:Ingrediëntenlijst: Controleer de ingrediëntenlijst zorgvuldig. Het ideale glutenvrije kattenvoer bevat hoogwaardige eiwitbronnen, zoals vlees of vis, en vermijdt granen zoals tarwe, gerst en rogge die gluten bevatten. Kies voor producten waarbij dierlijke eiwitten de hoofdingrediënten zijn.Glutenvrij label: Controleer of het kattenvoer een duidelijk label glutenvrij heeft. Dit geeft aan dat het product specifiek is samengesteld zonder granen die gluten bevatten. Let ook op andere labels, zoals graanvrij en glutenvrij, om verwarring te voorkomen.Voedingsevenwicht: Zorg ervoor dat het voer nog steeds alle essentiële voedingsstoffen bevat die je kat nodig heeft, zoals eiwitten, vetten, vitamines en mineralen. Het vermijden van gluten mag niet ten koste gaan van de algehele voedingswaarde.Hoog eiwitgehalte: Katten zijn carnivoren en hebben behoefte aan een hoog eiwitgehalte in hun dieet. Kies voor kattenvoer met een aanzienlijke hoeveelheid dierlijke eiwitten, zoals kip, kalkoen, vis of rundvlees.Kwaliteit van eiwitbronnen: Let op dat de eiwitbronnen van hoge kwaliteit zijn en afkomstig zijn van echt vlees of vis, in plaats van bijproducten of vulstoffen.Toegevoegde voedingsstoffen: Controleer of het kattenvoer voldoende essentiële voedingsstoffen bevat, zoals taurine, omega-3 vetzuren en vitamines.Allergenen: Houd rekening met eventuele andere allergieën of gevoeligheden van je kat. Sommige katten kunnen bijvoorbeeld ook lactose-intolerant zijn, dus vermijd producten met zuivel als je kat hier gevoelig voor is.Dierenartsadvies: Als je kat specifieke gezondheidsproblemen heeft of een dieet op maat nodig heeft, raadpleeg dan je dierenarts voordat je overstapt op glutenvrij kattenvoer.Prijs-kwaliteitverhouding: Vergelijk verschillende merken en producten op basis van prijs en kwaliteit. Duurder betekent niet altijd beter, dus kijk naar de voedingswaarde in verhouding tot de prijs.Kattengedrag en gezondheid: Houd na de overstap naar glutenvrij kattenvoer het gedrag en de algehele gezondheid van je kat in de gaten. Let op veranderingen in eetlust, vachtconditie, energieniveau en ontlasting.Onthoud dat elke kat uniek is en wat voor de ene kat werkt, mogelijk niet geschikt is voor een andere. Het is altijd aanbevolen om advies in te winnen bij een dierenarts voordat je wijzigingen aanbrengt in het dieet van je kat, vooral als er specifieke gezondheidsbehoeften zijn.

Waarom een Glutenvrij kattenvoer kopen?

Het kopen van glutenvrij kattenvoer kan belangrijk zijn omdat sommige katten gevoelig zijn voor gluten en glutenintolerantie kunnen ontwikkelen. Dit kan leiden tot spijsverteringsproblemen, allergische reacties, huidproblemen en algemeen ongemak voor je kat. Door te kiezen voor glutenvrij kattenvoer, kun je mogelijk deze potentiële gezondheidsproblemen voorkomen en ervoor zorgen dat je kat een dieet krijgt dat beter aansluit bij haar behoeften en gevoeligheden.

Welke verschillende type Glutenvrij kattenvoer zijn er?

Er zijn verschillende soorten glutenvrij kattenvoer die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze voedingsmiddelen zijn speciaal samengesteld voor katten met een glutengevoeligheid of allergie voor gluten. Hier zijn enkele van de meest voorkomende typen glutenvrij kattenvoer:Glutenvrije droge brokjes: Dit zijn kattenvoerbrokjes zonder tarwe, gerst, rogge of andere glutenbevattende granen. Ze zijn geformuleerd om alle essentiële voedingsstoffen te bevatten die katten nodig hebben, maar zonder gluten.Glutenvrije natte voeding: Dit zijn ingeblikte voedingsmiddelen zonder gluten. Ze komen in verschillende smaken en varianten, en ze bieden een andere textuur en vochtbron voor katten die van nat voedsel houden.Hypoallergeen kattenvoer: Sommige kattenvoermerken bieden speciale hypoallergene formules aan die niet alleen glutenvrij zijn, maar ook andere potentieel allergene ingrediënten vermijden, zoals rundvlees, zuivelproducten en vis.Graanvrij kattenvoer: Hoewel glutenvrij kattenvoer gericht is op het elimineren van glutenbevattende granen, zijn er ook graanvrije opties beschikbaar. Deze voedingsmiddelen vermijden alle soorten granen, inclusief zowel glutenhoudende als glutenvrije granen.Biologisch en natuurlijk kattenvoer: Sommige merken bieden biologische of natuurlijke opties aan die ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit bevatten en geen gluten of andere kunstmatige toevoegingen bevatten.Speciale dieetvoeding: Voor katten met ernstige voedselallergieën of intoleranties kunnen dierenartsen speciale dieetvoeding aanbevelen. Deze voedingsmiddelen zijn doorgaans ontwikkeld om aan specifieke gezondheidsbehoeften te voldoen en zijn verkrijgbaar bij dierenartspraktijken.Het is belangrijk om bij het kiezen van glutenvrij kattenvoer aandacht te besteden aan de voedingsbehoeften van je kat en eventuele andere allergieën of gevoeligheden die ze kunnen hebben. Raadpleeg altijd je dierenarts voordat je het dieet van je kat wijzigt, vooral als je vermoedt dat je kat allergieën of intoleranties heeft. De dierenarts kan je adviseren over het juiste voer en de beste voedingsaanpak voor de gezondheid van je kat.

Op deze pagina:

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik glutenvrij voer voor mijn kat overwegen?

Sommige katten kunnen allergisch of gevoelig zijn voor gluten, wat kan leiden tot spijsverteringsproblemen, huidproblemen of andere gezondheidsklachten. Glutenvrij kattenvoer kan deze problemen helpen verminderen.

Hoe weet ik of mijn kat glutenintolerantie heeft?

Als je kat symptomen vertoont zoals braken, diarree, jeukende huid, haaruitval of gewichtsverlies na het eten van regulier voer, kan glutenintolerantie een mogelijkheid zijn. Raadpleeg echter altijd een dierenarts voor een nauwkeurige diagnose.

Is glutenvrij kattenvoer geschikt voor alle katten?

Glutenvrij kattenvoer is vooral bedoeld voor katten met een bewezen glutenintolerantie. Katten zonder specifieke glutenproblemen hebben over het algemeen geen baat bij glutenvrij voer.

Zijn alle glutenvrije kattenvoeren gelijk?

Niet alle glutenvrije kattenvoeren zijn gelijk. De kwaliteit en ingrediënten variëren tussen merken en producten. Let op de voedingswaarde, eiwitbronnen en andere ingrediënten om de beste keuze te maken voor je kat.

Kan ik zelf glutenvrij kattenvoer maken?

Hoewel het theoretisch mogelijk is om zelf glutenvrij kattenvoer te maken, is het lastig om een uitgebalanceerde voeding te garanderen die aan alle voedingsbehoeften van katten voldoet. Het is meestal veiliger om commercieel bereid glutenvrij kattenvoer te kopen.

Hoe introduceer ik glutenvrij voer aan mijn kat?

Als je overstapt op glutenvrij kattenvoer, doe dit dan geleidelijk om maagproblemen te voorkomen. Meng geleidelijk toenemende hoeveelheden glutenvrij voer met het huidige voer van je kat gedurende ongeveer een week.

Is glutenvrij kattenvoer duurder?

Over het algemeen kan glutenvrij kattenvoer duurder zijn dan regulier voer, vanwege de specifieke ingrediënten en het productieproces. De kosten variëren echter afhankelijk van het merk en de samenstelling van het voer.

Onze favoriet

In de zoektocht naar hoogwaardige voeding voor onze geliefde huisdieren is Almo Nature een naam die vaak boven komt drijven. Met trots presenteren wij de Almo Nature Daily recepten, die niet alleen staan voor ongeëvenaarde kwaliteit, maar ook voor een meer toegankelijke prijs. Deze graanvrije natvoer opties zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerd rood vlees, wit vlees, vis, ei, groenten en rijst geschikt voor dierlijke consumptie. Het volledige assortiment is vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen, wat het ideaal maakt voor katten met voedselgevoeligheden.

Bevindingen uit de test

Tijdens uitvoerige tests en analyse van de Almo Nature Daily recepten zijn er enkele belangrijke bevindingen naar voren gekomen. Allereerst is de graanvrije formule een opmerkelijk aspect van deze voeding. Dit maakt het niet alleen geschikt voor katten die gevoelig zijn voor granen, maar ook voor diegenen die een dieet volgen dat dichter bij hun natuurlijke voedingsbehoeften ligt. Bovendien bevatten de recepten een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten, inclusief rood vlees, wit vlees, vis, ei, groenten en rijst, wat bijdraagt aan een complete voedingservaring voor katten.

Voordelen

Graanvrije Voeding voor Voedselgevoelige Katten:

Het Almo Nature Daily Menu natvoer biedt een uitstekende optie voor katten met voedselgevoeligheden. Het ontbreken van granen en kunstmatige toevoegingen minimaliseert het risico op allergische reacties en spijsverteringsproblemen.

Taurine-rijke Formule voor Gezonde Ogen en Hersenen:

Elke smaakvariant van het Daily Menu natvoer bevat een aanzienlijke hoeveelheid taurine. Dit essentiële aminozuur is van vitaal belang voor de gezondheid van de ogen en de hersenfunctie van katten, en draagt bij aan een optimale algehele conditie.

Variëteit aan Smaakopties:

Het uitgebreide scala aan smaakvarianten, van kip en zalm tot lam en oceaanvis, biedt katten een diverse culinaire ervaring. Dit stimuleert niet alleen de eetlust, maar biedt ook de mogelijkheid om te voldoen aan de individuele voorkeuren van verschillende katten.

Nadeel

Ondanks de vele voordelen van Almo Nature Daily Menu natvoer, moet worden opgemerkt dat sommige katten mogelijk gevoeliger kunnen zijn voor specifieke eiwitbronnen. Hoewel de recepten zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, kunnen individuele katten verschillend reageren op bepaalde vleessoorten.

Tips voor het Goede Gebruik van het Product

Geleidelijke Overgang:

Als u overstapt van een ander kattenvoer naar Almo Nature Daily Menu natvoer, is het raadzaam om dit geleidelijk te doen. Meng geleidelijk toenemende hoeveelheden van het nieuwe voer met het oude voer om de spijsvertering van uw kat soepel aan te passen.

Portiecontrole:

Houd rekening met de aanbevolen portiegrootte op basis van de behoeften van uw kat, zoals leeftijd, gewicht en activiteitsniveau. Overvoeren kan leiden tot obesitas, terwijl onvoldoende voeding kan leiden tot voedingstekorten.

Water Beschikbaarheid:

Zorg ervoor dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is voor uw kat, vooral bij het aanbieden van natvoer. Voldoende hydratatie is essentieel voor een goede gezondheid.

Conclusie

Almo Nature Daily Menu natvoer belichaamt de belofte van hoogwaardige voeding voor katten, verpakt in een graanvrije, smakelijke formule. De diverse keuze aan smaken, gecombineerd met uitgebalanceerde voedingswaarden, maakt dit een uitstekende optie voor zowel katten met voedselgevoeligheden als diegenen die op zoek zijn naar een voedzame en smakelijke maaltijd. Terwijl katten individueel kunnen reageren op specifieke eiwitbronnen, is de algehele kwaliteit van de ingrediënten en de zorgvuldig samengestelde formule duidelijk merkbaar in de voedingsresultaten. Met Almo Nature Daily Menu natvoer biedt u uw kat niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook een voedzame maaltijd die aansluit bij hun natuurlijke behoeften.

Bekijk prijs