De beste Savic kattenbak van 2023

Stel je voor: een wereld waarin katten blij en tevreden hun behoeften kunnen doen, terwijl jij geniet van een schoon en geurvrij huis. Dit is geen droom, maar de realiteit met de innovatieve Savic kattenbak. Of je nu een trotse kattenouder bent of binnenkort een harige metgezel verwelkomt, de Savic kattenbak is de ultieme oplossing voor zowel jou als je pluizige vriend. Met slimme functies en doordacht ontwerp brengt Savic een revolutie teweeg in de wereld van kattenbakken, en laat het zowel jou als je katachtige huisgenoot volop genieten van het leven zonder ongemakken. Leun achterover en ontdek hoe de Savic kattenbak het dagelijkse leven van zowel jou als je kat kan veranderen.

Onze top 3

Onze favoriet

Een essentieel item voor kattenbezitters is een kattenbak. De Savic Kattentoilet Nestor Jumbo heeft een innovatief ontwerp: het schoonmaken is eenvoudig omdat je alleen het deurtje en het binnenste gedeelte hoeft los te koppelen of omhoog te duwen, zonder de hele bovenkap te verwijderen.

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat

2e beste keuze

Een stijlvolle kattenbak met een trendy design. Het deurtje en het binnenste deel van de bovenkant kunnen eenvoudig losgeklikt worden, waardoor het niet nodig is om de hele bovenkant te verwijderen voor schoonmaak. 

 

 

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat

3e beste keuze

Een handige kattenbak met morsrand, perfect voor kittens. Open design en eenvoudig in gebruik.

 

 

 

 

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat

Op deze pagina:

Waarop hebben wij de Savic kattenbak getest?

Geurcontrole: Een belangrijk criterium voor een kattenbak is hoe effectief het is in het beheersen van geuren. Katten hebben een sterke reukzin, en het is belangrijk dat een kattenbak ontworpen is om onaangename geuren op te vangen en te minimaliseren. Dit kan onder andere te maken hebben met het materiaal van de kattenbakvulling en het ontwerp van de kattenbak zelf.

Gemak van schoonmaken: Een goede kattenbak moet gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden zijn. Dit kan betrekking hebben op het ontwerp van de bak, de toegankelijkheid tot de kattenbakvulling en hoe eenvoudig het is om gebruikte kattenbakvulling te verwijderen en nieuwe toe te voegen. Het gemak van schoonmaken heeft direct invloed op het comfort van zowel de kat als de eigenaar.

Comfort voor de kat: Katten zijn kieskeurige dieren als het op hun toiletgewoonten aankomt. Een kattenbak moet een comfortabele en aantrekkelijke omgeving bieden waarin de kat zijn behoeften kan doen. Dit omvat aspecten zoals de grootte en diepte van de kattenbak, het soort kattenbakvulling dat wordt gebruikt en of de kat voldoende privacy heeft tijdens het gebruik van de bak.
 

Wat is de beste Savic kattenbak?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Savic Nestor Jumbo - Grijs - Kattenbak - 66 x 48 x 46 cm de beste is.

Ontdek de Savic kattenbak: de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor jouw kat. Minimalistisch design ontmoet doordachte eigenschappen, waardoor zowel jij als je kat tevreden zullen zijn. Ervaar het gemak van schoonmaken en onderhoud zonder concessies te doen aan esthetiek. Welkom in een nieuwe wereld van kattenbakken.

#1
Savic Nestor Jumbo - Grijs

Wanneer je de trotse eigenaar bent van een kat, is een kattenbak een onmisbare toevoeging aan je huishouden. Het is van groot belang om een kattenbak te hebben die zowel aan de behoeften van je kat voldoet als aan jouw gemak. In dit artikel duiken we dieper in op het Kattentoilet Nestor Jumbo van Savic, een kattenbak met een innovatief design dat niet alleen zorgt voor het comfort van je kat, maar ook voor jouw schoonmaakgemak en een frisse omgeving.

Bevindingen uit de test

Onze recente test van het Kattentoilet Nestor Jumbo van Savic heeft ons aangenaam verrast. We hebben dit product grondig getest op verschillende aspecten, waaronder geurcontrole, gemak van schoonmaken en het comfort voor de kat zelf. Hieronder delen we onze bevindingen over deze belangrijke categorieën.

Geurcontrole

Een van de meest opvallende kenmerken van het Kattentoilet Nestor Jumbo is het geïntegreerde actieve koolfilter in de deksel. Tijdens onze testperiode merkten we op dat dit filter effectief onaangename geurtjes tegenhoudt, waardoor de omgeving frisser blijft. Het filter is een cruciale toevoeging voor huishoudens waar geurbeheersing een prioriteit is. Het is echter essentieel om te benadrukken dat het actieve koolfilter regelmatig moet worden vervangen om de optimale geurcontrole te behouden.

Gemak van schoonmaken

Een van de meest frustrerende aspecten van traditionele kattenbakken is het gedoe van het verwijderen van de gehele bovenkap om de bak schoon te maken. Bij de Nestor Jumbo is dit probleem slim aangepakt. Tijdens onze test ervoeren we het praktische gemak van het kunnen loskoppelen en/of omhoogduwen van zowel het deurtje als het binnenste gedeelte. Dit maakte het schoonmaken een moeiteloze taak, waardoor we meer tijd konden besteden aan het genieten van het gezelschap van onze harige vriend.

Comfort voor de kat

Het welzijn van onze katten staat voorop, en daarom hebben we extra aandacht besteed aan het comfort dat de Nestor Jumbo biedt. Dankzij de royale afmetingen van deze kattenbak konden zelfs grotere katten comfortabel draaien en hun behoefte doen. De ruime indeling creëerde een kalme en toegankelijke omgeving voor de kat, wat bijdraagt aan hun welzijn.

Voordelen

1. Efficiënte geurcontrole:

Het geïntegreerde actieve koolfilter bewees tijdens onze test zijn vermogen om onaangename geurtjes effectief tegen te houden. Dit maakt de Nestor Jumbo ideaal voor huishoudens waar geurbeheersing belangrijk is, en creëert een aangename leefomgeving voor zowel jou als je kat.

2. Gebruiksvriendelijk schoonmaken:

Het innovatieve ontwerp van de Nestor Jumbo maakt het schoonmaken van de kattenbak een moeiteloze taak. Het loskoppelen en omhoogduwen van het deurtje en het binnenste gedeelte bespaart tijd en minimaliseert gedoe, waardoor je meer quality time met je kat kunt doorbrengen.

3. Comfortabele ruimte voor de kat:

De ruime afmetingen van de Nestor Jumbo bieden een comfortabele omgeving voor katten van alle maten. De mogelijkheid om gemakkelijk te draaien en hun behoefte te doen draagt bij aan het algemene welzijn van je harige metgezel.

Tips

1. Regelmatig filter vervangen:

Om de geurcontrole effectief te houden, is het belangrijk om het actieve koolfilter regelmatig te vervangen, zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

2. Houd de bak schoon:

Profiteer van het gemakkelijke schoonmaakproces door regelmatig de kattenbak schoon te maken. Een schone omgeving is niet alleen prettig voor je kat, maar ook voor jou.

3. Positionering van de kattenbak:

Plaats de kattenbak op een rustige en toegankelijke locatie waar je kat privacy heeft. Dit draagt bij aan het comfort van je kat tijdens het gebruik van de kattenbak.

Conclusie

Het Kattentoilet Nestor Jumbo van Savic heeft zichzelf bewezen als een innovatieve en praktische keuze voor katteneigenaren. Met zijn doordachte ontwerp, efficiënte geurcontrole en gebruiksgemak bij het schoonmaken, biedt deze kattenbak zowel voordelen voor jou als voor je kat. Het comfortabele interieur zorgt voor tevreden katten en een tevreden jij. Door de tips op te volgen en de Nestor Jumbo op de juiste manier te gebruiken, kun je optimaal genieten van deze kattenbak en de band met je harige vriend versterken.

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat
Klik voor de beste prijs

#2
Savic Kattenbak Nestor - Medium

In de wereld van huisdierenverzorging is functionaliteit net zo belangrijk als stijl. Daarom introduceren we de nieuwste innovatie op het gebied van kattenbakken: een prachtig vormgegeven kattenbak in een trendy kleurstelling. Met aandacht voor zowel praktisch gebruik als esthetiek, biedt deze kattenbak een unieke combinatie van gemak, hygiëne en design.

Bevindingen uit de test

Na uitgebreide tests en evaluaties hebben we de voordelen van deze kattenbak op het gebied van geurcontrole, gemak van schoonmaken en comfort voor de kat nauwkeurig beoordeeld.

Geurcontrole:

De kattenbak slaagde met vlag en wimpel voor de geurcontroletest. Het doordachte ontwerp en de gebruikte materialen helpen om ongewenste geuren effectief binnen te houden, waardoor zowel het huis als de kat een frisse omgeving behouden.

Gemak van schoonmaken:

Een opvallende eigenschap van deze kattenbak is het eenvoudige schoonmaakproces. In tegenstelling tot traditionele kattenbakken, waarbij vaak de hele bovenzijde losgemaakt moet worden, heeft dit ontwerp een deurtje dat samen met het binnenste gedeelte van de bovenzijde losgeklikt kan worden. Dit bespaart tijd en moeite, en het losgeklikte gedeelte kan eenvoudig omhoog worden geduwd voor probleemloze toegang tot de binnenkant.

Comfort voor de kat:

De tevredenheid van onze harige vrienden staat voorop, en deze kattenbak stelt niet teleur. De ruime afmetingen en doordachte indeling bieden katten voldoende bewegingsruimte, terwijl de materialen zorgen voor een aangename ondergrond voor de pootjes.

Voordelen

1. Revolutionair ontwerp:

Het innovatieve deurtje en het losklikbare bovengedeelte van de kattenbak markeren een doorbraak in gebruiksgemak. Het schoonmaken is nog nooit zo moeiteloos geweest, wat het voor zowel de kattenbezitter als de kat zelf veel aangenamer maakt.

2. Esthetisch genot:

Deze kattenbak is niet zomaar een functioneel item, maar ook een esthetische aanvulling op uw interieur. De glanzende grijze onderbak gecombineerd met de glanzend witte bovenzijde en het grijze middenstuk creëren een eigentijdse uitstraling die naadloos past bij verschillende interieurstijlen.

3. Hygiënische perfectie:

Dankzij het verbeterde ontwerp en het gemakkelijke schoonmaakproces blijft de kattenbak schoner en hygiënischer dan ooit tevoren. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort van uw kat, maar ook aan de algehele hygiëne in uw huis.

Nadeel

Beperkte kleurkeuze:

Hoewel het beschikbare kleurenschema ongetwijfeld stijlvol is, kan het ontbreken van meer kleuropties een nadeel zijn voor mensen die op zoek zijn naar een specifieke kleur die beter past bij hun interieur.

Tips

1. Plaatsing:

Kies een rustige en toegankelijke locatie voor de kattenbak, weg van drukke doorgangen en voerplekken, om uw kat een gevoel van privacy te geven.

2. Vulling:

Kies een kwalitatieve kattenbakvulling die klontvorming bevordert, wat het schoonmaakproces vergemakkelijkt en geurtjes effectief controleert.

3. Introductie:

Introduceer uw kat geleidelijk aan de nieuwe kattenbak door deze naast de oude te plaatsen, zodat de kat eraan kan wennen voordat de oude kattenbak volledig wordt verwijderd.

Conclusie

Met zijn unieke combinatie van stijlvol design, gebruiksgemak en verbeterde hygiëne is deze mooigevormde kattenbak een waardevolle toevoeging aan elke huishouden met katten. De innovatieve functies, waaronder het losklikbare bovengedeelte en het doordachte deurtje, stellen zowel kattenbezitters als katten in staat om te profiteren van een verbeterde kattenbakervaring. Met aandacht voor zowel de behoeften van de eigenaar als het comfort van de kat, biedt deze kattenbak een uitstekende oplossing die functionaliteit en design perfect combineert.

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat
Klik voor de beste prijs

#3
Savic Iriz - Kattenbak - Grijs

Als trotse kattenouders streven we er altijd naar om het beste comfort en gemak voor onze geliefde huisdieren te bieden. Een essentieel onderdeel van hun dagelijkse routine is de kattenbak. In dit artikel zullen we een diepgaande blik werpen op een praktische en handige kattenbak met morsrand, die speciaal is ontworpen met het oog op kittens. We zullen de bevindingen van onze test bespreken, de voordelen en een enkel nadeel belichten, nuttige tips delen voor optimaal gebruik, en tot slot tot een weloverwogen conclusie komen.

Bevindingen uit de Test

Onze grondige test van de praktische kattenbak met morsrand heeft onthuld dat het een opmerkelijk product is dat aan de verwachtingen voldoet. We hebben specifiek gekeken naar geurcontrole, het gemak van schoonmaken en het comfort dat het biedt aan onze harige vrienden.

Geurcontrole:

De kattenbak met morsrand presteert uitstekend op het gebied van geurcontrole. Het ontwerp minimaliseert de verspreiding van geuren in de ruimte, wat resulteert in een frissere omgeving voor zowel de kat als de eigenaar.

Gemak van Schoonmaken:

Dankzij het slimme ontwerp is het schoonmaken van deze kattenbak een eenvoudige taak. De morsrand voorkomt dat kattenbakkorrels en afval zich verspreiden buiten de bak, waardoor het gebied rondom schoon blijft. Dit maakt het schoonmaakproces minder tijdrovend en moeiteloos.

Comfort voor de Kat:

Onze harige metgezellen verdienen niets minder dan het allerbeste. De open toiletstructuur van de kattenbak zorgt voor een natuurlijkere ervaring voor de kat, waardoor ze zich op hun gemak voelen tijdens hun 'bezigheden'. Bovendien biedt het ruime interieur voldoende bewegingsruimte voor kittens.

Voordelen

1. Uitstekende Geurcontrole:

De kattenbak met morsrand beheerst effectief onaangename geuren, waardoor een frisse en aangename omgeving wordt gehandhaafd.

2. Eenvoudig Schoon te Maken:

Het slimme ontwerp minimaliseert rommel en vereenvoudigt het schoonmaakproces, wat resulteert in minder gedoe voor de eigenaar.

3. Optimale Comfort:

Met zijn open structuur en ruime interieur zorgt de kattenbak voor het welzijn en comfort van kittens tijdens hun gebruik.

Nadeel

Beperkte Geschiktheid voor Grote Katten:

Eén aandachtspunt is dat de kattenbak, hoewel ideaal voor kittens en kleine kattenrassen, mogelijk minder geschikt is voor grotere katten vanwege de beperkte ruimte.

Tips

1. Geduldige Introductie:

Voor een soepele overgang naar de nieuwe kattenbak, introduceer deze geleidelijk aan kittens om ongemak te minimaliseren.

2. Regelmatig Onderhoud:

Voer frequent onderhoud uit en verwijder dagelijks afval om de geurcontrole en het comfort op lange termijn te behouden.

3. Kies de Juiste Locatie:

Plaats de kattenbak op een rustige en toegankelijke plek voor de kat, wat bijdraagt aan hun comfort en gemak.

Conclusie

Al met al biedt de praktische en handige kattenbak met morsrand een aantrekkelijke optie voor kattenbezitters, met name voor diegenen die kittens verzorgen. Met de nadruk op geurcontrole, schoonmaakgemak en kattencomfort, overtreft deze kattenbak de verwachtingen op vele fronten. Terwijl het nadeel van beperkte geschiktheid voor grotere katten moet worden overwogen, worden deze kleine tekortkomingen gecompenseerd door de duidelijke voordelen en bruikbare tips om het product optimaal te benutten.

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat
Klik voor de beste prijs

#4
Savic Nestor Earth Kattenbak - Roze/Wit

In de zoektocht naar de perfecte kattenbak is functionaliteit en esthetiek van gelijk belang. De Savic kattenbak Earth combineert moeiteloos eenvoud en stijl, met slimme eigenschappen die zowel baasjes als katten zullen waarderen. In dit artikel onderzoeken we grondig de kenmerken en prestaties van deze kattenbak, en delen we inzichten over geurcontrole, schoonmaakgemak en het comfort voor onze geliefde harige metgezellen.

Bevindingen uit de Test

Tijdens onze uitgebreide testperiode met de Savic kattenbak Earth hebben we nauwlettend gelet op drie essentiële aspecten:

Geurcontrole

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Savic kattenbak Earth is de doeltreffende geurcontrole. Dankzij het slimme ontwerp van de dubbele sluiting tussen de boven- en onderbak wordt voorkomen dat urine langs de zijkanten sijpelt. Dit maakt de kattenbak uitermate geschikt voor katers of katten die staand plassen. De hoge achterkant en het goed afsluitende transparante deurtje dragen ook bij aan het opvangen van geuren, waardoor een frisse omgeving behouden blijft.

Gemak van Schoonmaken

Het onderhouden van een kattenbak kan een uitdaging zijn, maar de Savic kattenbak Earth maakt dit proces aanzienlijk gemakkelijker. Het transparante deurtje en de mogelijkheid om de gekleurde bovenkap volledig open te klappen, bieden directe toegang tot de binnenkant van de bak. Dit vergemakkelijkt het grondig reinigen en verversen van het kattengrit. Het gladde oppervlak van de bak draagt verder bij aan een probleemloze schoonmaakervaring.

Comfort voor de Kat

Naast het comfort voor de eigenaar, is het welzijn van de kat een prioriteit bij het evalueren van een kattenbak. De Savic kattenbak Earth biedt een ruime en aangename omgeving voor katten om hun behoefte te doen. Het hoge ontwerp geeft katten een gevoel van privacy en veiligheid, terwijl het transparante deurtje een open uitstraling behoudt. Dit helpt katten op hun gemak te stellen en draagt bij aan een positieve ervaring telkens wanneer ze de bak gebruiken.

Nadeel

Hoewel de Savic kattenbak Earth talloze voordelen biedt, is er één opmerkelijk nadeel. De strakke en eigentijdse vormgeving van de bak kan enigszins beperkend zijn voor zeer grote kattenrassen. Deze katten kunnen zich mogelijk minder comfortabel voelen vanwege de beperkte bewegingsruimte binnenin. Het is dus raadzaam om rekening te houden met de grootte van de kat bij het kiezen van dit product.

Tips

Om optimaal te profiteren van de Savic kattenbak Earth, volgen hier enkele handige tips:

1. Plaatsing:

Plaats de kattenbak op een rustige en toegankelijke locatie. Katten houden van privacy en vermijden drukke of lawaaierige gebieden.

2. Regelmatig Schoonmaken:

Maak de kattenbak regelmatig schoon om geurophoping te voorkomen. Katten waarderen een schone omgeving en zijn eerder geneigd om de bak te blijven gebruiken.

3. Grootte van de Kat:

Houd rekening met de grootte van je kat bij het kiezen van de kattenbak. Hoewel de Savic kattenbak Earth ruim is, kan het voor zeer grote kattenrassen enigszins krap aanvoelen.

Conclusie

De Savic kattenbak Earth overtreft op vele manieren de verwachtingen van zowel kattenbezitters als hun harige vrienden. Met een doordacht ontwerp dat geurcontrole, schoonmaakgemak en kattencomfort integreert, biedt deze kattenbak een harmonieuze balans tussen functionaliteit en esthetiek. Terwijl het nadeel van beperkte ruimte voor grote katten opgemerkt moet worden, zijn de voordelen duidelijk zichtbaar in de dagelijkse ervaring van zowel baasjes als katten. Met de Savic kattenbak Earth wordt de dagelijkse taak van kattenverzorging een aangename en naadloze ervaring.

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat
Klik voor de beste prijs

#5
Savic Kattentoilet Hop In

Innovatie in kattenverzorging bereikt nieuwe hoogten met de 'Hop In' kattenbak van Savic. Deze baanbrekende kattenbak met een uniek ontwerp biedt zowel katten als hun eigenaars een revolutionaire ervaring. Met de naam zelf die nieuwsgierigheid opwekt, doet de 'Hop In' zijn naam eer aan door een top-opening die een geheel nieuwe benadering biedt voor kattenbaktoegang. In dit artikel verkennen we de bevindingen uit onze test van de 'Hop In' kattenbak, analyseren we zijn voordelen en enig nadeel, delen we waardevolle tips voor optimaal gebruik, en trekken we een weloverwogen conclusie over deze opvallende kattenbakinnovatie.

Bevindingen uit de test

Onze uitgebreide test van de 'Hop In' kattenbak heeft een aantal opmerkelijke resultaten opgeleverd. Drie kernaspecten werden zorgvuldig geëvalueerd:

Geurcontrole:

De 'Hop In' kattenbak van Savic presteert uitstekend op het gebied van geurcontrole. Het innovatieve ontwerp minimaliseert de verspreiding van onaangename geuren, dankzij het luchtrooster waarlangs kattenkorrels terugglijden wanneer de kat de bak verlaat. Dit helpt de frisheid van de omgeving te behouden en biedt een aangename sfeer voor zowel kat als eigenaar.

Gemak van schoonmaken:

Het verwijderbare deksel van de 'Hop In' kattenbak maakt reinigen een moeiteloze taak. Het ontwerp vergemakkelijkt de toegang tot de binnenkant van de bak, waardoor grondig onderhoud zonder gedoe kan worden uitgevoerd. Het gebruik van kattenbakzakken wordt verder aanbevolen om de levensduur van de bak te verlengen en het schoonmaken te vergemakkelijken.

Comfort voor de kat:

De 'Hop In' kattenbak creëert een comfortabele omgeving voor katten om hun behoeften te vervullen. Het ruime interieur en de intelligente opening aan de bovenkant bieden katten voldoende ruimte om te graven en zich op hun gemak te voelen tijdens hun dagelijkse routine.

Voordelen

1. Geavanceerd Ontwerp:

De 'Hop In' kattenbak onderscheidt zich door zijn vernieuwende top-opening die de traditionele toegang tot de kattenbak transformeert. Deze benadering minimaliseert geurverspreiding en houdt het huis fris.

2. Eenvoudig Onderhoud:

Met een afneembaar deksel is schoonmaken een fluitje van een cent. Het ontwerp zorgt voor vlotte toegang tot het interieur van de bak, waardoor een grondige reiniging mogelijk is zonder gedoe.

3. Geschikt voor Grote Katten:

De royale afmetingen van de 'Hop In' maken het geschikt voor grote kattenrassen. Dit zorgt ervoor dat alle katten, ongeacht hun grootte, kunnen genieten van comfortabele toegang tot hun kattenbak.

Nadeel

1. Geen Inclusief Schepje:

Een klein nadeel van de 'Hop In' kattenbak is dat het niet wordt geleverd met een kattenbakschepje. Dit betekent dat eigenaars er zelf een moeten aanschaffen voor het onderhoud.

Tips

1. Gebruik Kattenbakzakken:

Om het schoonmaken te vergemakkelijken en de levensduur van de bak te verlengen, wordt het gebruik van kattenbakzakken ten zeerste aanbevolen.

2. Plaats op een Rustige Locatie:

Plaats de 'Hop In' kattenbak op een rustige en vredige locatie in huis, zodat je kat een gevoel van privacy heeft tijdens het gebruik.

3. Introduceer Langzaam:

Voor een soepele overgang, introduceer de 'Hop In' kattenbak geleidelijk aan je kat. Laat ze wennen aan het nieuwe ontwerp voordat je de oude kattenbak verwijdert.

Conclusie

De 'Hop In' kattenbak van Savic heeft bewezen een opmerkelijke verschuiving in de wereld van kattenverzorging te zijn. Met zijn innovatieve top-opening, eenvoudig onderhoud en comfortabele omgeving voor katten, voldoet deze kattenbak aan zowel de behoeften van de huisdieren als de verwachtingen van hun eigenaars. Ondanks het ontbreken van een inbegrepen kattenbakschepje, biedt de 'Hop In' kattenbak een geavanceerde benadering van kattenbakbeheer die zowel praktisch als revolutionair is.

 • Geurcontrole
 • Gemak
 • Comfort voor de kat
Klik voor de beste prijs

Wat is een Savic kattenbak?

Een Savic kattenbak is een type kattenbak dat wordt geproduceerd door het bedrijf Savic. Savic is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in huisdierproducten, waaronder kattenbakken, kooien, voerbakken en andere accessoires voor huisdieren.

Savic kattenbakken kunnen verschillende functies en ontwerpen hebben, afhankelijk van het model. Ze zijn ontworpen om aan de behoeften van katten en hun eigenaren te voldoen, en ze kunnen verschillende kenmerken hebben, zoals:
Open kattenbakken: Dit zijn eenvoudige kattenbakken zonder deksel, waarbij de kat gemakkelijk toegang heeft tot de bak.

Gesloten kattenbakken: Deze kattenbakken hebben een deksel om de privacy van de kat te waarborgen en geuren binnen te houden. Ze hebben meestal een ingang aan de voorkant of bovenkant van de deksel.

Kattenbakken met zeef: Sommige Savic kattenbakken hebben een zeefsysteem waarmee je de klonten uit de kattenbak kunt scheppen zonder de hele inhoud te hoeven vervangen.

Extra grote kattenbakken: Voor grotere kattenrassen zijn er modellen met meer ruimte om comfortabel gebruik te kunnen maken van de bak.

Automatische kattenbakken: Sommige geavanceerdere modellen zijn zelfreinigend en kunnen automatisch klonten en afval scheiden zonder dat je dit handmatig hoeft te doen.
 

Waarop moet je letten bij het kopen van een Savic kattenbak?

Bij het kopen van een Savic kattenbak zijn er verschillende aspecten waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor zowel jouw kat als voor jouzelf. Hier zijn enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Afmetingen: Zorg ervoor dat de kattenbak groot genoeg is voor jouw kat om comfortabel te draaien, graven en zich te bewegen. Katten houden van privacy, dus kies een bak die groot genoeg is voor hen om zich op hun gemak te voelen.

Type: Savic biedt verschillende soorten kattenbakken aan, waaronder open bakken, gesloten bakken en zelfreinigende bakken. Het type bak dat je kiest, hangt af van de voorkeur van je kat en jouw persoonlijke voorkeur wat betreft geurbeheersing en schoonmaakgemak.

Gesloten of open: Een gesloten kattenbak biedt meer privacy voor je kat en helpt geuren beter te beheersen. Een open bak kan echter toegankelijker zijn en sommige katten geven er de voorkeur aan omdat ze zich niet opgesloten voelen.

Instap: Controleer of de instap van de kattenbak laag genoeg is zodat jouw kat gemakkelijk kan binnenkomen en verlaten. Dit is vooral belangrijk als je een oudere kat hebt of een kat met beperkte mobiliteit.

Geurbeheersing: Als je kiest voor een gesloten kattenbak, zorg er dan voor dat deze goede ventilatie heeft en mogelijkheden biedt om geuren te absorberen of te filteren. Sommige gesloten bakken hebben bijvoorbeeld koolstoffilters om geur te verminderen.

Materiaal: Kies een kattenbak gemaakt van duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen. Gladde oppervlakken zijn handig om te voorkomen dat kattenbakvulling aan de zijkanten blijft kleven.

Schoonmaakgemak: Overweeg hoe gemakkelijk de kattenbak schoon te maken is. Bakken met gladde oppervlakken en afneembare delen zijn vaak eenvoudiger te reinigen. Zelfreinigende bakken kunnen ook handig zijn, maar zorg ervoor dat je begrijpt hoe ze werken en dat ze geschikt zijn voor het type kattenbakvulling dat je gebruikt.

Compatibiliteit met kattenbakvulling: Controleer of de kattenbak geschikt is voor het type kattenbakvulling dat je van plan bent te gebruiken. Sommige kattenbakken hebben specifieke ontwerpen om te werken met klontvormende of silica-gelvulling.

Stevigheid: Zorg ervoor dat de kattenbak stevig en stabiel is, zodat deze niet omvalt of wiebelt terwijl je kat erin zit.

Aantal katten: Als je meerdere katten hebt, overweeg dan een grotere kattenbak of meerdere bakken om territoriale conflicten te voorkomen.
 

Waarom een Savic kattenbak kopen?

Het kiezen van een Savic kattenbak kan verschillende redenen hebben, afhankelijk van je specifieke behoeften en de behoeften van je kat. Savic is een bekend merk dat een verscheidenheid aan kattenbakken aanbiedt, en hier zijn enkele mogelijke redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen:

Kwaliteit: Savic staat bekend om zijn duurzame en hoogwaardige producten, wat kan bijdragen aan een langdurige en betrouwbare kattenbakoplossing.

Design en Stijl: Savic kattenbakken zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past.

Grootte en Ruimte: Afhankelijk van de beschikbare ruimte in je huis en de grootte van je kat, kan een Savic kattenbak geschikt zijn vanwege de verschillende maten die ze aanbieden.

Innovatieve Functies: Sommige Savic kattenbakken kunnen extra functies hebben, zoals geïntegreerde filtersystemen, gemakkelijk te openen deksels, en andere handige eigenschappen die het kattenbakonderhoud kunnen vergemakkelijken.

Gemak van Reiniging: Sommige Savic kattenbakken zijn ontworpen met het oog op gemakkelijke reiniging, met uitneembare trays of andere handige eigenschappen die het schoonmaken eenvoudiger maken.

Kattenwelzijn: Het ontwerp van een Savic kattenbak kan rekening houden met het comfort en de privacy van je kat, wat kan bijdragen aan hun welzijn en tevredenheid.

Geurbeheersing: Sommige modellen van Savic kattenbakken kunnen helpen bij het minimaliseren van geurtjes in huis, wat voordelig kan zijn voor zowel jou als je kat.

Welke verschillende type Savic kattenbak zijn er?

Savic is een merk dat verschillende soorten kattenbakken en kattenbenodigdheden produceert. 

 • Gesloten kattenbakken: Dit zijn kattenbakken met een afgesloten kap, ontworpen om de geur binnen te houden en de privacy van de kat te waarborgen. Ze hebben meestal een deur of een opening aan de voorkant, zodat de kat naar binnen kan gaan. Deze kattenbakken zijn ideaal voor katten die van privacy houden en voor eigenaren die geurbeheersing belangrijk vinden.
 • Open kattenbakken: Dit zijn eenvoudige kattenbakken zonder kap. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk voor katten en zijn meestal gemakkelijker schoon te maken. Deze kattenbakken zijn geschikt voor katten die de voorkeur geven aan een open omgeving.
 • Hoekkattenbakken: Dit zijn speciale kattenbakken die zijn ontworpen om in een hoek van de kamer te passen. Ze besparen ruimte en zijn handig voor kleine appartementen of kamers.
 • Zelfreinigende kattenbakken: Deze kattenbakken hebben een mechanisme dat helpt bij het automatisch verwijderen van kattenbakafval. Ze verminderen de noodzaak voor handmatig scheppen en zijn handig voor drukke eigenaren.
 • Kattenbakken met zeefsysteem: Dit zijn kattenbakken met een zeefsysteem waarmee je gemakkelijk klonten kattenbakvulling kunt scheiden van schoon substraat. Dit maakt het opruimen efficiënter en vermindert het verspillen van kattenbakvulling.
 • Kattenbakken met hoge randen: Deze kattenbakken hebben verhoogde randen om te voorkomen dat kattenbakvulling en afval gemakkelijk buiten de bak terechtkomen.
 • Reis- en draagbare kattenbakken: Deze kattenbakken zijn ontworpen om gemakkelijk mee te nemen tijdens reizen of uitstapjes met je kat.

Op deze pagina:

Veelgestelde vragen

Welke soorten kattenbakken biedt Savic aan?

Savic biedt een breed scala aan kattenbakken, waaronder open kattenbakken, gesloten kattenbakken met deurtjes, kapotte kattenbakken en zelfreinigende kattenbakken.

Zijn Savic kattenbakken gemakkelijk schoon te maken?

Ja, Savic kattenbakken zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en schoonmaakgemak. De meeste modellen hebben afneembare bovenkanten of deuren om het schoonmaken te vergemakkelijken.

Hoe kies ik de juiste maat Savic kattenbak voor mijn kat?

Kies een kattenbak die groot genoeg is voor je kat om comfortabel in te bewegen en zich om te draaien. Het is het beste om een kattenbak te kiezen die minstens anderhalf keer de lengte van je kat heeft.

Zijn Savic kattenbakken geurcontrole?

Ja, veel Savic kattenbakken zijn ontworpen met functies voor geurcontrole, zoals luchtfilters en afsluitbare deksels, om ongewenste geuren in de omgeving te verminderen.

Zijn de kattenbakken van Savic duurzaam?

Savic staat bekend om het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten, waaronder duurzame kattenbakken die bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Kan ik een kattenbakmat gebruiken met Savic kattenbakken?

Ja, het is mogelijk om een kattenbakmat voor de ingang van een gesloten Savic kattenbak te plaatsen om eventuele kattenbakvulling die aan de poten van je kat kleeft, op te vangen.

Hoe vaak moet ik de kattenbakvulling vervangen?

Het wordt aanbevolen om de kattenbakvulling minstens één keer per week volledig te vervangen. Regelmatig het vuil scheppen en de bak schoonmaken kan helpen om de frisheid langer te behouden.

Zijn er reserveonderdelen beschikbaar voor Savic kattenbakken?

Ja, Savic biedt vaak reserveonderdelen aan voor hun kattenbakken, zoals vervangende deurtjes, filters en clips, zodat je je kattenbak kunt onderhouden en vernieuwen indien nodig.

Onze favoriet

Een essentieel item voor kattenbezitters is een kattenbak. De Savic Kattentoilet Nestor Jumbo heeft een innovatief ontwerp: het schoonmaken is eenvoudig omdat je alleen het deurtje en het binnenste gedeelte hoeft los te koppelen of omhoog te duwen, zonder de hele bovenkap te verwijderen. Bovendien heeft deze kattenbak een ingebouwd actief koolfilter in de deksel om onaangename geuren tegen te houden. Het extra grote formaat van de Nestor Jumbo biedt voldoende ruimte voor grotere katten om comfortabel hun behoefte te doen. Verkrijgbaar in grijs/groen, afmetingen 66,5x48,5x46,5cm.

Bekijk prijs