Het beste Almo Nature kattenvoer van 2024

Almo Nature kattenvoer brengt een wereld van puurheid en natuurlijke ingrediënten binnen pootbereik van jouw pluizige metgezel. Dit hoogwaardige, voedzame voer is ontwikkeld met het oog op de gezondheid en het welzijn van je kat, en gebruikt alleen de beste ingrediënten die Moeder Natuur te bieden heeft. Met een verrukkelijke selectie van smaken en texturen, zal het voer van Almo Nature zelfs de meest kieskeurige eters bekoren. Bereid je voor om je kat een feestmaal voor te schotelen dat niet alleen smakelijk is, maar ook voedzaam en duurzaam geproduceerd. Duik met ons mee in de boeiende wereld van Almo Nature kattenvoer en ontdek hoe het je geliefde huisdier kan helpen floreren!

Onze top 3

Onze favoriet

Almo heeft een speciale voedingslijn ontwikkeld genaamd HFC, gericht op volwassen katten. Dit aanvullende natvoer voor katten bevat een hoog percentage vlees en vis, waardoor het onweerstaanbaar smaakt. Al het vlees en vis dat gebruikt wordt in de recepten van het natvoer is van natuurlijke oorsprong en geschikt voor menselijke consumptie. Er worden geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen gebruikt. De conservering vindt plaats in de eigen kookbouillon, wat ervoor zorgt dat de voedingsstoffen en smaak behouden blijven. Om aan de behoeften van fijnproevende katten te voldoen, adviseert Almo Nature om het natvoer af te wisselen met droogvoer. Voor een optimale voedingsbalans wordt aanbevolen om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven. De HFC voedingslijn is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals kip en tonijn, kip met kaas, en kalfsvlees. Alle smaken hebben een hoge acceptatiegraad bij kieskeurige eters vanwege het verse vlees en vis. Bovendien zijn alle smaken vrij van chemische conserveermiddelen en kleurstoffen. De samenstelling en analyse van elk product worden vermeld voor de duidelijkheid.

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid

2e beste keuze

Verwen jouw kat met de vleesrijke voeding van Almo Nature, omdat katten echte vleeseters zijn. Deze voeding sluit goed aan bij de behoeften van jouw kat, niet alleen bij wat hij lekker vindt, maar ook bij wat goed voor hem is. Almo Nature Holistic droogvoer bevat een hoog percentage vers vlees en natuurlijke ingrediënten, waardoor het zeer geschikt is voor katten die kieskeurig zijn. Dit compleetvoer is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van alle rassen en heeft een hoog vleesgehalte van 46%, waarvan 26% afkomstig is van verse, natuurlijke kip. Het recept wordt aangevuld met granen, rijst, mineralen, vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen, waaronder taurine voor de ogen en hersenen en biotine voor een gezonde huid en glanzende vacht. Om een optimale voedingsbalans te bereiken, adviseert Almo Nature om het droogvoer te combineren met natvoer. Katten drinken van nature niet veel water, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw kat voldoende water binnenkrijgt om gezondheidsproblemen te voorkomen. Zorg ervoor dat de drinkbak en de voerbak van jouw kat op verschillende plekken staan en zet op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer.

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid

3e beste keuze

Daarnaast is het belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van natuurlijke, verse ingrediënten van oorsprong geschikt voor menselijke consumptie niet alleen zorgt voor een smakelijke maaltijd voor jouw kat, maar ook bijdraagt aan de algehele gezondheid en welzijn van jouw huisdier. Het vermijden van kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen vermindert de kans op allergische reacties en intoleranties. De kookbouillon-methode van Almo Nature zorgt voor het behoud van voedingsstoffen en smaak en garandeert daarmee een hoge kwaliteit van het voer. Naast het voorkomen van problemen zoals overgewicht en urinewegproblemen, kan het toevoegen van natvoer aan het dieet van jouw kat ook helpen bij het bevorderen van de hydratatie en een gezonde spijsvertering. Bovendien biedt Almo Nature een ruime keuze aan smaken, waardoor jouw kat van een gevarieerd dieet kan genieten en jij kunt afwisselen om zo te voorkomen dat jouw kat te kieskeurig wordt. Kortom, Almo Nature's natvoer is niet alleen een lekkere traktatie, maar ook een gezonde en uitgebalanceerde aanvulling op het dieet van jouw kat.

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Waarop hebben wij het Almo Nature kattenvoer getest?

Kwaliteit en herkomst van ingrediënten: Almo Nature selecteert alleen ingrediënten van hoge kwaliteit en met een traceerbare herkomst. Dit betekent dat de ingrediënten afkomstig zijn van dieren die vrij zijn van hormonen en antibiotica en die op een duurzame en ethische manier zijn gehouden.

Voedingswaarde en smaak: Het voer van Almo Nature is ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van katten en is daarom rijk aan eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de smaak, zodat jouw kat het voer lekker vindt en er graag van eet.

Veiligheid en kwaliteitscontrole: Almo Nature voert strenge controles uit op alle productiefasen, van grondstoffen tot het eindproduct, om de veiligheid en kwaliteit van het voer te garanderen. Dit gebeurt onder andere door middel van microbiologische en chemische analyses.

Wat is het beste Almo Nature kattenvoer?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Almo Nature Natvoer voor Katten - HFC Natural - 24 x 70g - Tonijn het beste voer is.

#1
Almo Nature Natvoer voor Katten - HFC Natural - 24 x 70g - Tonijn uit de Atlantische Oceaan - 24 x 70 gram

Almo Nature heeft speciaal voor volwassen katten de HFC-voedingslijn ontwikkeld, die bestaat uit aanvullend natvoer met een onweerstaanbare smaak door het hoge percentage aan vlees en vis. Deze lijn bevat recepten die bereid zijn met natuurlijke, verse kip of vis die geschikt is voor menselijke consumptie en dezelfde kwaliteit ingrediënten gebruikt als die zijn toegevoegd aan voeding voor mensen. De conservering vindt plaats in de eigen kookbouillon, zodat de voedingsstoffen en smaak behouden blijven.

Katten zijn fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Daarom wordt geadviseerd om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature om dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven.

De producten van Almo Nature zijn vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen. Bovendien zijn de recepten van de HFC-voedingslijn vrij van chemische conserveermiddelen en kleurstoffen.

Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar, zoals kipfilet, kippenboutvlees, kippenborst, kip met kaas, kip met lever, kip en garnaaltjes, kip en tonijn, kip met pompoen, kalfsvlees, rundvlees, tonijn uit de Atlantische Oceaan, tonijn en garnaaltjes, tonijn uit de Stille Oceaan, tonijn met mosselen, tonijn en jonge ansjovis, tonijn met mais, wild taste geelvin tonijn, kip met aloë, kip met quinoa, tonijn, kip en kaas, tonijn, kip en ham, gegrilde kip, ham met Parmigiano, ham met kalkoen, gegrilde kalkoen en rode tonijnfilet.

Elke smaak heeft zijn eigen samenstelling en analyse. Het ruwe eiwitgehalte varieert van 11,5% tot 20%, terwijl het vochtgehalte tussen de 75% en 82,4% ligt. De producten bevatten ook ruwe celstof, ruw vet en ruwe as, maar zijn vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk hier de Holistic droogvoeding voor katten.

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Almo Nature Holistic Droogvoer voor Volwassen Katten - Kip - in 400gr, 2kg of 12kg - Holistic Kip - 2kg

Verwen jouw kat met de vleesrijke voeding van Almo Nature, die perfect aansluit bij de behoeften van jouw kat. Als echte vleeseters hebben katten baat bij de Holistic droogvoer van Almo Nature, boordevol verse kip en natuurlijke ingrediënten, wat het extra smakelijk en licht verteerbaar maakt. Dit compleetvoer voor volwassen katten van alle rassen bevat 46% hoogwaardig vlees, waarvan 26% afkomstig is van verse, natuurlijke kip die fungeert als eiwitbron. Het recept is uitgebalanceerd met granen en rijst, mineralen, vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen. Biotine zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid, terwijl taurine de ogen en hersenen van jouw kat in optimale conditie houdt.

Om de gezondheid van jouw kat te waarborgen, is afwisselende voeding van hoogwaardige kwaliteit essentieel. Omdat katten van nature slechte drinkers zijn, wordt aangeraden om Almo Nature droogvoer altijd te combineren met natvoer. Een optimale voedingsbalans wordt bereikt door dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven. Almo Nature voeding bevat geen kunstmatige toevoegingen, zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.

Zorg ervoor dat jouw kat altijd toegang heeft tot vers drinkwater, omdat voldoende water drinken belangrijk is om blaasgruis en nierproblemen te voorkomen. Plaats de drinkbak en voerbak op een flinke afstand van elkaar, omdat katten het niet prettig vinden als eten en drinken naast elkaar staan. Zet op verschillende plaatsen in huis en in de tuin vers water neer en overweeg het toevoegen van water aan het natvoer van jouw kat of het plaatsen van een waterfontein, aangezien katten dol zijn op stromend water.

De Almo Nature Holistic droogvoer is verkrijgbaar in zakken van 400g, 2kg en 12kg. Analytische bestanddelen bevatten ruw eiwit (32%), ruwe vetten (16%), vocht (9%), ruwe vezels (1,5%), en ruwe as (7,2%). De samenstelling bevat 46% kip (26% verse kip, 20% gedroogde kip), mais, rijst, bruine rijstmeel, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, kippenvet, gedroogd rundvlees (1,3%), mineralen, mannanoligosaccharides (0,1%), inuline uit cichorei - een bron van FOS - (0,1%), en voedingsadditieven zoals vitaminen en mineralen.

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Almo Nature - Tonijn en Pijlinktvis - Kattenvoer - 24 x 70 g

Almo Nature heeft een smakelijk en gezond natvoer ontwikkeld, speciaal voor katten van alle rassen. Het natvoer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is een perfecte aanvulling op het dieet van jouw kat. Het hoogwaardige vlees dat gebruikt wordt in dit natvoer, zorgt voor een onweerstaanbare smaak waar jouw kat zeker van zal genieten. Het vleesaandeel van dit natvoer is maar liefst 75%, wat betekent dat jouw kat hiermee een bron van hoogwaardige eiwitten binnenkrijgt.

Wat dit natvoer van Almo Nature uniek maakt, is dat het vrij is van chemische hulpstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Almo Nature staat erom bekend dat ze enkel natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten gebruiken voor hun producten. Het natvoer wordt bereid met vers vlees en hoogwaardige vis, die zorgvuldig zijn geselecteerd om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien wordt het vlees op een duurzame en verantwoorde manier verkregen.

Dit natvoer bevat tevens essentiële voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen, die bijdragen aan de gezondheid van jouw kat. Door het voeren van dit natvoer zorg je ervoor dat jouw kat de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt om gezond te blijven. Het voer is geschikt voor katten van alle leeftijden en rassen en kan gegeven worden als aanvulling op droogvoer of als afwisseling op een ander soort voeding.

Kortom, het Almo Nature natvoer is niet alleen smakelijk, maar ook gezond en voedzaam voor jouw kat. Het is een uitstekende keuze voor kattenliefhebbers die het beste willen voor hun huisdier.

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Almo Nature Holistic Droogvoer voor Volwassen Katten - Vette Vis - 2kg

Katten zijn ware fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Je wilt natuurlijk het beste voor jouw kat en daarom begrijpen wij dat je kiest voor Almo Nature Holistic droogvoer, dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw kat. Dit 100% natuurlijke droogvoer bevat een hoog visgehalte van wel 46%. Maar liefst 26% daarvan is afkomstig van verse, natuurlijke vis en dient als hoogwaardige eiwitbron en bron van onverzadigde vetzuren. De verse vis wordt zorgvuldig gekookt, waardoor de smaakstoffen goed behouden blijven. De formule is gemakkelijk verteerbaar en bevat tevens een mix van granen en rijst, mineralen, vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen. Biotine ondersteunt een gezonde huid en glanzende vacht, terwijl taurine de ogen en hersenen van jouw kat in optimale conditie houdt.

Een goede gezondheid begint bij afwisselende voeding van hoogwaardige kwaliteit. Katten drinken van nature weinig water, waardoor Almo Nature aanraadt het droogvoer altijd in combinatie met natvoer te geven. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven. Het voer van Almo Nature is vrij van kunstmatige toevoegingen, zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen.

Het natvoer van Almo Nature is een aanvullend voer voor katten van alle rassen en heeft een onweerstaanbare smaak dankzij het hoogwaardige vlees. Dit blikvoer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en heeft een vleesaandeel van maar liefst 75%! Ook hier geldt dat de producten van Almo Nature vrij zijn van chemische hulpstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Om ervoor te zorgen dat jouw kat voldoende water binnenkrijgt, is het belangrijk om de drinkbak en de voerbak op flinke afstand van elkaar te plaatsen. Zet op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer, zodat jouw kat regelmatig een waterbak tegenkomt. Ook kun je wat water door het natvoer van jouw kat doen of een waterfontein voor katten neerzetten. Katten zijn dol op stromend water!

Analytische bestanddelen van het droogvoer zijn: Ruw eiwit 32%, Ruwe vetten 17%, Vocht 9%, Ruwe vezels 1,5%, Ruwe as 8,5%. De samenstelling bestaat uit verse ansjovis (26%), mais, gedroogde kip (19,2%), rijst, kippenvet, mais eiwitten, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, bruin rijstmeel, vocht, mannanoligosacchariden (0,1%), inuline van cichorei (0,1%).

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#5
Almo Nature Natvoer voor Katten - HFC Natural - 24 x 70g - Kip en Tonijn - 24 x 70 gram

Almo heeft speciaal voor volwassen katten de HFC voedingslijn ontwikkeld, met een onweerstaanbare smaak dankzij het hoge percentage aan vlees en vis. Alle natvoer recepten zijn bereid met natuurlijke, verse kip of vis die van oorsprong geschikt is voor menselijke consumptie en dezelfde kwaliteit ingrediënten bevat als voeding voor mensen. Het voer wordt geconserveerd in de eigen kookbouillon, waardoor voedingsstoffen en smaak behouden blijven.

Katten zijn fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Daarom wordt geadviseerd om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature om dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven. Almo Nature voeding bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk hier de Holistic droogvoeding voor katten.

Het Almo HFC natvoer is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals tonijn uit de Atlantische Oceaan, tonijn en garnaaltjes, tonijn uit de Stille Oceaan, tonijn met mosselen, tonijn en jonge ansjovis, tonijn met mais, kipfilet, kippenboutvlees, kippenborst, kip met kaas, kip met lever, kip en garnaaltjes, kip en tonijn, kip met pompoen, kalfsvlees, rundvlees, wild taste geelvin tonijn, kip met aloë, kip met quinoa, tonijn, kip en kaas, tonijn, kip en ham, gegrilde kip, ham met parmigiano, ham met kalkoen, gegrilde kalkoen, tonijn en rode tonijnfilet. Het natvoer is een aanvullend voer voor volwassen katten van alle rassen, heeft een hoge acceptatiegraad bij kieskeurige eters en is vrij van chemische conserveermiddelen en kleurstoffen.

 • Kwaliteit
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

Wat is Almo Nature kattenvoer

Almo Nature kattenvoer is een merk van hoogwaardig, natuurlijk kattenvoer dat zich richt op het gebruik van eersteklas ingrediënten om de gezondheid en het welzijn van katten te ondersteunen. Het merk staat bekend om zijn ethische en duurzame benadering van de productie van diervoeding, waarbij het zich richt op transparantie en kwaliteit.

De formules van Almo Nature bevatten hoogwaardige eiwitbronnen, zoals vlees en vis, die afkomstig zijn van betrouwbare en duurzame bronnen. Ze gebruiken ook natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- of smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen. Dit resulteert in voedzame en smakelijke voedingsopties voor katten.

Almo Nature biedt een breed scala aan producten, waaronder natvoer, droogvoer en snacks, die geschikt zijn voor katten van verschillende leeftijden en levensfasen, evenals specifieke behoeften zoals hypoallergene of graanvrije voeding.

Waarop moet je letten bij het kopen van Almo Nature kattenvoer

Bij het kopen van Almo Nature kattenvoer zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor jouw kat:

Leeftijd en levensfase: Kies een voer dat is afgestemd op de specifieke leeftijd en levensfase van je kat, zoals kitten-, volwassen- of seniorvoeding. Deze formules zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van je kat in elke fase van hun leven.

Speciale behoeften: Als je kat specifieke voedingsbehoeften heeft, zoals een voedselallergie, overgewicht of een gevoelige maag, zoek dan naar Almo Nature-producten die specifiek zijn ontwikkeld om aan die behoeften te voldoen.

Eiwitbron: Let op de eiwitbronnen die in het kattenvoer worden gebruikt, zoals kip, vis, kalkoen of wild. Sommige katten hebben mogelijk een voorkeur voor bepaalde eiwitbronnen of kunnen gevoelig zijn voor sommige soorten vlees.

Natvoer of droogvoer: Almo Nature biedt zowel natvoer als droogvoer aan. Afhankelijk van de voorkeuren en behoeften van je kat, kun je kiezen voor natvoer (voor extra hydratatie en smaak) of droogvoer (voor gemak en tandheelkundige voordelen).

Ingrediëntenlijst: Lees de ingrediëntenlijst aandachtig door om ervoor te zorgen dat het voer de juiste combinatie van eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen bevat voor de optimale gezondheid van je kat. Vermijd voer met kunstmatige kleur- of smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen.

Door rekening te houden met deze factoren, kun je het Almo Nature kattenvoer kiezen dat het beste aansluit bij de behoeften en voorkeuren van jouw kat.

Waarom Almo Nature kattenvoer kopen

Almo Nature kattenvoer kan een goede keuze zijn ten opzichte van andere merken vanwege verschillende redenen. Ten eerste gebruikt het merk hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen, wat kan resulteren in een gezondere voedingsoptie voor je kat. Ten tweede staat het bekend om zijn ethische en duurzame benadering, waarbij het zich richt op transparantie en kwaliteit in de productiemethoden. Ze werken samen met betrouwbare leveranciers en streven ernaar om milieuvriendelijke en verantwoorde keuzes te maken. Verder biedt Almo Nature een uitgebreide selectie van voedingsproducten, waaronder natvoer, droogvoer en snacks, die geschikt zijn voor katten van verschillende leeftijden, levensfasen en voedingsbehoeften. Dit maakt het gemakkelijker om het juiste voer voor je kat te vinden. Daarnaast bevatten de Almo Nature-formules vaak een hoger percentage vlees of vis dan sommige andere merken, wat kan bijdragen aan een smakelijker en voedzamer voer voor je kat. Tot slot hebben veel katteneigenaren positieve ervaringen met Almo Nature en prijzen ze de kwaliteit, smaak en effecten op de gezondheid van hun katten, wat vertrouwen kan geven in de kwaliteit van het merk.

Verschillende types Almo Nature kattenvoer

Hier zijn enkele verschillende types Almo Nature kattenvoer:

 • Almo Nature Classic
 • Almo Nature Legend
 • Almo Nature HFC Natural
 • Almo Nature Jelly
 • Almo Nature Daily Menu
 • Almo Nature Alternative
 • Almo Nature Cuisine
 • Almo Nature Daily
 • Almo Nature Holistic
 • Almo Nature Raw

Veelgestelde vragen

Is Almo Nature kattenvoer geschikt voor katten met allergieën?

Ja, Almo Nature biedt voer voor katten met allergieën of voedselintoleranties. Hun productlijn 'Alternative' bevat graanvrije, hypoallergene opties zoals hert, kalkoen en kip.

Bevat Almo Nature kattenvoer GMO's?

Nee, Almo Nature kattenvoer bevat geen genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Is Almo Nature kattenvoer geschikt voor kittens?

Ja, Almo Nature heeft speciale voerlijnen voor kittens, zoals hun 'Daily Menu Kitten' en 'HFC Kitten' producten, die zijn ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van opgroeiende kittens.

Is Almo Nature kattenvoer duurder dan andere merken?

Almo Nature kattenvoer kan duurder zijn dan sommige andere merken, maar veel katteneigenaren zijn bereid om meer te betalen voor de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de ethische productiemethoden van het merk.

Is Almo Nature kattenvoer alleen verkrijgbaar bij dierenwinkels?

Almo Nature kattenvoer is verkrijgbaar bij veel dierenwinkels en online winkels die kattenvoer aanbieden. Sommige supermarkten en warenhuizen kunnen ook Almo Nature producten in hun dierenafdeling hebben.

Onze favoriet

Almo Nature heeft speciaal voor volwassen katten de HFC voedingslijn ontwikkeld, die een onweerstaanbare smaak heeft vanwege het hoge percentage vlees en vis. Alle natvoer recepten zijn bereid met natuurlijke, verse kip of vis die geschikt is voor menselijke consumptie en dezelfde kwaliteit ingrediënten bevat als voeding voor mensen. De conservering vindt plaats in de eigen kookbouillon om de voedingsstoffen en smaak te behouden. Katten zijn fijnproevers en houden van variatie in hun voeding. Daarom wordt geadviseerd om droge brokjes af te wisselen met natvoeding. Almo Nature adviseert om dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een optimale voedingsbalans. Almo Nature gebruikt geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. De HFC voedingslijn is verkrijgbaar in verschillende smaken en is aanvullend voer voor volwassen katten van alle rassen. De samenstelling van elke smaak wordt vermeld en bevat een analyse van de voedingswaarde.

Beste prijs op BOL.com