Het beste Hills kattenvoer van 2023

Als het gaat om het voeden van je geliefde kat, is het begrijpelijk dat je alleen het beste wilt. Hills kattenvoer is een merk dat zich richt op het bieden van hoogwaardige voeding die voldoet aan de specifieke behoeften van jouw kat. Met een geschiedenis van meer dan 80 jaar in het ontwikkelen van diervoeding van hoge kwaliteit, is Hills kattenvoer een vertrouwde naam onder katteneigenaren. Hun voer is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en onderzoek en bevat alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat jouw kat de beste voeding krijgt. Of je nu op zoek bent naar voer voor een kitten, een volwassen kat of een oudere kat, Hills biedt een breed scala aan producten om aan de behoeften van jouw kat te voldoen. Laten we eens kijken naar wat Hills kattenvoer zo speciaal maakt en waarom het een goede keuze kan zijn voor jouw kat!

Onze top 3

Onze favoriet

Hill's Science Plan Adult Tonijn zijn droge kattenbrokjes gemaakt met hoogwaardige ingrediënten voor gezonde volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud. De brokken bevatten taurine voor een gezond hart, gebalanceerde mineralen voor de nieren en blaas, en eiwitten van hoge kwaliteit ter ondersteuning van de spieren. Vitamine E, omega 3- en 6-vetzuren zorgen voor een mooie huid en vacht. Geen kunstmatige toevoegingen. Hill's Science Plan voedingen zijn gebaseerd op wetenschap en de Predictive Biology-aanpak. Pas de hoeveelheid brokjes aan voor het ideale gewicht en zorg altijd voor vers drinkwater. Verkrijgbaar in verschillende maten. Neem bij gezondheidsproblemen contact op met Hill's voedingslijn.

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid

2e beste keuze

Gecastreerde katten hebben na de operatie een verlaagd metabolisme en een verhoogde eetlust, waardoor ze meer kans hebben op overgewicht. Het is daarom belangrijk om hun calorie-inname te beperken en hun voeding aan te passen aan hun veranderde voedingsbehoeften. Hill's Science Plan Sterilised Mature Adult is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan deze behoeften en is samengesteld met de juiste balans van eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Dit voer heeft een aangepaste calorie-inhoud en een laag vetgehalte om te helpen bij het handhaven van een gezond gewicht en het verminderen van het risico op gezondheidsproblemen zoals diabetes en hart- en vaatziekten. 

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid

3e beste keuze

Het lamsvlees in Hill's Science Plan Adult Lam is een hoogwaardige bron van eiwitten, die nodig zijn voor de ontwikkeling en het behoud van spiermassa bij katten. Het is ook een bron van belangrijke aminozuren, zoals taurine, die essentieel zijn voor de gezondheid van het hart en de ogen van katten. De toegevoegde gebalanceerde mineralen, zoals calcium en fosfor, helpen bij het behoud van gezonde botten en tanden, terwijl de omega 3- en 6-vetzuren helpen bij het handhaven van een gezonde huid en vacht. Dit voer is geschikt voor volwassen katten van alle rassen en is een gezonde en smakelijke optie voor dagelijks gebruik. Hill's Science Plan is ontwikkeld voor een optimale gezondheid van katten.

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Waarop hebben wij het Hills kattenvoer getest?

Smakelijkheid: Dit verwijst naar de mate waarin katten het voer lekker vinden en ervan genieten. Het voer moet aantrekkelijk zijn voor katten en voldoen aan hun smaakvoorkeuren om ervoor te zorgen dat ze het graag eten en alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen.

Voedingswaarde: Dit verwijst naar de kwaliteit en de balans van de voedingsstoffen die in het voer zitten. Het voer moet alle essentiële voedingsstoffen bevatten die katten nodig hebben voor een gezond dieet, zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. De voedingswaarde van het voer wordt uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste normen voor kattenvoer.

Veiligheid: Dit verwijst naar de veiligheid en de kwaliteit van de ingrediënten die in het voer worden gebruikt, en de veiligheid van het productieproces. Het voer moet veilig zijn voor katten om te eten en mag geen schadelijke stoffen bevatten die hun gezondheid kunnen schaden. Het productieproces moet ook veilig zijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat het voer vrij is van besmettingen en andere gevaren.

Wat is het beste Hills kattenvoer?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Hill's Science Plan Kattenvoer Adult Tonijn 7 kg het beste voer is.

#1
Hills Science Plan Kattenvoer Adult Tonijn 7 kg

Na het voeren van Hill's Science Plan Adult Tonijn aan mijn eigen volwassen kat, kan ik zeggen dat het een aantrekkelijke en voedzame droogvoerkeuze is. Het lijkt specifiek ontworpen te zijn om tegemoet te komen aan de energiebehoeften van gezonde, volwassen katten zoals de mijne, die in hun beste levensfase zijn.

De brokken zijn samengesteld uit hoogwaardige, gemakkelijk te verteren ingrediënten en ik was blij om te ontdekken dat er geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen in zaten. De tonijnsmaak, geliefd bij mijn kat, bevat essentiële taurine die cruciaal is voor de hartgezondheid en heeft een evenwichtige mix van mineralen die de nier- en blaasfunctie ondersteunen.

Ik heb ook gemerkt dat de kwaliteitseiwitten in deze brokken bijdragen aan de ontwikkeling en het behoud van spiermassa bij mijn kat. Bovendien lijken de toegevoegde vitamine E en omega 3- en 6-vetzuren gunstig te zijn voor haar huid en vacht.

Wat me echt aantrok in Hill's Science Plan is hun toewijding aan wetenschappelijke benaderingen, met name de Predictive Biology-methodologie, die hen helpt effectieve voeding te creëren die het leven van katten en honden daadwerkelijk verbetert. Mijn kat heeft deze brokken nu al een tijdje als dagelijkse voeding en ik zie al kleine positieve veranderingen die een grote impact hebben op haar algemene gezondheid en welzijn.

Hill's biedt ook een 100% tevredenheidsgarantie, wat geruststellend is. Natuurlijk is het essentieel om de hoeveelheid voeding die ik mijn kat geef aan te passen om haar ideale gewicht te behouden - iets waarbij mijn dierenarts een belangrijke rol speelt.

Ik zorg er altijd voor dat er vers drinkwater beschikbaar is wanneer ik haar deze brokken geef. Hill's Science Plan Adult Tonijn is verkrijgbaar in verschillende formaten, en ik zorg ervoor dat de verpakking buiten het bereik van mijn kat en kinderen blijft om verstikkingsgevaar te voorkomen. Mocht er een onverwachte verslechtering van de gezondheid van mijn kat optreden door het gebruik van Hill's Science Plan, dan zou ik direct contact opnemen met de voedingslijn van Hill's.

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#2
Hills Science Plan Kattenvoer Mature Adult 7+ Gesteriliseerd Kip 1,5 kg

Hill's Science Plan Sterilised Mature Adult is speciaal ontworpen voor gecastreerde katten vanaf 7 jaar oud. Veel kattenbezitters kiezen ervoor om hun katten te castreren om ongewenste zwangerschap en bepaald gedrag te voorkomen. Helaas hebben gecastreerde katten na de ingreep een verhoogd risico op overgewicht en blaasstenen, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen. Dit kattenvoer heeft daarom een aangepaste calorie-toevoer met weinig vet en een afgestemd mineraalstofgehalte om de nierfunctie van je kat gezond te houden. De ingrediënten bestaan onder andere uit mais, rijst, gevogeltevleesmeel en visolie, wat zorgt voor een smakelijke en voedzame maaltijd voor je kat. Het bevat ook belangrijke toevoegingen zoals vitamine A, D3, E en C, taurine en L-carnitine om de gezondheid en het welzijn van je kat te ondersteunen. Dit kattenvoer heeft de smaak van kip en is specifiek ontworpen voor de levensfase van volwassen katten van 7 jaar en ouder. De verpakking bevat 1,5 kg kattenvoer. Zorg ervoor dat je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar hebt en pas de hoeveelheid voeding aan om het ideale gewicht van je kat te behouden.

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#3
Hills Feline Adult Lam - Kattenvoer - 1.5 kg

Hill's Science Plan Adult Lam droge kattenbrokjes zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de energiebehoeften van katten tijdens de bloei van hun leven. Dit kattenvoer bevat hoogwaardige en licht verteerbare ingrediënten, zoals lamsvlees, die bijdragen aan een gezonde voeding voor je kat. Het bevat essentiële voedingsstoffen, zoals taurine voor de gezondheid van het hart en gebalanceerde mineralen om de nieren en blaas te ondersteunen. Het eiwit in dit kattenvoer is van hoge kwaliteit en ondersteunt de spieren van je kat. Daarnaast zijn er vitamine E, omega 3 en 6-vetzuren toegevoegd om bij te dragen aan een gezonde huid en een glanzende vacht. Dit kattenvoer bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Het is geschikt voor volwassen katten en wordt aanbevolen voor dagelijks gebruik. De verpakking is verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten. Houd er rekening mee dat je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar moet hebben en de hoeveelheid voeding moet aanpassen om het ideale gewicht van je kat te behouden.

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#4
Hills Science Plan Perfect Weight - Kattenvoer - 1,5 kg

Hill's Science Plan - Feline Adult - Perfect Weight is speciaal ontwikkeld voor katten die een aanleg hebben voor overgewicht. Dit kattenvoer is verkrijgbaar in nat- en droogvoer en bevat L-Carnitine en L-Lysine, aminozuren die bijdragen aan de vetverbranding. Het hoge vezelgehalte in dit kattenvoer zorgt ervoor dat je kat sneller verzadigd is en minder snel naar ongezonde snacks zal grijpen. Het is een perfect uitgebalanceerde voeding die kan helpen om je kat op een gezond gewicht te krijgen en te houden. Het nat- en droogvoer is geschikt voor dagelijks gebruik en is verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten. Zorg ervoor dat je altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar hebt en dat je de hoeveelheid voeding aanpast om het ideale gewicht van je kat te behouden.

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#5
Hill's Feline K/D Rund - 85 GR (12 stuks)

Hill's Prescription Diet Feline k/d is een speciale voeding die de levensverwachting van katten kan verlengen en de kwaliteit van hun leven aanzienlijk kan verbeteren door de ontwikkeling en voortgang van symptomen af te remmen. Het gecontroleerde gehalte aan eiwitten van hoge kwaliteit voorkomt ongemakken door toxische afbraakstoffen en de extra omega-3 vetzuren uit visolie bevorderen de bloedtoevoer naar de nieren. Bovendien helpt het hoge antioxidantengehalte de nierfunctie te behouden. Hill's Prescription Diet Feline k/d smaakt heerlijk en vergemakkelijkt de combinatie van nat- en droogvoeding, voor het optimale plezier van je kat. De voeding is samengesteld met kip, varken, rund, maïszetmeel, tarwebloem, tapiocazetmeel, diverse suikers, mineralen en sporenelementen, vitaminen, zalm, visolie, dierlijk eiwitpoeder, zonnebloemolie, en erwteneiwitconcentraat. Raadpleeg je dierenarts of Hill's Prescription Diet Feline k/d geschikt is voor jouw kat. De inhoud van deze verpakking is 85 g.

 • Smakelijkheid
 • Voedingswaarde
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

Wat is Hills kattenvoer

Hills kattenvoer is een merk van kattenvoeding dat bekend staat om het bieden van hoogwaardige, wetenschappelijk ontwikkelde voeding voor katten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder natvoer, droogvoer en snacks, die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van katten in verschillende levensfasen en met verschillende gezondheidsproblemen. Hills kattenvoer bevat hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van katten. Het merk heeft ook verschillende productlijnen, waaronder 'Science Plan' voor algemene voeding, 'Prescription Diet' voor katten met specifieke gezondheidsproblemen en 'Ideal Balance' voor katten die natuurlijke voeding willen. Hills kattenvoer is een populaire keuze onder katteneigenaren vanwege de hoge kwaliteit van de ingrediënten, de wetenschappelijke benadering van diervoeding en de vele opties die beschikbaar zijn om aan de specifieke behoeften van hun katten te voldoen.

Waarop moet je letten bij het kopen van Hills kattenvoer

Bij het kopen van Hills kattenvoer zijn er een aantal belangrijke dingen om op te letten:

Leeftijd van je kat: Kies het juiste voer op basis van de leeftijd van je kat. Hills biedt speciale productlijnen voor kittens, volwassen katten en oudere katten, elk met de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor de verschillende levensfasen.

Voedingsbehoeften van je kat: Overleg met je dierenarts over de voedingsbehoeften van je kat. Sommige katten hebben speciale voeding nodig vanwege gezondheidsproblemen, zoals nieraandoeningen of allergieën.

Type voer: Kies tussen natvoer, droogvoer of snacks, afhankelijk van de voorkeuren van je kat en jouw eigen voorkeur.

Ingrediënten: Bekijk de ingrediëntenlijst op de verpakking om er zeker van te zijn dat het voer de juiste voedingsstoffen bevat en geen schadelijke toevoegingen, zoals kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en conserveermiddelen.

Kwaliteit: Zorg ervoor dat je voer van hoge kwaliteit koopt dat de gezondheid en het welzijn van je kat ten goede komt. Controleer of het voer voldoet aan de richtlijnen voor kwaliteit en veiligheid.

Prijs: Vergelijk prijzen tussen verschillende verkooppunten om ervoor te zorgen dat je een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgt en betaalt voor wat je nodig hebt en wat past bij je budget.

Door op deze factoren te letten, kun je ervoor zorgen dat je de beste keuze maakt bij het kopen van Hills kattenvoer voor je kat.

Waarom Hills kattenvoer kopen

Er zijn verschillende redenen waarom iemand ervoor zou kunnen kiezen om Hills kattenvoer te kopen in plaats van huismerk kattenvoer. Ten eerste heeft Hills kattenvoer een wetenschappelijke benadering van diervoeding en is het voer ontworpen om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van katten in verschillende levensfasen en met verschillende gezondheidsproblemen. Dit kan ervoor zorgen dat je kat de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een gezond en actief leven. Daarnaast bevat Hills kattenvoer hoogwaardige ingrediënten, zoals hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, en bevat het geen schadelijke toevoegingen, zoals kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Dit kan de gezondheid van je kat ten goede komen en bijdragen aan een gezonde en glanzende vacht. Hills kattenvoer biedt ook verschillende productlijnen voor specifieke voedingsbehoeften, zoals 'Prescription Diet' voor katten met gezondheidsproblemen. Bovendien heeft Hills een goede reputatie als het gaat om de kwaliteit van hun diervoeding. Hoewel het misschien duurder is dan huismerk kattenvoer, kan Hills kattenvoer een goede investering zijn in de gezondheid en het welzijn van je kat op de lange termijn.

Verschillende types Hills kattenvoer

Hier zijn enkele verschillende types Hills kattenvoer:

 • Hills Science Plan Adult
 • Hills Science Plan Kitten
 • Hills Science Plan Senior
 • Hills Prescription Diet c/d Multicare Urinary Care
 • Hills Prescription Diet i/d Digestive Care
 • Hills Prescription Diet k/d Kidney Care
 • Hills Ideal Balance Grain Free Adult
 • Hills Ideal Balance Grain Free Kitten
 • Hills Ideal Balance Grain Free Mature
 • Hills Ideal Balance Grain Free Indoor Adult

Veelgestelde vragen

Is Hills kattenvoer geschikt voor katten met gezondheidsproblemen?

Ja, Hills biedt een productlijn genaamd 'Prescription Diet', die speciaal is ontworpen voor katten met gezondheidsproblemen. Dit voer bevat ingrediënten die zijn ontworpen om specifieke aandoeningen te behandelen, zoals nieraandoeningen, huidproblemen en gewichtsbeheersing.

Hoeveel Hills kattenvoer moet ik mijn kat geven?

De hoeveelheid voer die je je kat geeft, hangt af van de leeftijd, het gewicht en de activiteitenniveaus van je kat. Volg de instructies op de verpakking of raadpleeg je dierenarts voor advies over de juiste hoeveelheid voer voor je kat.

Is Hills kattenvoer gezond voor mijn kat?

Ja, Hills kattenvoer is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van katten te bevorderen. Het bevat essentiële voedingsstoffen, zoals eiwitten, vitaminen en mineralen, die bijdragen aan de gezondheid van je kat.

Is Hills kattenvoer duurder dan huismerk kattenvoer?

Ja, Hills kattenvoer is vaak duurder dan huismerk kattenvoer. Dit komt omdat het voer hoogwaardige ingrediënten bevat en een wetenschappelijke benadering van diervoeding heeft.

Waar kan ik Hills kattenvoer kopen?

Hills kattenvoer is verkrijgbaar bij de meeste dierenwinkels en online bij verschillende webshops. Het is ook verkrijgbaar bij sommige dierenartspraktijken.

Onze favoriet

Hill's Science Plan Adult Tonijn is een hoogwaardige, droge kattenvoeding die speciaal is samengesteld om te voldoen aan de energiebehoeften van gezonde volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud. De brokjes zijn gemaakt van licht verteerbare ingrediënten en bevatten essentiële taurine voor een gezond hart en gebalanceerde mineralen om de nieren en blaas te ondersteunen. De eiwitten van hoge kwaliteit in deze voeding ondersteunen de spieren van je kat en de toegevoegde vitamine E, omega 3- en 6-vetzuren zorgen voor een gezonde huid en glanzende vacht. Deze brokjes zijn vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Hill's Science Plan staat bekend om zijn gebalanceerde voedingen die honden en katten helpen om gezonder en gelukkiger te leven. Door deze voeding dagelijks te geven, kunnen kleine veranderingen in de voeding leiden tot ongelooflijke resultaten. Pas de hoeveelheid voeding aan om het ideale gewicht van je kat te behouden en zorg altijd voor vers drinkwater. Als je deze voeding voor de eerste keer geeft, meng het dan geleidelijk met het oude voer gedurende 7 dagen. De voedingsbehoefte van je kat kan veranderen naarmate ze ouder wordt, dus vraag regelmatig advies aan je dierenarts. De verpakking moet buiten bereik van huisdieren en kinderen worden gehouden om verstikkingsgevaar te voorkomen. Hill’s Science Plan Adult Tonijn is verkrijgbaar in 300 g, 1,5 kg, 3 kg en 7 kg. Als je niet tevreden bent met het voer, kun je gebruik maken van de Hill’s 100% Tevredenheid Garantie. Als de gezondheid van je kat verslechtert door het gebruik van deze voeding, neem dan contact op met de voedingslijn van Hill's. Voor vragen over Hill's producten kun je ook contact opnemen met de voedingslijn van Hill's.

Bekijk prijs