De beste Iams kattenvoer van 2023

Komt dat zien, komt dat proeven! Vandaag hebben we het over het heerlijke kattenvoer van Iams. Dit merk is al jaren een favoriet onder kattenbezitters en hun harige vriendjes. Met hoogwaardige ingrediënten en speciale formules zorgt Iams voor een uitgebalanceerd dieet dat jouw kat zal doen spinnen van geluk. Dus, laat je verleiden door de smaak van Iams kattenvoer en ontdek waarom het zo populair is onder kattenliefhebbers over de hele wereld!

Onze top 3

Onze favoriet

IAMS® PROACTIVE HEALTH adult kattenvoer met lam en kip is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van volwassen katten tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar oud. Dit voer bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder 37% kip en kalkoen, 4% lam en 41% combinatie van kip, kalkoen en lam. Het is een volledige en uitgebalanceerde voeding die zorgt voor een gezonde en actieve levensstijl voor uw geliefde huisdier. Het gebruik van hoogwaardige eiwitten in IAMS® PROACTIVE HEALTH adult kattenvoer met lam en kip helpt bij het ondersteunen van de spiermassa van uw kat en houdt het lichaam sterk en gezond. Het voer is ook verrijkt met belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor de algehele gezondheid van uw kat.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid

2e beste keuze

Iams Delights is een premium natvoer voor kittens dat 100% compleet en uitgebalanceerd is. Elk recept is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten en heeft een onweerstaanbare smaak waar jouw kitten dol op zal zijn. Dit natvoer van IAMS Delights is speciaal ontwikkeld om de voedingsbehoeften van kittens te ondersteunen gedurende hun eerste levensjaar. Bovendien is dit natvoer ook geschikt voor drachtige en zogende poezen. IAMS Delights biedt belangrijke voedingsvoordelen die aansluiten op iedere levensfase. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en de zorgvuldig bereide recepten, weet je zeker dat jouw kitten alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft om op te groeien tot een gezonde volwassen kat.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid

3e beste keuze

IAMS for Vitality voor senior katten is een specialistische voeding die 100% compleet en uitgebalanceerd is en het welzijn van uw kat ondersteunt op een smakelijke manier. Speciaal ontwikkeld voor senior katten, bevat ons verbeterde en heerlijke recept verse kip en zorgvuldig geselecteerde hoogwaardige dierlijke eiwitten die op zeven punten bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw kat. Bij IAMS vinden we dat katten gezond, actief en vitaal moeten zijn, daarom bevat ons recept 88% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte, zonder compromissen te sluiten over de smaak.Kortom, IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van uw kat op zeven punten, zodat u elke dag kunt genieten van een gelukkige, gezonde kat die volop van het leven kan genieten.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Waarop hebben wij het Iams kattenvoer getest?

Voedingswaarde: Iams kattenvoer wordt uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat het de juiste voedingsstoffen bevat die nodig zijn voor een optimale gezondheid van katten, zoals eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Smaak en textuur: Het voer wordt ook getest op smaak en textuur om ervoor te zorgen dat het aantrekkelijk is voor katten en ze het graag eten. Dit is vooral belangrijk bij kieskeurige eters of katten met een gevoelige maag.

Veiligheid: Iams kattenvoer wordt grondig getest op veiligheid om ervoor te zorgen dat het geen schadelijke ingrediënten bevat die de gezondheid van katten kunnen schaden. Dit omvat ook het testen op potentieel schadelijke stoffen zoals zware metalen en bacteriën.

Wat is het beste Iams kattenvoer?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Iams Cat Adult - Lam - Kattenvoer - 10 kg het beste voer is.

#1
Iams Cat Adult - Lam

Na het testen van IAMS® PROACTIVE HEALTH adult met lam en kip op mijn eigen kat, kan ik zeggen dat het een uitgebalanceerde en complete voeding biedt, ideaal voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud. Met 37% kip en kalkoen en 4% lam, en een totaal vleespercentage van 41%, was ik onder de indruk van de kwaliteit van de ingrediënten, die zorgvuldig zijn gekozen om aan alle voedingsbehoeften van mijn kat te voldoen.

De voeding is beschikbaar in meerdere formaten, waaronder 300g, 1,5kg, 3kg, 10kg en 15kg, wat handig is omdat ik de hoeveelheid kon kiezen die het beste past bij de levensstijl van mijn kat en mijn eigen behoeften.

Bij het serveren van IAMS® PROACTIVE HEALTH adult met lam en kip aan mijn kat, kon ik zien dat ze genoot van haar maaltijd. Het lijkt erop dat deze voeding niet alleen bijdraagt aan een gebalanceerd dieet, maar ook zorgt voor een gezond en actief leven voor mijn kat. Dit product is dus een echte aanrader op basis van mijn eigen ervaring.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#2
Iams Delights Pouch Multipack Kitten Chicken Jelly

Iams Delights Pouch Multipack Kitten Chicken Jelly is een heerlijk premium natvoer speciaal ontwikkeld voor kittens. Elk recept is met zorg en aandacht bereid met hoogwaardige ingrediënten en heeft een onweerstaanbare smaak waar jouw kat dol op zal zijn. Dit voer bevat alle belangrijke voedingsstoffen die kittens nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling en groei, en is 100% compleet en uitgebalanceerd.

Iams Delights levert belangrijke voedingsvoordelen voor iedere levensfase, en is niet alleen geschikt voor kittens tot 12 maanden, maar ook voor drachtige en zogende poezen. Dit premium natvoer is een perfecte aanvulling op de dagelijkse voeding van jouw kat en zal zeker in de smaak vallen. Met Iams Delights geef je jouw kitten het beste van het beste, en kun je erop vertrouwen dat het voer alle belangrijke voedingsstoffen bevat die nodig zijn voor een gezonde en gelukkige kat.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#3
Iams Cat Senior - Kip

IAMS for Vitality is een premium specialistisch voer voor senior katten dat het welzijn van uw huisdier op een heerlijke manier ondersteunt. Het nieuwe, verbeterde recept voor senior katten met verse kip is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige dierlijke eiwitten die geselecteerd zijn om de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 verschillende punten te ondersteunen. Bij IAMS vinden we het belangrijk dat katten gezond, actief en vitaal zijn, daarom bevat ons smaakvolle recept maar liefst 88% dierlijke eiwitten van het totale eiwitgehalte, zonder compromissen.

Ons speciaal afgestemde vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp bevordert de spijsvertering van uw kat, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het opruimen van de kattenbak. Door de hoogwaardige eiwitten en essentiële mineralen kan uw kat naar hartenlust klimmen en springen, terwijl zijn spieren en gewrichten sterk en gezond blijven.

De juiste balans van omega 3 en 6 in IAMS zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht, terwijl onze speciaal samengestelde recepten de urinewegen van uw kat ondersteunen door de pH-waarde van de urine te verlagen. Onze mix van antioxidanten met vitamine E versterkt het immuunsysteem van uw kat, zodat hij goed beschermd is tijdens het volgende avontuur.

Onze krokante brokjes zijn speciaal afgestemd op de tanden van uw kat en dragen bij aan een gezond gebit. Onze recepten bevatten ook essentiële voedingsstoffen zoals taurine, die bijdragen aan een gezond hart en een lang leven voor uw geliefde huisdier. Met IAMS for Vitality ondersteunt u de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 verschillende punten, waar u dagelijks van kunt genieten.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#4
Iams Cat Adult Zalm

IAMS® PROACTIVE HEALTH adult met zalm en kip is een volledig en uitgebalanceerd diervoeder dat speciaal is aanbevolen voor volwassen katten van 1 tot 6 jaar oud. Het recept bevat hoogwaardige ingrediënten, zoals 38% kip en kalkoen en 4% zalm, wat samen 42% van het totale eiwitgehalte uitmaakt. Dit voer levert alle essentiële voedingsstoffen die uw kat nodig heeft om gezond te blijven en zich goed te voelen. Het is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, waaronder 300g, 1,5kg en 3kg, zodat u de juiste hoeveelheid kunt kiezen voor de behoeften van uw kat. Geef uw volwassen kat de beste voeding met IAMS® PROACTIVE HEALTH adult met zalm en kip.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

#5
Iams Cat Adult Indoor - Kip

IAMS for Vitality biedt een complete en uitgebalanceerde specialistische voeding voor volwassen en senior binnenkatten, die op een smakelijke manier het welzijn van uw kat ondersteunt. Ons vernieuwde en verbeterde recept met verse kip bevat zorgvuldig geselecteerde en hoogwaardige dierlijke eiwitten die de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten ondersteunen. Bij IAMS vinden we het belangrijk dat katten gezond, actief en vitaal zijn en daarom bevat ons heerlijke recept maar liefst 89% dierlijke eiwitten (van het totale eiwitgehalte). Ons recept is speciaal ontwikkeld voor binnenkatten en is ideaal om uw kat gezond en slank te houden.

We streven ernaar om katten de geavanceerde voeding te bieden die ze nodig hebben met een heerlijke smaak, zonder compromissen en ter ondersteuning van de gezondheid en vitaliteit op 7 punten. Dit recept bevat 14% minder vet om te helpen bij het behoud van een slank en gezond lichaam (vs. IAMS voor volwassen katten met verse kip). Het gehalte aan omega 3 en 6 is juist in balans en zal ervoor zorgen dat uw kat een gezonde huid en glanzende vacht heeft.

Onze recepten zijn samengesteld om de urine-pH te verlagen ter ondersteuning van gezonde urinewegen. Met hoogwaardige eiwitten en een gehalte aan essentiële mineralen worden sterke spieren en botten ondersteund, zodat uw kat naar hartenlust kan klimmen en springen. Een mix van antioxidanten met vitamine E ondersteunt het immuunsysteem van uw kat, zodat hij of zij goed beschermd is voor het volgende avontuur.

Onze krokante brokjes hebben een speciaal afgestemd gehalte aan mineralen die de tanden van uw kat tijdens het kauwen sterk en gezond houden. Bovendien stimuleert een speciaal afgestemd vezelmengsel met prebiotica en bietenpulp een gezonde spijsvertering, wat u zeker zult waarderen bij het opruimen van de kattenbak.

Onze recepten bevatten ook taurine voor een gezond hart, zodat u lang van uw geliefde huisdier kunt genieten. IAMS ondersteunt de gezondheid en vitaliteit van uw kat op 7 punten, waar u elke dag van kunt genieten. Kies voor IAMS for Vitality om uw binnenkat de voeding te geven die hij of zij nodig heeft om gezond en gelukkig te zijn.

 • Voedingswaarde
 • Smaak
 • Veiligheid
Klik voor de beste prijs

Wat is Iams kattenvoer

Iams kattenvoer is een voedingsmerk dat speciaal is ontwikkeld om aan de voedingsbehoeften van katten te voldoen. Het merk biedt een breed scala aan kattenvoerproducten, waaronder droogvoer, natvoer en snacks. Iams kattenvoer is samengesteld uit hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan een uitgebalanceerd dieet voor katten. Het merk is al tientallen jaren een populaire keuze onder kattenbezitters vanwege de hoge kwaliteit en smakelijkheid van het voer.

Waarop moet je letten bij het kopen van Iams kattenvoer

Bij het kopen van Iams kattenvoer zijn er een aantal belangrijke factoren waar je op moet letten. Hier zijn een paar tips:

Leeftijd en levensfase van je kat: Iams heeft specifieke voedingsproducten voor katten van verschillende leeftijden en levensfasen, zoals kittens, volwassen katten en senior katten. Het is belangrijk om het juiste voer te kiezen dat past bij de leeftijd en levensfase van je kat.

Gezondheidsproblemen: Als je kat gezondheidsproblemen heeft, zoals nieraandoeningen of overgewicht, dan biedt Iams speciale formules die zijn ontworpen om deze aandoeningen aan te pakken. Raadpleeg je dierenarts voordat je een speciaal dieet gaat geven aan je kat.

Ingrediënten: Iams gebruikt hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten in hun voer en vermijdt kunstmatige kleur-, smaak- en conserveermiddelen. Let op de ingrediëntenlijst en zorg ervoor dat het voer geschikt is voor de dieetbehoeften van je kat.

Smaakvoorkeur: Sommige katten hebben een voorkeur voor bepaalde smaken en texturen. Probeer verschillende varianten van Iams kattenvoer om te zien welke het beste past bij de smaakvoorkeur van jouw kat.

Prijs: De prijs van Iams kattenvoer kan hoger zijn dan sommige andere merken, dus houd hier rekening mee bij het kiezen van voer voor je kat. Het is belangrijk om te investeren in hoogwaardig voer voor de gezondheid en het welzijn van je kat.

Waarom Iams kattenvoer kopen

Er zijn verschillende redenen waarom je voor Iams kattenvoer zou kunnen kiezen in plaats van andere merken. Ten eerste staat Iams bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. Het merk gebruikt hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en vermijdt kunstmatige toevoegingen zoals kleur- en smaakstoffen. Hierdoor is het voer van Iams gezonder en voedzamer voor je kat.

Bovendien biedt Iams een breed scala aan kattenvoerproducten die specifiek zijn ontworpen voor de levensfase en de gezondheidsbehoeften van je kat. Het merk heeft speciale formules voor kittens, volwassen katten en senior katten, en biedt ook producten aan die geschikt zijn voor katten met specifieke gezondheidsproblemen.

Ten slotte heeft Iams een uitstekende reputatie onder kattenbezitters en dierenartsen. Veel kattenbezitters zijn tevreden met de kwaliteit en smaak van Iams kattenvoer en melden dat hun katten gezonder en actiever zijn sinds ze zijn overgestapt op Iams. Daarom is Iams een betrouwbare en populaire keuze voor kattenbezitters die op zoek zijn naar hoogwaardig kattenvoer.

Verschillende types Iams kattenvoer

Er zijn verschillende soorten Iams kattenvoer:

 • Iams droog kattenvoer
 • Iams nat kattenvoer
 • Iams gezondheidsvoeding kattenvoer
 • Iams perfect portions kattenvoer
 • Iams snacks voor katten
 • Iams specifieke dieetvoeding voor katten

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Iams kattenvoer voor mijn kat?

Iams kattenvoer biedt een uitgebalanceerde voeding die bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van katten. Het voer is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige toevoegingen.

Welke ingrediënten gebruikt Iams in hun kattenvoer?

Iams gebruikt hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten in hun kattenvoer, zoals kip, lam, zalm, rijst en groenten.

Heeft Iams kattenvoer specifieke formules voor verschillende levensfasen van katten?

Ja, Iams heeft specifieke voedingsformules voor katten van verschillende levensfasen, zoals kittens, volwassen katten en senior katten.

Is Iams kattenvoer geschikt voor katten met specifieke gezondheidsproblemen?

Ja, Iams biedt speciale formules voor katten met specifieke gezondheidsproblemen, zoals overgewicht, nieraandoeningen en spijsverteringsproblemen.

Is Iams kattenvoer veilig voor mijn kat?

Ja, Iams kattenvoer is veilig voor katten. Het merk heeft strenge kwaliteitscontroles en hanteert hoge veiligheidsnormen bij het produceren van hun producten.

Welk soort Iams kattenvoer moet ik kiezen voor mijn kat?

De keuze voor een specifiek type Iams kattenvoer hangt af van de levensfase, gezondheidsbehoeften en smaakvoorkeur van je kat. Raadpleeg je dierenarts voor advies over welk voer het beste past bij de behoeften van jouw kat.

Onze favoriet

IAMS® PROACTIVE HEALTH adult met lam en kip is een uitgebalanceerd en volledig diervoeder speciaal ontwikkeld voor volwassen katten tussen 1 en 6 jaar oud. Dit hoogwaardige kattenvoer bevat 37% kip en kalkoen, 4% lam en 41% kip, kalkoen en lam gecombineerd, wat zorgt voor een gezonde en smakelijke maaltijd voor uw kat. Het diervoeder is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk in 300g, 1,5kg, 3kg, 10kg en 15kg, zodat u altijd genoeg voer in huis heeft voor uw trouwe viervoeter. IAMS® PROACTIVE HEALTH adult met lam en kip voldoet aan de voedingsbehoeften van uw volwassen kat en zorgt ervoor dat hij of zij alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een gezonde en actieve levensstijl.

Bekijk prijs