Het beste kitten natvoer van 2023

Kittens zijn kleine pluizige wezentjes die veel energie nodig hebben om te groeien en zich te ontwikkelen. Natvoer kan een geweldige manier zijn om aan de specifieke voedingsbehoeften van je jonge kat te voldoen en hem of haar te helpen een gezond en gelukkig leven te leiden. Met zijn smakelijke smaken en hoge vochtgehalte, kan natvoer een traktatie zijn waar je kitten dol op zal zijn!

Onze top 3

Onze favoriet

Felix Junior Mix Selectie Natvoer in Gelei - Tonijn, Zalm, Rund en Kip - 48 x 85g. Verwen jouw kleine deugniet met Felix Elke Dag Feest Junior kattenvoer. Dit assortiment onweerstaanbare maaltijden bestaat uit malse reepjes in een overheerlijke gelei en ziet er niet alleen lekker uit, maar ruikt en smaakt ook zo! Het natvoer bevat geen kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen, is 100% volledig en gebalanceerd en bevat geen kleurstoffen. Het perfecte voer voor jouw opgroeiende kitten.

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur

2e beste keuze

Nu vernieuwde receptuur en verpakking! Trakteer je kitten op heerlijke vleesgerechten in saus voor een onweerstaanbare smaakbeleving bij elke maaltijd. Deze smaakvolle zakjes bieden een gebalanceerde en afgestemde maaltijd in een lekkere saus, perfect om je kitten te laten opgroeien tot een sterke en gezonde kat. De natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen zorgen ervoor dat je kitten alle benodigde voedingsstoffen en energie krijgt om te groeien, te spelen en te springen.

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur

3e beste keuze

Dit smakelijke natvoer is speciaal ontworpen om de natuurlijke weerstand van jouw jonge kat te ondersteunen en haar te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen voor een gezonde groei. Dit heerlijke voer bevat hoogwaardige ingrediënten in een smakelijke saus om de eetlust van jouw kitten te prikkelen en de spijsvertering te bevorderen. De samenstelling bevat essentiële vitamines en mineralen om haar afweersysteem te versterken en de groei te ondersteunen.

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur

Op deze pagina:

Waarop hebben wij het kitten natvoer op getest?

Kitten brokjes worden meestal getest op drie belangrijke criteria:

Voedingswaarde: Kitten natvoer moet alle voedingsstoffen bevatten die nodig zijn voor een gezonde groei en ontwikkeling van kittens. Dit omvat essentiële eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen.

Verteerbaarheid: Kittens hebben een gevoelig spijsverteringsstelsel en daarom moet het kitten natvoer goed verteerbaar zijn. Het voer mag geen onnodige vulstoffen bevatten die de spijsvertering kunnen verstoren.

Smaak en textuur: Kittens hebben een voorkeur voor bepaalde smaken en texturen. Kitten natvoer moet lekker zijn zodat de kittens het graag eten en voldoende binnenkrijgen om te groeien en gezond te blijven.

Wat is het beste kitten natvoer voor je kat?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Felix Elke Dag Feest in Gelei Junior Mix Selectie- Kattenvoer natvoer het beste kitten natvoer is.

Verwen je kitten met Felix Elke Dag Feest in Gelei Junior Mix Selectie. Dit kattenvoer natvoer bevat malse reepjes in overheerlijke gelei met tonijn, zalm, rund en kip voor een onweerstaanbare smaaksensatie. Geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen en 100% volledig en gebalanceerd.

#1
Felix Elke Dag Feest in Gelei Junior Mix Selectie- Kattenvoer natvoer - Tonijn, Zalm, Rund, Kip - 48 x 85g

Verwen jouw kitten met Felix Elke Dag Feest Junior kattenvoer in overheerlijke gelei. De malse reepjes in de gelei zien er zo lekker uit, ruiken heerlijk en smaken alsof je het zelf hebt klaargemaakt. Deze maaltijden zijn 100% volledig en gebalanceerd en bevatten geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen. Bovendien zijn ze rijk aan vitamines en eiwitten om jouw kitten gezond te laten opgroeien. Kies uit een selectie van tonijn, zalm, rund en kip voor een onweerstaanbare smaakbeleving.

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur
Klik voor de beste prijs

#2
Whiskas Junior Natvoer - Classic - Selectie in saus - maaltijdzakjes 48 x 85 g

Frisse verpakking en verbeterde receptuur! Trakteer jouw kitten op de smaaksensatie van Whiskas® Junior maaltijdzakjes. De maaltijden in smakelijke saus zijn perfect gebalanceerd om jouw kitten te laten groeien tot een sterke en gezonde kat. Gevuld met 100% hoogwaardige ingrediënten, natuurlijke vitaminen en mineralen die jouw kitten nodig heeft voor een gezonde ontwikkeling. De doos is 100% recyclebaar en bevat gerecycled papier. Ontworpen om makkelijk te eten en te verteren. Het multipack bevat 12 maaltijdzakjes à 85 gram met een selectie van vier Classic vleessoorten: Kip, Rund, Lam en Gevogelte.

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur
Klik voor de beste prijs

#3
Royal canin wet kitten (12X85 GR)

Is je kitten gezond? Ook gezonde kittens kunnen wel wat extra weerstand gebruiken tijdens de groei. Kitten Instinctive in Gravy ondersteunt op natuurlijke wijze de weerstand van je jonge kat. Dit natvoer zit boordevol essentiële voedingsstoffen om je kitten te helpen groeien en zich te ontwikkelen. Elke verpakking bevat 12 x 85 gram.

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur
Klik voor de beste prijs

#4
18x Edgard & Cooper Kattenvoer Kitten Chunks Eend - Kip 85 gr

Edgard & Cooper Kattenvoer Kitten Chunks Eend - Kip: een gezonde en smakelijke keuze voor opgroeiende kittens, zelfs voor gesteriliseerde katten. Het volwaardige recept met echte stukjes vrije-uitloopeend en kip in saus bevat geen junkfood, kunstmatige toevoegingen of suiker en is boordevol eiwitten die gezonde spieren helpen opbouwen. Het graanvrije en licht verteerbare voer bevat natuurlijke goodies zoals bosbessen, cranberry's en rozemarijn voor nog meer smaak. Probeer het nu en zie hoe je kitten spint van plezier!

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur
Klik voor de beste prijs

#5
Iams Delights Pouch Multipack Kitten Chicken Jelly 12 x 85 gr

Iams Delights Pouch Multipack Kitten Chicken Jelly - 100% compleet en uitgebalanceerd premium natvoer voor kittens. Liefdevol bereid met hoogwaardige ingrediënten en onweerstaanbaar van smaak. Geschikt voor kittens tot 12 maanden, evenals drachtige en zogende poezen. Ontdek de belangrijke voedingsvoordelen van IAMS Delights voor elke levensfase.

 • Voedingswaarde
 • Verteerbaarheid
 • Smaak en textuur
Klik voor de beste prijs

Wat is kitten natvoer

Kitten natvoer is een soort voer dat speciaal is ontworpen voor kittens. Het bestaat uit kleine stukjes vlees of vis in gelei, bouillon of saus en heeft een hoog vochtgehalte dat helpt om de vochtbehoefte van kittens te vervullen. Kitten natvoer bevat ook de juiste hoeveelheden voedingsstoffen, zoals eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen, die essentieel zijn voor de groei en ontwikkeling van kittens. Het is belangrijk om kitten natvoer te kiezen dat past bij de leeftijd en behoeften van je kitten en om de voeding zorgvuldig te monitoren om ervoor te zorgen dat hij of zij de juiste voeding krijgt.

Waarop moet je letten bij het kopen van kitten natvoer

 • Kies een kitten natvoer dat speciaal is ontworpen voor de leeftijd en behoeften van je kitten.

 • Controleer de ingrediëntenlijst om er zeker van te zijn dat het voer hoogwaardige eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen bevat.

 • Zoek naar een natvoer met een hoog vochtgehalte om te helpen bij de hydratatie van je kitten.

 • Vermijd kitten natvoer met veel granen, vulstoffen en kunstmatige toevoegingen, omdat deze ingrediënten niet veel voedingswaarde bieden voor je kitten.

Waarom kitten natvoer kopen

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou kunnen kiezen om je kitten natvoer te geven:

 • Natvoer heeft een hoog vochtgehalte, wat kan helpen om de hydratatie van je kitten te ondersteunen en hem of haar gehydrateerd te houden. Dit is vooral belangrijk voor kittens die mogelijk niet genoeg drinken.
 • Kitten natvoer bevat vaak hogere niveaus van eiwitten en vetten die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van een kitten dan volwassen kattenvoer.
 • Sommige kittens geven de voorkeur aan de smaak en textuur van natvoer boven droogvoer, wat kan helpen bij de voedselopname.
 • Natvoer kan gemakkelijker te kauwen en te verteren zijn dan droogvoer, wat vooral belangrijk is voor kittens met tandproblemen of spijsverteringsproblemen.

Het is echter belangrijk om de voeding van je kitten zorgvuldig te monitoren en eventuele veranderingen geleidelijk aan te brengen om maag- en darmproblemen te voorkomen.

Verschillende types kitten natvoer

Er zijn verschillende soorten kitten natvoer beschikbaar op de markt, waaronder voer met verschillende smaken zoals kip, rundvlees, vis en lam. Er zijn ook varianten van kitten natvoer met verschillende texturen, zoals paté, mousse of stukjes vlees in gelei of saus. Kitten natvoer is verkrijgbaar in blikjes, zakjes of portieverpakkingen en is verkrijgbaar bij dierenwinkels, supermarkten en online winkels. Het is belangrijk om te kiezen voor kitten natvoer dat past bij de leeftijd en voedingsbehoeften van je kitten en om de ingrediëntenlijst zorgvuldig te controleren om ervoor te zorgen dat het de juiste voedingsstoffen bevat die je kitten nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Vanaf wanneer mag je kitten natvoer eten?

Kittens kunnen vanaf ongeveer vier weken oud beginnen met het eten van vast voedsel, maar het is belangrijk om hun voeding zorgvuldig te monitoren en hun dieet geleidelijk aan aan te passen. Het is over het algemeen veilig om kittens vanaf deze leeftijd kitten natvoer te geven, maar het is belangrijk om te kiezen voor een voer dat speciaal is ontworpen voor kittens en om de instructies op de verpakking te volgen met betrekking tot de juiste hoeveelheden en frequenties.

Hoeveel natvoer geef je je kitten?

Hoeveel natvoer je je kitten geeft, hangt af van verschillende factoren, waaronder de leeftijd, het gewicht, het ras en de activiteitenniveaus van je kitten. Over het algemeen wordt aanbevolen om kittens tot drie maanden oud onbeperkt toegang te geven tot natvoer, zodat ze voldoende kunnen eten om hun groei en ontwikkeling te ondersteunen. Na drie maanden kan de hoeveelheid natvoer geleidelijk worden verminderd en kunnen maaltijden worden ingevoerd op een vast schema, afhankelijk van de behoeften van je kitten. Het is belangrijk om de voeding van je kitten zorgvuldig te monitoren en de hoeveelheid natvoer aan te passen indien nodig om een gezond lichaamsgewicht te behouden en overvoeding te voorkomen.

Wat is het verschil tussen kitten natvoer en volwassen natvoer?

Kitten natvoer is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van een opgroeiende kitten, terwijl volwassen natvoer is ontworpen voor volgroeide katten. Kitten natvoer bevat doorgaans meer calorieën, eiwitten en voedingsstoffen die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van een kitten.

Moet ik kiezen voor natvoer of droogvoer voor mijn kitten?

Het is belangrijk om zowel natvoer als droogvoer in de voeding van uw kitten op te nemen, omdat beide voordelen hebben. Natvoer bevat meer vocht, wat kan helpen bij de hydratatie van uw kitten, terwijl droogvoer kan helpen bij het ondersteunen van de tandgezondheid. Overleg met uw dierenarts over de beste combinatie van voer voor uw kitten.

Welke ingrediënten moet ik vermijden bij het kiezen van kitten natvoer?

Kies kitten natvoer met hoogwaardige eiwitbronnen zoals kip, kalkoen, vis of eend. Vermijd ingrediënten zoals granen, soja, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Lees altijd het etiket zorgvuldig voordat u kitten natvoer koopt.

Onze favoriet

Kattenvoer natvoer met Tonijn, Zalm, Rund en Kip. Verwen je kitten met de onweerstaanbare maaltijden van FELIX® Elke Dag Feest Junior kattenvoer, die er niet alleen heerlijk uitzien, maar ook zo ruiken en smaken alsof je het zelf hebt bereid. Elk zakje bevat malse reepjes in een smakelijke gelei die je kitten keer op keer zal laten genieten. Het voer bevat geen kunstmatige smaakstoffen, geen conserveermiddelen en geen kleurstoffen. Het is 100% volledig en gebalanceerd, en bevat belangrijke vitamines en eiwitten voor een gezonde groei en ontwikkeling.

Bekijk prijs