De beste liquid snacks van 2024

Kattenliefhebbers, maak je klaar voor een smakelijke traktatie die de smaakpapillen van je pluizige vriend zal doen spinnen! Stel je een verrukkelijke snack voor die niet alleen overheerlijk is, maar ook een unieke textuur heeft om je kat te verrassen. Ontdek de wondere wereld van vloeibare kattensnacks, een innovatieve en verleidelijke lekkernij die speciaal is ontworpen voor de nieuwsgierige en avontuurlijke kat in jouw leven. Deze smeuïge en smakelijke hapjes zullen ongetwijfeld de interesse van je kat wekken en hen bezig houden terwijl ze genieten van een onweerstaanbare traktatie. Lees verder en laat je kat kennismaken met een spannend nieuw plezier waar ze geen genoeg van zullen krijgen!

Onze top 3

Onze favoriet

Is jouw kat ook zo dol op Vitakraft Liquid Snacks en miauwt hij of zij om meer? Deze multifunctionele kattensnack is niet alleen lekker als tussendoortje, maar kan ook op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je de snacks invriezen en als ijsje geven tijdens warme zomerdagen, of als topping gebruiken over het kattenvoer. Bovendien is de Liquid Snack een geschikte snack voor katten met moeite met eten of een slecht gebit. In de Liquid Snack Multipack vind je 8 zakjes kip en de smaak rundvlees, verrijkt met kattengras en inuline die de spijsvertering van je huisdier ondersteunen. Kortom, met de Vitakraft Liquid Snack Multipack haal je niet alleen een heerlijke traktatie voor je kat in huis, maar ook een gezonde en multifunctionele snack die op verschillende manieren kan worden gebruikt.

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid

2e beste keuze

Catnip-Bits is een heerlijke kattensnack die bestaat uit een knapperig omhulsel gevuld met smakelijke catnip-pasta, verrijkt met extra vitaminen en kattenkruid. Deze snack is niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog eens gezond voor je kat. Catnip, ook wel kattenkruid genoemd, is een kruid dat een aangenaam en rustgevend effect heeft op de meeste katten. Het is daarom een populaire toevoeging in kattensnacks en -speelgoed. De catnip-pasta in de Catnip-Bits is van hoge kwaliteit en zal je kat zeker aanspreken. Bovendien is deze snack verrijkt met extra vitaminen die bijdragen aan een gezonde en evenwichtige voeding van je kat. Vitaminen zijn belangrijk voor de gezondheid van je kat en kunnen bijvoorbeeld het immuunsysteem ondersteunen.

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid

3e beste keuze

Verwen jouw kat met heerlijke snacks! Als kattenliefhebber weet je dat jouw kat af en toe geniet van een lekkere traktatie. De Miss Purfect Liquid Snacks Tuna zijn ideaal als topping voor kattenvoer of als snack op zichzelf. De Miss Purfect Liquid Snacks Tuna bieden jouw kat niet alleen een heerlijke smaaksensatie, maar zijn ook ideaal om medicijnen in te verstoppen. Maar ook heerlijk als topping p je kattenvoer! Deze snacks zijn verrijkt met extra taurine, een belangrijk aminozuur dat bijdraagt aan de gezondheid van jouw kat. Miss Purfect heeft in samenwerking met de Universiteit van Wageningen verschillende soorten snacks ontwikkeld die bijdragen aan een gezondere kat. Zo zijn er snacks die zorgen voor een beter zicht, gebit en vacht. De Miss Purfect Liquid Snacks Tuna zijn hier een goed voorbeeld van. 

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Waarop hebben wij de liquid snakcs voor je kat getest?

Voedingswaarde: Kattensnacks moeten voedingswaarde bieden aan katten en mogen niet alleen bestaan uit lege calorieën. Daarom moeten de ingrediënten in de snack van hoge kwaliteit zijn, en moeten ze aansluiten bij de specifieke voedingsbehoeften van katten.

Smaak en textuur: Katten zijn kieskeurige eters, en daarom moeten kattensnacks een smaakvolle en aantrekkelijke textuur hebben om hun interesse te wekken. Het is belangrijk dat de smaak van de snack ook past bij de smaakvoorkeuren van katten.

Veiligheid: Kattensnacks moeten veilig zijn voor katten om te eten, en mogen geen schadelijke ingrediënten bevatten die de gezondheid van katten kunnen schaden. De snacks moeten ook geproduceerd worden in een omgeving die voldoet aan de hoogste normen voor hygiëne en kwaliteit.

Wat is de beste liquid snack?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Vitakraft Liquid Snack Multipack - 16x 15 gram - 8x Kip + 8x Rund de beste liquid snack is.

#1
Vitakraft Liquid Snack Multipack - 16x 15 gram - 8x Kip; 8x Rund

Is jouw kat ook dol op de Vitakraft Liquid Snacks en miauwt hij of zij om meer? Dat begrijpen we maar al te goed, want deze snacks bieden een smaakbeleving waarbij je je even in de zevende hemel waant. Gelukkig heeft Vitakraft naar jouw kat geluisterd en daarom is er nu de Liquid Snack Multipack verkrijgbaar! Met deze voordeelverpakking krijg je maar liefst 8 x 2 smaken, wat betekent dat jouw kat kan genieten van 16 overheerlijke geluksmomenten.

De Liquid Snacks van Vitakraft zijn niet alleen lekker als tussendoortje, maar zijn ook multifunctioneel in gebruik. Je kunt de snacks invriezen en geven als ijsje tijdens warme zomerdagen, maar je kunt de Liquid Snack ook als topping gebruiken over het kattenvoer. Bovendien is de Liquid Snack ook geschikt voor katten met moeite met eten of een slecht gebit.

In de Liquid Snack Multipack vind je 8 zakjes met de smaak kip. Deze heerlijke variant ondersteunt ook nog eens de gezondheid van jouw kat met het aminozuur taurine. Taurine kan jouw kat niet zelf aanmaken, waardoor het belangrijk is dat deze stof binnenkomt via de voeding en aanvullend via snacks. Taurine ondersteunt niet alleen de oog- en hartfuncties, maar helpt ook bij het goed functioneren van de spijsvertering. Het is handig dat deze belangrijke stof in de Liquid Snack zit!

Ook vind je in deze multipack de smaak rundvlees, verrijkt met kattengras en inuline. Beide ingrediënten ondersteunen de spijsvertering van jouw kat, waardoor de snack niet alleen lekker is, maar ook bijdraagt aan de gezondheid van jouw huisdier.

Kortom, de Vitakraft Liquid Snack Multipack is de perfecte manier om jouw kat te verwennen met heerlijke en gezonde snacks. Met 16 verschillende smaken kun je jouw kat elke keer weer verrassen. Bovendien zijn de snacks multifunctioneel in gebruik en geschikt voor katten met speciale behoeften. Bestel deze heerlijke en gezonde snack vandaag nog!

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Beaphar Cat Liquid Snack 6 stuks - Kattensnack - 11 x Rund

Je kat verwennen met een heerlijke snack is altijd een goed idee. De Catnip-Bits kattensnack is een knapperige snack gevuld met smakelijke catnip-pasta en verrijkt met extra vitaminen en kattenkruid. Deze combinatie maakt de snack niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog eens gezond voor jouw kat.

Catnip, ook wel kattenkruid genoemd, heeft een aangenaam en rustgevend effect op de meeste katten. Dit maakt het een populaire toevoeging in kattensnacks en -speelgoed. De catnip-pasta in de Catnip-Bits is van hoge kwaliteit en zal jouw kat zeker aanspreken.

Bovendien is deze snack verrijkt met extra vitaminen die bijdragen aan een gezonde voeding en welzijn van jouw kat. Vitamines zijn essentieel voor de gezondheid van jouw kat en kunnen bijvoorbeeld het immuunsysteem ondersteunen. Het kattenkruid in de Catnip-Bits kan ook bijdragen aan een gezonde spijsvertering.

De knapperige textuur van de Catnip-Bits zorgt voor een leuke en uitdagende snackervaring voor jouw kat. Het is de perfecte beloning na een speelsessie of als tussendoortje gedurende de dag. Het kan ook dienen als beloning bij het trainen van jouw kat.

Met de Catnip-Bits geef je jouw kat niet alleen een onweerstaanbaar lekkere traktatie, maar ook een gezonde. Bovendien is deze snack geschikt voor alle katten, van kittens tot volwassen katten. Bestel vandaag nog deze heerlijke en gezonde Catnip-Bits en verwen jouw kat op de perfecte manier!

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Miss Purfect Liquid Snack 5x14 g - Kattensnack - 7 x Tonijn

Wil jij jouw kat graag verwennen met verrukkelijke snacks? Dan is Miss Purfect Liquid Snacks Tuna zeker een goede keuze! Jouw kat zal dol zijn op deze heerlijke snack die ideaal is als topping voor kattenvoer of als snack op zichzelf.

De Miss Purfect Liquid Snacks Tuna heeft niet alleen een heerlijke smaak, maar is ook nog eens handig in gebruik. Zo kun je deze snack gebruiken om medicijnen in te verstoppen, wat het geven van medicatie aan jouw kat makkelijker maakt. Bovendien is deze snack verrijkt met extra taurine, een belangrijk aminozuur dat bijdraagt aan de gezondheid van jouw kat.

Miss Purfect heeft samengewerkt met de Universiteit van Wageningen om heerlijke en gezonde snacks voor jouw kat te ontwikkelen. Zo zijn er verschillende soorten snacks die bijdragen aan een beter zicht, gebit en vacht. Jouw kat verdient immers alleen het beste!

Met een verpakking van 5 x 14 gram is Miss Purfect Liquid Snacks Tuna de ideale snack om jouw kat af en toe te verwennen. Jouw kat zal genieten van de heerlijke smaak en jij kunt er zeker van zijn dat je jouw huisdier een gezonde snack geeft.

Kortom, kies voor Miss Purfect Liquid Snacks Tuna en geef jouw kat de ideale snackervaring. Deze snack is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond en handig in gebruik. Bestel deze heerlijke snack vandaag nog en verwen jouw kat op de beste manier!

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Vitakraft Cat Liquid Snack 6 stuks - Kattensnack - 3 x Kip

Vitakraft Cat Liquid Snack 6 stuks - Kattensnack - 3 x Kip is de ideale snack voor jouw kat. Deze heerlijke en smakelijke snack bevat hoogwaardige ingrediënten die jouw kat zeker zal waarderen. Met deze verpakking van 6 stuks, waarvan 3 stuks kip, kun je jouw kat af en toe verwennen met een lekkere snack.

De vloeibare textuur van de Liquid Snack maakt het ideaal voor gebruik als topping voor kattenvoer, maar het kan ook gewoon als snack worden gegeven. De Liquid Snack kan ook handig zijn bij het toedienen van medicatie aan jouw kat, door de medicijnen erin te verstoppen.

De Vitakraft Cat Liquid Snack is verrijkt met extra taurine, een aminozuur dat belangrijk is voor de gezondheid van jouw kat. Taurine ondersteunt onder andere de oog- en hartfuncties en helpt bij het goed functioneren van de spijsvertering. Het is dus een belangrijk ingrediënt dat jouw kat nodig heeft om gezond te blijven.

De Liquid Snack is verkrijgbaar in verschillende smaken en verpakkingen, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij jouw kat. De verpakking van 6 stuks met 3 x kip is perfect voor katten die van kip houden en af en toe een lekkere snack verdienen.

Kortom, de Vitakraft Cat Liquid Snack is een heerlijke en gezonde snack voor jouw kat. Met de verpakking van 6 stuks met 3 x kip kun je jouw kat verwennen met een heerlijke smaaksensatie. De Liquid Snack kan op verschillende manieren worden gebruikt en is verrijkt met extra taurine voor een gezonde snackervaring. Bestel vandaag nog de Vitakraft Cat Liquid Snack 6 stuks - Kattensnack - 3 x Kip en verwen jouw kat op de beste manier!

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#5
Vitakraft Vita Naturals Liquid Snack Rund 5 stuks - 5 verpakkingen

Verwen jouw kat, die dol is op de natuur, met Vita® Naturals Rund van Vitakraft. Deze heerlijke vloeibare snack is samengesteld uit enkel 100% natuurlijke ingrediënten. Bovendien bevat deze liquid snack natuurlijke stukjes vlees, waardoor jouw kat extra zal genieten van de smaaksensatie!

Vita® Naturals bevat geen toevoegingen en is geproduceerd zonder suikers, graan, kunstmatige smaakversterkers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dit maakt de snack niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond voor jouw kat. 100% natuurlijk betekent 100% genieten van de beste kwaliteit snacks voor jouw huisdier.

De Vita® Naturals Rund is verkrijgbaar in verpakkingen van 5 x 15 g en is naast rund ook verkrijgbaar in de smaak zalm. Jouw kat zal dol zijn op deze lekkere en gezonde snack, waarbij je ook nog eens bijdraagt aan een gezonde levensstijl voor jouw huisdier.

Kortom, Vita® Naturals Rund van Vitakraft is de ideale snack voor jouw kat die van natuurlijke en gezonde voeding houdt. Deze snack bevat 100% natuurlijke ingrediënten, natuurlijke stukjes vlees en is vrij van toevoegingen. Bestel vandaag nog en verwen jouw kat met de beste kwaliteit snacks!

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

Wat zijn liquid snacks

Liquid kattensnacks zijn smakelijke en vloeibare traktaties voor katten, die een unieke en verrassende textuur hebben in vergelijking met traditionele droge of zachte snacks. Deze smeuïge hapjes combineren smaakvolle ingrediënten met een gelachtige of sausachtige consistentie, wat zorgt voor een bijzondere smaak- en textuurervaring die katten stimuleert en intrigeert. Liquid kattensnacks zijn niet alleen heerlijk, maar kunnen ook bijdragen aan de hydratatie van je kat en kunnen een extra bron van voedingsstoffen of functionele ingrediënten bieden, afhankelijk van de specifieke formule.

Waarop moet je letten bij het kopen van liquid snacks

Bij het kopen van liquid kattensnacks zijn er verschillende factoren waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je een hoogwaardige en geschikte traktatie voor je kat kiest:

Ingrediënten: Controleer de ingrediëntenlijst om te zien of de snacks gemaakt zijn van hoogwaardige, natuurlijke en veilige ingrediënten. Vermijd snacks met kunstmatige smaak- of kleurstoffen en let op de aanwezigheid van hoogwaardige eiwitbronnen.

Voedingswaarde: Kies snacks met een goede voedingswaarde en vermijd producten met een te hoog vet- of zoutgehalte. Liquid snacks kunnen functionele ingrediënten bevatten, zoals vitamines en mineralen, die gunstig kunnen zijn voor de gezondheid van je kat.

Smaakvoorkeur: Kies een smaak die je kat aantrekkelijk vindt. Liquid snacks zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals kip, vis, of zelfs kaas.

Textuur: Liquid kattensnacks variëren in textuur, van sausachtig tot gelei-achtig. Probeer verschillende texturen uit om te ontdekken welke het beste aansluit bij de voorkeur van je kat.

Verpakking en gebruiksgemak: Liquid snacks zijn meestal verpakt in kleine zakjes of buisjes. Kies een verpakking die makkelijk te openen en te doseren is, en die ook geschikt is voor jouw situatie, bijvoorbeeld als je ze wilt meenemen voor onderweg.

Merk en kwaliteit: Kies voor gerenommeerde merken met een goede reputatie op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

Als je rekening houdt met deze factoren, kun je een geschikte en smakelijke liquid kattensnack kiezen die je kat zal waarderen.

Waarom liquid snacks kopen

Je koopt liquid snacks voor je kat omdat ze niet alleen een smakelijke traktatie bieden, maar ook een unieke textuur die je kat stimuleert en interesseert. Deze snacks kunnen helpen bij het versterken van de band tussen jou en je kat, doordat ze een interactief element toevoegen aan voedermomenten. Bovendien kunnen liquid snacks bijdragen aan de hydratatie van je kat, wat belangrijk is voor hun algehele gezondheid en welzijn.

Verschillende types liquid snacks

Hier zijn vijf verschillende soorten liquid kattensnacks die populair zijn op de markt:

 • Kippenbouillon: Een smakelijke, op kip gebaseerde snack die een rijke smaak biedt en de hydratatie van je kat kan ondersteunen.
 • Tonijn in gelei: Een heerlijke traktatie op basis van tonijn, met een gelachtige textuur die katten intrigeert en aantrekkelijk vinden.
 • Kaasachtige lekkernij: Een smeuïge snack met kaassmaak die een verrassend en verleidelijk alternatief biedt voor de typische vlees- of visaroma's.
 • Zalm in saus: Een vloeibare snack met zalm als hoofdingrediënt, met een sausachtige consistentie die je kat zal doen watertanden.
 • Liquid snack met taurine: Een traktatie die niet alleen smakelijk is, maar ook een gezondheidsvoordeel biedt door toegevoegde taurine, een essentieel aminozuur voor katten.

Elk van deze soorten liquid snacks biedt een unieke smaak- en textuurervaring voor je kat, terwijl het tegelijkertijd hun nieuwsgierigheid prikkelt en bijdraagt aan hun algehele welzijn.

Veelgestelde vragen

Zijn liquid snacks geschikt voor dagelijks gebruik?

Liquid snacks kunnen als aanvullende traktatie naast de reguliere voeding van je kat worden gegeven. Geef ze met mate, zodat je kat niet te veel calorieën binnenkrijgt en om te voorkomen dat ze minder van hun normale voeding eten.

Kunnen liquid snacks helpen bij de hydratatie van mijn kat?

Ja, liquid snacks kunnen bijdragen aan de hydratatie van je kat vanwege hun vloeibare textuur. Dit kan vooral nuttig zijn voor katten die van nature niet veel water drinken.

Zijn liquid snacks geschikt voor katten met voedselallergieën of speciale diëten?

Sommige liquid snacks kunnen hypoallergene ingrediënten bevatten en geschikt zijn voor katten met voedselallergieën. Lees altijd de ingrediëntenlijst en raadpleeg bij twijfel je dierenarts.

Hoe bewaar ik liquid snacks?

Bewaar ongeopende liquid snacks op een koele, droge plaats. Na het openen moeten ze in de koelkast worden bewaard en binnen een dag of twee worden geconsumeerd.

Hoe geef ik liquid snacks aan mijn kat?

Je kunt liquid snacks direct uit het zakje of buisje aan je kat geven, op een schaaltje serveren of als topping op hun reguliere voeding gebruiken. Zorg er altijd voor dat je de aanbevolen portiegrootte volgt om overvoeding te voorkomen.

Onze favoriet

Verwen jouw kat met de Vitakraft Liquid Snack Multipack - een voordeelverpakking met 8 x 2 smaken voor maar liefst 16 overheerlijke geluksmomenten voor jouw kat. Deze multifunctionele kattensnack is niet alleen lekker als tussendoortje, maar kan ook ingevroren worden als ijsje tijdens warme zomerdagen of als topping gebruikt worden over het kattenvoer.

De Liquid Snack is ook geschikt voor katten die moeite hebben met eten of een slecht gebit hebben. In deze multipack vind je twee smaken: kip met taurine en rundvlees met inuline en kattengras. De Liquid Snack kip met taurine ondersteunt de gezondheid van jouw kat met het aminozuur taurine, dat belangrijk is voor oog- en hartfuncties en het goed functioneren van de spijsvertering. De Liquid Snack rundvlees met inuline en kattengras geeft de gezondheid van jouw kat een boost dankzij het kattengras en inuline, die beide de spijsvertering van jouw huisdier ondersteunen.

Kortom, de Vitakraft Liquid Snack Multipack is de ideale snack voor jouw kat en biedt verschillende smaken en gezonde ingrediënten om jouw kat te verwennen en te ondersteunen in zijn gezondheid.

Beste prijs op BOL.com