De beste RHR Quality krabpaal van 2024

Maak kennis met de RHR Quality krabpaal, het ultieme verwenmoment voor je pluizige vriend en een elegante aanvulling op je interieur. De RHR Quality krabpaal staat bekend om zijn robuuste constructie, luxueuze ontwerp en uitzonderlijke duurzaamheid. Met een scala aan opties, van knusse slaapplekjes tot uitdagende klimmogelijkheden, wordt de RHR Quality krabpaal al snel de favoriete plek van je kat. Deze krabpalen combineren functionaliteit met stijl en bieden je kat urenlang plezier en ontspanning. Ben je klaar om je huisdier te verwennen met de ultieme krab-, speel- en rustervaring die een RHR Quality krabpaal te bieden heeft?

Onze top 3

Onze favoriet

De RHRQuality Corner Coon Taupe Grijs: een stevige krabpaal voor grote katten met unieke vorm! Deze 151cm hoge krabpaal heeft extra dikke 12cm diameter sisalpalen en biedt alles wat een kat zich kan wensen. De unieke hoek van 90 graden maakt deze krabpaal perfect voor ruimtes met een hoek van 90 graden. Met een directiezetel, twee hangmatten de Luxe, een speelhuis en twee grote ligplekken biedt deze krabpaal urenlang speel- en rustplezier voor je kat. Alle delen zijn bovendien bij te bestellen. De Corner Coon is getest op stevigheid, draaggewicht en kwaliteit en is een echt kwaliteitsproduct van RHRQuality.

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid

2e beste keuze

De RHRQuality Chartreux Crème Beige krabpaal: perfect voor grote katten! Met zijn stevige 20cm diameter sisalpalen en luxe directiezetel biedt deze krabpaal alles wat jouw kat nodig heeft. De bodemplaat van 60x60cm en het speeltouw maken deze krabpaal extreem stabiel en duurzaam. Bijzonder is dat alle delen van deze krabpaal los te bestellen zijn. Met een draaggewicht van wel 40KG is deze krabpaal een kwaliteitsproduct van RHRQuality. De pluche en sisal zijn verlijmd op alle delen, en er is geen pluche aan de sisalpalen. De directiezetel de Luxe is een absolute droom voor iedere kat.

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid

3e beste keuze

De RHRQuality krabpaal Devon Rex Beige is speciaal ontworpen voor grote katten en biedt met zijn 15 cm dikke sisalpalen en grote ligplek bovenop zowel stevigheid als stijl. Alle onderdelen van deze krabpaal zijn bovendien bij te bestellen, wat deze krabpaal extra uniek maakt. Het vernieuwde model heeft een kussen met klittenband en zware 600 grams pluche, wat zorgt voor extra dikte, zachtheid en stevigheid. Ook zijn alle delen verlijmd op de platen en is het sisaltouw verlijmd aan de paal. De draaibare speelhuis heeft afneembare kussentjes en een grote ingang.

 

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Waarop hebben wij de RHRQuality krabpaal getest?

Stevigheid: RHRQuality test hun krabpalen op stevigheid om ervoor te zorgen dat ze bestand zijn tegen het gewicht en de bewegingen van katten. De krabpalen moeten stevig en stabiel zijn, zodat katten er veilig op kunnen springen, klimmen en spelen zonder dat ze omvallen of wiebelen.

Duurzaamheid: RHRQuality test hun krabpalen ook op duurzaamheid om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage en krabben. De materialen moeten van hoge kwaliteit zijn en bestand zijn tegen het dagelijkse gebruik van katten, inclusief krabben, klimmen en spelen.

Veiligheid: RHRQuality test hun krabpalen ook op veiligheid om ervoor te zorgen dat ze geen risico vormen voor katten of hun eigenaren. De krabpalen moeten worden getest op scherpe randen, giftige stoffen en andere veiligheidsrisico's. Ze moeten ook gemakkelijk schoon te maken zijn om ziektekiemen en bacteriën te voorkomen.

Wat is de beste RHRQuality krabpaal?

De beste RHRQuality krabpaal: Krabpaal voor grote katten Corner Coon Taupe van RHRQuality

Gun jouw kat de ultieme krabervaring met de kwalitatieve krabpalen van RHRQuality. Duurzaam, stevig en geschikt voor alle katten. Bekijk ons aanbod en laat jouw kat genieten!

#1
RHRQuality Krabpaal Corner Coon Taupe

De Corner Coon Taupe Grijs is een zeer stevige krabpaal van RHRQuality, speciaal ontworpen voor grote katten. Met een gewicht van ongeveer 50KG en extra dikke 12cm diameter sisalpalen is deze krabpaal zeer stabiel en biedt alles wat een kat zich kan wensen. Een unieke eigenschap van de Corner Coon is de hoek van 90 graden, waardoor deze perfect past in ruimtes met een hoek van 90 graden. Alle delen van de krabpaal zijn ook nog eens bij te bestellen.

De krabpaal is 151cm hoog en heeft een heerlijke hoge directiezetel van 60x43cm met een uitneembaar en wasbaar kussen, evenals twee hangmatten de luxe (combinatie tussen kussen en hangmat) met een ligplek van 45cm diameter. De hangmatten de luxe hebben een dikke metalen rand en kunnen eenvoudig tot 20KG draaggewicht aan. De bodemplaat is groot, dik en zwaar verzwaard, met onderin een speelhuisje of verstophuis, waardoor dit een geweldig activiteitencentrum is voor avontuurlijke katten of kittens. Met de trap, bekleed met sisalkleed, kunnen oudere katten of kittens eenvoudig op de eerste etage geraken. Het verstophuis (55x35x25cm) heeft een grote ingang en wordt geleverd met een lekker kussentje zodat uw kat of katten hier ook heerlijk kunnen relaxen. Op de 1e en 2e verdieping zijn tevens twee grote ligplekken. Geheel bovenin zijn er ook nog twee grote hangmatten de luxe, en een mega grote directiezetel van 60x43 cm met 5cm dik kussen.

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#2
RHRQuality Krabpaal Chartreux Beige

De Chartreux Crème Beige is een zeer stevige krabpaal van RHRQuality, speciaal ontworpen voor grote katten. Met een gewicht van ongeveer 22KG en extra dikke 20cm diameter sisalpalen is deze krabpaal zeer stabiel en biedt alles wat een kat zich kan wensen. Een unieke eigenschap van de Chartreux is dat alle delen van de krabpaal bij te bestellen zijn.

De krabpaal is 101cm hoog en heeft een heerlijke hoge directiezetel van 60Øcm met een uitneembaar en wasbaar 8-10cm dik kussen, dat met gemak tot wel 40KG draaggewicht aankan. De bodemplaat is groot, dik en verzwaard met een afmeting van 60x60cm en wel 4cm dik, waardoor deze krabpaal enorm stabiel is. Ook hangt er een leuk 5cm dik speeltouw aan de krabpaal. De Chartreux (voor grote katten) is een kwaliteitsproduct van RHRQuality, met sisalpalen met zeer stevig binnenwerk. De krabpaal is van extreem hoge kwaliteit en duurzaam. Het pluche is verlijmd op alle delen en de sisal is verlijmd op de palen. Er is geen pluche aan de sisalpalen bevestigd. Het kussen de luxe is vastgemaakt met klittenband en de directiezetel de luxe is super luxueus en de absolute droom van iedere kat.

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#3
RHRQuality Krabpaal Devon Rex Beige

De Devon Rex Crème Beige is een stevige en stijlvolle krabpaal van RHRQuality, speciaal ontworpen voor grote katten. De krabpaal heeft sisalpalen van wel 15cm dik en een erg grote ligplek bovenop. Een unieke eigenschap van de Devon Rex is dat alle delen van de krabpaal bij te bestellen zijn. Het vernieuwde model heeft een kussen met klittenband en zware 600 grams pluche (dus dikker, zachter en sterker). Ook zijn alle delen verlijmd op de platen en het sisaltouw is verlijmd aan de paal.

De krabpaal heeft een leuk speelhuis dat draaibaar is en een afmeting heeft van 40x40x27cm met een grote ingang van 20x20cm. Er zijn twee afneembare kussentjes die vastzitten met klittenband. Met meerdere sisalpalen van 15 cm dik om lekker aan te krabben en ruim voldoende krablengte ook voor grote katten. De bodem heeft een afmeting van 70x50 en is wel 4cm dik, dus goed stevig. De afmetingen van de Devon Rex zijn 70 x 50 x 120 cm, met sisalpalen van Ø 15 cm, zacht pluche, meegekleurd sisaltouw en een speelhuis van 40x40x27cm met een grote ingang van 20x20cm.

De Devon Rex is uitgevoerd in de kleur Crème en alle delen van de krabpaal zijn bij te bestellen voor onze klanten.

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#4
RHRQuality Krabpaal XL Ragdoll Scratcher donkergrijs

De Ragdoll Scratcher is een donkergrijze krabpaal van RHRQuality, met een 15cm dikke sisalpaal die een waar speelparadijs is voor kleine tot grote katten. De krabpaal is geschikt voor katten zoals de Britse Korthaar, Heilige Birmaan, Ragdoll en zelfs de grote Maine Coon. Met deze krabpaal kan uw kat zijn energie kwijt zonder dat u veel ruimte hoeft op te offeren. Het compacte design maakt het mogelijk om uw kat een super leuk krabmeubel te bieden zonder veel ruimte kwijt te zijn.

De sisalpaal, van 15 cm in diameter en ongeveer 80cm hoog, heeft het sisal verlijmd op de paal zelf, waardoor het niet zal afrollen. De krabpaal heeft een hevig verzwaarde bodemplaat van 50 x 50cm en is ongeveer 4cm dik, waardoor deze enorm stabiel is. De krabpaal is voorzien van een stevige sisalpaal van 80cm hoog, waardoor zelfs de grootste katten zich volledig kunnen uitstrekken en rekken, wat ergonomisch gezien belangrijk is voor hun gewrichten.

De Ragdoll Scratcher is een compacte, stabiele en stijlvolle krabpaal waarmee u uw kat fit en gezond kunt houden. Rondom de krabpaal heeft uw kat immers genoeg ruimte om zich uit te leven. Zoals bekend van alle RHR Pets krabpalen, kunt u van deze krabpaal de sisalpalen los nabestellen.

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#5
RHRQuality Krabpaal Maine Coon Sleeper Plus licht grijs

De Maine Coon Sleeper Plus is een lichtgrijze krabpaal van RHRQuality, speciaal ontworpen voor grote katten. Met een gewicht van ongeveer 32kg en extra dikke 20cm diameter sisalpalen biedt deze krabpaal alles wat een kat zich kan wensen. De krabpaal is zeer stabiel en heeft een hoogte van ongeveer 155cm, inclusief een heerlijke hoge en enorme directiezetel met een uitneembaar en wasbaar kussen van 5cm dik. De directiezetel kan met gemak tot wel 30kg aan gewicht dragen. De grote hangmat de Luxe, met een diameter van 45cm, is getest tot wel 20kg en biedt zelfs de grootste (ras)katten zoals de Maine Coon of Ragdoll voldoende ruimte om te relaxen.

De krabpaal heeft een grote, dikke en verzwaarde bodemplaat van 60Øcm en wel 4cm dik, waardoor deze enorm stabiel is. De twee grote 55Øcm ronde ligplaatsen zijn 360 graden draaibaar en volledig gestoffeerd met dik 600g/m2 pluche. Dit maakt dat de ligplaatsen niet alleen heerlijk zijn om op te liggen en te relaxen, maar ook om trapsgewijs naar de directiezetel te geraken. Het speeltouw met een lengte van ongeveer 45cm en ca. 5cm dik zorgt voor extra speelplezier.

 • Stevigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

Wat is een RHR Quality krabpaal

Een RHR Quality krabpaal is een hoogwaardige en duurzame krabpaal, ontworpen voor katten om aan hun natuurlijke krab-, klim- en rustbehoeften te voldoen. RHR Quality is een gerenommeerd merk in de wereld van krabpalen en staat bekend om het leveren van robuuste, stevige en aantrekkelijke producten. De RHR Quality krabpalen zijn gemaakt van sterke materialen, zoals dik sisaltouw, zware houten platen en zachte, comfortabele stof. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en ontwerpen, variërend van compacte oplossingen tot uitgebreide speelparadijzen voor katten. RHR Quality krabpalen zijn ontworpen om lang mee te gaan en tegelijkertijd een veilige en plezierige omgeving voor katten te bieden.

Waarop moet je letten bij het kopen van een RHR Quality krabpaal

Bij het kopen van een RHR Quality krabpaal zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden om een geschikt model te vinden dat aan de behoeften van uw kat en uw huishouden voldoet:

Grootte en ruimte: Kies een krabpaal die past bij de beschikbare ruimte in uw huis en groot genoeg is om uw kat comfortabel te laten klimmen, spelen en rusten.

Stabiliteit: Zorg ervoor dat de krabpaal stevig en stabiel is, zodat deze niet omvalt of wiebelt tijdens het gebruik.

Materiaal: Controleer of de RHR Quality krabpaal gemaakt is van duurzame materialen zoals dik sisaltouw, zware houten platen en zachte, comfortabele stof die bestand zijn tegen intensief gebruik.

Functionaliteit: Kies een krabpaal die voldoet aan de behoeften van uw kat, zoals klimmogelijkheden, rustplaatsen, verstopplekjes en speelgoed.

Aantrekkelijk ontwerp: RHR Quality krabpalen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Kies een model dat aansluit bij uw interieur en de voorkeur van uw kat.

Gemakkelijk te monteren: Controleer of de krabpaal eenvoudig in elkaar te zetten is met behulp van de meegeleverde instructies en onderdelen.

Onderhoud en reiniging: Kies een krabpaal die gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is, zodat u de levensduur van het product kunt verlengen en een hygiënische omgeving voor uw kat kunt garanderen.

Prijs en kwaliteit: Hoewel RHR Quality krabpalen bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, is het belangrijk om een model te vinden dat past binnen uw budget en tegelijkertijd aan uw verwachtingen voldoet.

Waarom een RHR Quality krabpaal kopen

Het kiezen van een RHR Quality krabpaal heeft veel voordelen voor zowel uw kat als uzelf. Deze krabpalen staan bekend om hun duurzaamheid en robuuste constructie, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, wat zorgt voor stabiliteit en comfort voor uw kat.

Bovendien zijn RHR Quality krabpalen functioneel en comfortabel, met verschillende plekken om te klimmen, rusten, spelen en krabben. Ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk en verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren. Veiligheid is een belangrijk aspect van RHR Quality-producten, en u kunt erop vertrouwen dat uw kat in een betrouwbare omgeving speelt en rust.

RHR Quality krabpalen zijn geschikt voor katten van alle groottes en leeftijden en zijn ontworpen om te voldoen aan de natuurlijke behoeften van uw huisdier. Hoewel ze mogelijk een hogere initiële investering vereisen, is de duurzaamheid en kwaliteit van deze krabpalen het geld waard op de lange termijn. Het hebben van een RHR Quality krabpaal helpt uw kat gelukkig en gezond te houden door te zorgen voor lichaamsbeweging, klauwverzorging en mentale stimulatie.

Welke verschillende types RHR Quality krabpaal zijn er

 • RHR Quality Krabpaal Fabiola
 • RHR Quality Krabpaal Milano
 • RHR Quality Krabpaal Venezia
 • RHR Quality Krabpaal Dubai
 • RHR Quality Krabpaal Sydney
 • RHR Quality Krabpaal Barcelona
 • RHR Quality Krabpaal Rome
 • RHR Quality Krabpaal Athene
 • RHR Quality Krabpaal Berlijn
 • RHR Quality Krabpaal Parijs.

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een RHR Quality krabpaal?

De grootte van een RHR Quality krabpaal varieert, afhankelijk van het model. Over het algemeen zijn ze tussen de 80 en 180 cm hoog. De breedte en diepte van de krabpaal variëren ook, afhankelijk van het model.

Is een RHR Quality krabpaal geschikt voor grote katten?

Ja, een RHR Quality krabpaal is geschikt voor zowel kleine als grote katten. De krabpalen zijn ontworpen met sterke en duurzame materialen, waardoor ze veilig en stabiel zijn voor katten van alle maten.

Hoeveel kost een RHR Quality krabpaal?

De prijs van een RHR Quality krabpaal varieert afhankelijk van het model en de grootte. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €100 en €300, maar er zijn ook duurdere modellen beschikbaar.

Hoe lang gaat een RHR Quality krabpaal mee?

Een RHR Quality krabpaal gaat over het algemeen lang mee, afhankelijk van hoe goed deze wordt onderhouden. De krabpalen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Het is echter belangrijk om de krabpaal regelmatig te inspecteren en te onderhouden om ervoor te zorgen dat deze veilig en stabiel blijft.

Is het mogelijk om de pluche delen van de RHR Quality krabpaal te vervangen?

Ja, de pluche delen van een RHR Quality krabpaal kunnen over het algemeen worden vervangen. Het is belangrijk om te controleren of er vervangende onderdelen beschikbaar zijn voor het specifieke model dat u heeft gekocht. Het vervangen van de pluche delen kan helpen om de krabpaal er als nieuw uit te laten zien en kan de levensduur ervan verlengen.

Onze favoriet

De Corner Coon Taupe Grijs is een zeer stevige krabpaal van RHRQuality voor grote katten, met extra dikke 12cm diameter sisalpalen en een unieke hoekvorm van 90 graden. De krabpaal heeft een stabiele bodemplaat, een directiezetel, twee hangmatten de Luxe, een trap bekleed met sisalkleed, een verstophuis en twee grote ligplekken op de eerste en tweede verdieping. De hangmatten de Luxe hebben een draaggewicht van 20KG. Alle delen van de krabpaal zijn bij te bestellen. De krabpaal is pluche verlijmd op alle delen, sisal verlijmd op de palen en heeft geen pluche aan de sisalpalen. De krabpaal is verkrijgbaar in Taupe Grijs met Crèmekleurig sisal en heeft een hoogte van 151cm en een gewicht van ongeveer 50KG.

Beste prijs op BOL.com