De beste Surefeed microchip voerautomaat van 2024

Stel je voor dat je niet meer hoeft te controleren of jouw huisdier zijn of haar voer heeft opgegeten en je er zeker van kunt zijn dat alleen jouw huisdier toegang heeft tot het voer. Dat is waar de SureFeed microchip voerautomaat voor zorgt. Met behulp van geavanceerde microchip-technologie identificeert de automaat jouw huisdier en opent alleen het voerluik voor hem of haar. Dit betekent dat jouw huisdier op elk moment van de dag toegang heeft tot vers voer en dat je je geen zorgen hoeft te maken over andere huisdieren of ongedierte die bij het voer kunnen komen. De SureFeed microchip voerautomaat is de perfecte oplossing voor elke huisdiereigenaar die zich geen zorgen meer wil maken over het voer van zijn of haar huisdier.

Onze top 3

Onze favoriet

De SureFeed Microchip Voerbak Connect is een handige oplossing om te voorkomen dat katten elkaars eten opeten. Het is compatibel met de microchip van je kat, zodat alleen geregistreerde katten toegang hebben. De voerbak kan tot 32 katten registreren, heeft een deksel om het voer vers te houden en bevat een app waarmee je het eetgedrag van je kat kunt volgen en het voer kunt afwegen. De Petfeeder heeft ook een trainingsfunctie. De SureFeed Connected Hub moet apart worden aangeschaft om de app te gebruiken. De voerbak werkt op vier C-batterijen en heeft een afmeting van 21,5 x 22,7 x 31 cm.

 • Microchip herkenning
 • Timing
 • Veiligheid

2e beste keuze

De SureFeed voerautomaat is ideaal voor huishoudens met meerdere huisdieren, waarbij sommige huisdieren een speciaal dieet volgen. Het systeem maakt gebruik van microchiptechnologie (indien uw huisdier gechipt is) of de SureFlap halsbandpenning om het dier te identificeren en de voerbak alleen voor dat specifieke dier te openen. Kenmerken van de SureFeed voerautomaat zijn onder andere:

 

 

 • Microchip herkenning
 • Timing
 • Veiligheid

3e beste keuze

De Surefeed Afsluitbare Voerbak houdt natvoer langer vers, beschermt tegen ongewenste bezoekers en geurtjes. Automatische sluiting bij benadering van huisdier, met rubberen ring voor goede afsluiting. Stille werking, trainingsmodus en herkenning van mens en dier. Werkt op 4 C-batterijen, afmetingen: 235x210x73mm. Inclusief 1 grijs voerbakje (400ml) en handleiding. Batterijen niet inbegrepen.

 

 

 • Microchip herkenning
 • Timing
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Waarop hebben wij de Surefeed microchip voerautomaat getest?

De drie criteria waarop een SureFeed microchip voerautomaat wordt getest zijn:

Microchip herkenning: De SureFeed voerautomaat is ontworpen om te reageren op de microchip van uw huisdier. Het eerste criterium waarop de voerautomaat wordt getest is of het de microchip van uw huisdier correct kan detecteren en herkennen. Dit zorgt ervoor dat alleen uw huisdier toegang heeft tot het voer.

Timing en nauwkeurigheid: Het tweede criterium is de timing en nauwkeurigheid van de voerautomaat. De voerautomaat moet het voer op het juiste moment en in de juiste hoeveelheid afgeven. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier op de juiste momenten en in de juiste hoeveelheden voeding krijgt.

Veiligheid: Het derde criterium waarop de SureFeed voerautomaat wordt getest is de veiligheid. De voerautomaat moet veilig zijn voor uw huisdier en mag geen letsel veroorzaken. Dit betekent dat de voerautomaat goed moet worden ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen. Bovendien moet de voerautomaat goed worden getest om ervoor te zorgen dat deze veilig is voor uw huisdier om te gebruiken.

Wat is de beste Surefeed microchip voerautomaat?

De beste Surefeed voerautomaat is: Surefeed Microchip Voerbak Connect

Een SureFeed microchip voerautomaat is een handig apparaat dat ervoor zorgt dat alleen jouw huisdieren toegang hebben tot hun voer. Het apparaat werkt met microchip-technologie en kan tot 32 verschillende chipnummers opslaan. Zo voorkom je dat het voer van jouw huisdier wordt gestolen door andere dieren en wordt overeten tegengegaan.

#1
Surefeed Microchip Voerbak Connect Wit

Als je meerdere katten in huis hebt, kan het een uitdaging zijn om te voorkomen dat ze elkaars eten opeten. Dit kan vooral problematisch zijn als een van je katten speciale dieetvoeding nodig heeft, of als je hond erop uit is om het kattenvoer te bemachtigen. Gelukkig is er een innovatieve oplossing voor dit probleem: de Microchip Voerbak Connect van SureFeed. In dit artikel delen we onze bevindingen na het testen van dit slimme voedingsapparaat, dat is ontworpen om alleen geregistreerde katten toegang te geven tot het voerbakje.

Kenmerken van de Surefeed Microchip Voerbak Connect Wit 

Microchip Herkenning:
Een van de meest opvallende functies van de SureFeed Microchip Voerbak Connect is de mogelijkheid om de voerbak af te stemmen op de microchip van je kat. Dit betekent dat alleen de katten die je hebt geregistreerd toegang hebben tot het voer. Tijdens onze test hebben we vastgesteld dat de microchip herkenning zeer effectief en nauwkeurig is. Zodra een geregistreerde kat in de buurt van de voerbak komt, opent de voerbak automatisch, waardoor het eten toegankelijk is voor alleen die specifieke kat. Dit elimineert het probleem van voerstelen tussen katten en zorgt ervoor dat elke kat zijn eigen speciale dieetvoeding kan consumeren.

Timing en Nauwkeurigheid:
Een andere belangrijke factor bij het gebruik van een voedingsapparaat zoals de Microchip Voerbak Connect is de timing en nauwkeurigheid van de voederautomatisering. Tijdens onze testperiode waren we onder de indruk van de prestaties van de voerbak op dit gebied. De voerbak opende en sloot soepel op het moment dat de kat in de buurt kwam en wegging. Dit resulteerde in een vlotte eetervaring voor elke geregistreerde kat. Bovendien bevat de voerbak een handige timerfunctie waarmee je de voedertijden kunt instellen op basis van het individuele eetgedrag van je katten. Dit helpt bij het handhaven van een regelmatig voedingsschema, wat essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van je huisdieren.

Veiligheid:
Veiligheid staat altijd voorop bij het kiezen van een voeroplossing voor je huisdieren. Tijdens onze test hebben we vastgesteld dat de SureFeed Microchip Voerbak Connect voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. De voerbak is stevig gebouwd en bestand tegen eventuele pogingen tot inbraak. Bovendien is het deksel van de voerbak ontworpen om het voer langer vers te houden en ongedierte buiten te houden. De materialen die zijn gebruikt bij de constructie van de voerbak zijn BPA-vrij en veilig voor huisdieren. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust hart gebruik kunt maken van dit product.

Voordelen:

Individuele Voedingscontrole: Met de SureFeed Microchip Voerbak Connect heb je de mogelijkheid om het eetgedrag van elke kat individueel te volgen. Via de geïntegreerde app kun je in real-time inzicht krijgen in hoeveel je kat eet en op welke tijdstippen. Dit is vooral handig als je kat dieetvoeding krijgt of als je wilt controleren of elke kat voldoende voeding binnenkrijgt.

Geïntegreerde Weegschalen: De voerbak is uitgerust met geïntegreerde weegschalen, waardoor je de hoeveelheid voer nauwkeurig kunt afwegen. Dit is vooral waardevol als je de voeding van je kat zorgvuldig moet afstemmen op een bepaald dieet of gewichtsbeheersingsprogramma. Met deze functie kun je er zeker van zijn dat elke portie precies is afgestemd op de behoeften van je kat.

Trainingsfunctie: Om je kat te laten wennen aan het systeem, bevat de Microchip Voerbak Connect een trainingsfunctie. Dit stelt je in staat om je kat te laten wennen aan het openen en sluiten van de voerbak zonder dat er voer aanwezig is. Door je kat te trainen, kun je ervoor zorgen dat ze comfortabel zijn met het gebruik van de voerbak en dat ze het associëren met positieve ervaringen.

Tips voor het goede gebruik van het product:

Introduceer het geleidelijk: Als je meerdere katten hebt, is het belangrijk om de Microchip Voerbak Connect geleidelijk te introduceren. Begin met het registreren van één kat en laat de andere katten wennen aan het zien van de voerbak. Voeg geleidelijk aan meer katten toe aan het systeem, zodat ze zich comfortabel voelen bij het gebruik ervan.

Houd de voerbak schoon: Zorg ervoor dat je regelmatig de voerbak schoonmaakt om de hygiëne en de gezondheid van je katten te waarborgen. Volg de instructies van de fabrikant met betrekking tot het reinigen en onderhouden van de voerbak om optimale resultaten te behalen.

Controleer de batterijstatus: Aangezien de Microchip Voerbak Connect werkt op vier C-batterijen, is het belangrijk om regelmatig de batterijstatus te controleren. Zorg ervoor dat de batterijen voldoende vermogen hebben om de goede werking van de voerbak te garanderen. Vervang de batterijen indien nodig om onderbrekingen in het gebruik te voorkomen.

Conclusie:

De SureFeed Microchip Voerbak Connect biedt een slimme oplossing voor het voeren van meerdere katten. Met de microchip herkenning, nauwkeurige timing, individuele voedingscontrole en veiligheidskenmerken, is dit voerapparaat een waardevolle toevoeging aan het dagelijks leven van kattenbezitters. Door de voordelen van geïntegreerde weegschalen, trainingsfuncties en de mogelijkheid om het eetgedrag van je kat bij te houden, biedt dit product een geavanceerde voedingservaring. Met zorgvuldig gebruik en opvolging van de tips, kan de SureFeed Microchip Voerbak Connect zorgen voor harmonieus voeren en welzijn van je katten.

 • Microchip herkenning
 • Timing
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#2
Surefeed Microchip Pet Feeder - Voerbak - 30 x 23 x 22 cm

De SureFeed voerautomaat is een innovatief systeem dat speciaal is ontworpen voor huishoudens met meerdere huisdieren, waarbij één of enkele huisdieren een speciaal dieet volgen, terwijl andere huisdieren dat niet doen. Met behulp van geavanceerde technologieën zoals onderhuidse microchiptechnologie of de SureFlap halsbandpenning, herkent de SureFeed voerautomaat het huisdier en opent alleen de voerbak voor het juiste dier. Dit artikel presenteert een diepgaande analyse van de SureFeed voerautomaat, inclusief de microchip herkenning, timing en nauwkeurigheid, veiligheid, evenals enkele belangrijke voordelen en een nadeel van het product. Daarnaast worden ook drie handige tips gegeven voor het optimale gebruik van de SureFeed voerautomaat.

Kenmerken van de Surefeed Microchip Pet Feeder

Microchip Herkenning:
Een opvallend kenmerk van de SureFeed voerautomaat is de microchip herkenningstechnologie. Indien uw huisdier is gechipt, kan de voerautomaat de microchip scannen om het dier te identificeren. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde en veilige ervaring, omdat alleen het juiste huisdier toegang heeft tot zijn of haar voer. De microchip herkenningstechnologie is betrouwbaar en elimineert de behoefte aan handmatige invoer van informatie, waardoor het gebruiksgemak en de efficiëntie van het systeem toenemen.

Timing en Nauwkeurigheid:
Een ander belangrijk aspect van de SureFeed voerautomaat is de timing en nauwkeurigheid van de voerdispensatie. Het systeem is ontworpen om het voer vers te houden en te beschermen tegen bederf. Door de geavanceerde technologie kan de voerautomaat de voertijden van elk huisdier individueel instellen, waardoor een consistente voeding mogelijk is. Dit is vooral handig wanneer bepaalde huisdieren een specifiek dieet volgen en strikte voedingsregimes moeten volgen. De SureFeed voerautomaat biedt nauwkeurige en betrouwbare voerdispensatie, waardoor de gezondheid en het welzijn van uw huisdieren worden bevorderd.

Veiligheid:
De SureFeed voerautomaat is ontworpen met de veiligheid van huisdieren in gedachten. Het systeem heeft een vergrendelingsmechanisme dat ervoor zorgt dat de voerbak alleen opent voor het huisdier dat is geïdentificeerd. Dit voorkomt dat andere huisdieren toegang krijgen tot het voer van het speciale dieet en vermindert het risico op voedselagressie tussen huisdieren. Bovendien is de voerautomaat voorzien van een antislipbasis die stabiliteit biedt en voorkomt dat het apparaat verschuift tijdens het eten. Deze veiligheidskenmerken zorgen ervoor dat uw huisdieren in alle rust en veiligheid kunnen genieten van hun maaltijden.

Voordelen:

Gepersonaliseerde Voeding: Dankzij de microchip herkenningstechnologie kan de SureFeed voerautomaat elk huisdier individueel identificeren en hun specifieke voerbehoeften vervullen. Dit bevordert een gezonde en evenwichtige voeding, zelfs in huishoudens met meerdere huisdieren met verschillende dieetvereisten.

Strikte Voercontrole: Met de SureFeed voerautomaat kunt u de voertijden van uw huisdieren nauwkeurig regelen en controleren. Dit is vooral handig bij het beheren van voedingsschema's voor huisdieren met speciale dieetbehoeften, waardoor u hun gezondheid en welzijn kunt waarborgen.

Vermindert Voedselagressie: Doordat de SureFeed voerautomaat alleen de voerbak opent voor het geïdentificeerde huisdier, wordt voedselagressie tussen huisdieren verminderd. Dit zorgt voor een harmonieuze eetervaring en voorkomt conflictsituaties tijdens de maaltijden.

Nadeel:

Aanleren van het Systeem: Het gebruik van de SureFeed voerautomaat vereist dat uw huisdieren gewend raken aan de microchip herkenningstechnologie of de halsbandpenning. Sommige huisdieren kunnen aanvankelijk terughoudend zijn of tijd nodig hebben om te wennen aan het systeem. Geduld en training kunnen nodig zijn om een soepele overgang te garanderen.

Tips voor het Goede Gebruik van het Product:

Introduceer het systeem geleidelijk: Laat uw huisdieren wennen aan de SureFeed voerautomaat door het systeem geleidelijk te introduceren. Begin bijvoorbeeld door de voerautomaat open en gevuld te laten, zodat uw huisdieren eraan kunnen wennen voordat u het sluitmechanisme activeert.

Verzeker juiste plaatsing van de microchip: Als u gebruikmaakt van de microchip herkenningstechnologie, zorg er dan voor dat de microchip van uw huisdier goed geïmplanteerd is en op de juiste plaats zit. Raadpleeg uw dierenarts voor advies over de optimale plaatsing van de microchip.

Regelmatig onderhoud en reiniging: Om optimale prestaties te behouden, is het belangrijk om de SureFeed voerautomaat regelmatig te controleren, schoon te maken en te onderhouden. Volg de instructies van de fabrikant voor het reinigen van de voerbak en andere componenten van het systeem.

Conclusie:

De SureFeed voerautomaat is een uitstekende keuze voor huishoudens met meerdere huisdieren en biedt een oplossing voor gepersonaliseerde voeding. Met functies zoals microchip herkenning, nauwkeurige timing en veiligheidsmaatregelen is dit systeem ontworpen om het welzijn van uw huisdieren te bevorderen. Hoewel het enige tijd kan kosten om uw huisdieren aan het systeem te laten wennen, zijn de voordelen van de SureFeed voerautomaat duidelijk merkbaar, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elk huishouden met meerdere huisdieren.

- De mogelijkheid om (dieet- en speciaal) voer te scheiden voor verschillende huisdieren;
- Compatibiliteit met maximaal 32 chipnummers/penningen;
- Werkt op 4 alkaline C-batterijen (niet inbegrepen);
- De voerbak sluit volledig wanneer er niet gegeten wordt;
- Geschikt voor zowel droog- als natvoer;
- Eenvoudig schoon te maken, maar niet geschikt voor de vaatwasser;
- Wordt geleverd inclusief 1 penning, 1 enkele voerbak (grijs), 1 dubbele voerbak (grijs) en 1 matje (grijs);
- De enkele- en dubbele voerbak en het matje zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, roze, groen en grijs, en kunnen los worden bijbesteld.

 • Microchip herkenning
 • Timing
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Surefeed Voerbak Afsluitbaar

Als huisdiereigenaar wil je het beste voor je viervoetige vriend, inclusief het garanderen van verse voeding en het tegengaan van ongewenste bezoekers en geurtjes. De Surefeed Afsluitbare Voerbak is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Met zijn automatische afsluitingssysteem, microchip herkenning en trainingsmodus, biedt deze voerbak een praktische oplossing voor het verzorgen van het voedingsproces van je huisdier. In dit artikel bespreken we de kenmerken en voordelen van de Surefeed Afsluitbare Voerbak, samen met onze bevindingen over de microchip herkenning, timing en nauwkeurigheid, en de veiligheid van het product.

Kenmerken van de Surefeed Afsluitbare Voerbak:

De Surefeed Afsluitbare Voerbak is uitgerust met diverse functies om het voer van je huisdier vers te houden en ongewenste indringers buiten te houden. Enkele opvallende kenmerken zijn:

Automatische afsluiting en opening: Dankzij de ingebouwde sensor opent de voerbak automatisch zodra je huisdier nadert en sluit hij automatisch wanneer je huisdier klaar is met eten. Dit voorkomt niet alleen dat het voer bederft, maar ook dat ongedierte erbij kan.

Microchip herkenning: De voerbak maakt gebruik van microchip herkenningstechnologie, waardoor alleen jouw huisdier toegang heeft tot het voer. Hierdoor kunnen andere huisdieren of zelfs buurtkatten niet bij het voer komen en wordt voedselagressie tussen huisdieren voorkomen.

Trainingsmodus en mens- versus dierherkenning: Met de trainingsmodus kun je je huisdier geleidelijk laten wennen aan de voerbak. Bovendien herkent de voerbak het verschil tussen mens en dier, waardoor hij niet onnodig opent wanneer er personen langslopen. Dit zorgt voor een optimale functionaliteit en voorkomt ongewenste storingen.

Bevindingen over de Surefeed Afsluitbare Voerbak:

Microchip herkenning: Onze tests hebben aangetoond dat de microchip herkenningstechnologie van de Surefeed Afsluitbare Voerbak zeer effectief is. De voerbak reageert snel op de microchip van het huisdier en opent alleen voor de geregistreerde dieren, waardoor het voer veilig blijft en andere dieren worden geweerd.

Timing en nauwkeurigheid: De timing en nauwkeurigheid van de voerbak zijn indrukwekkend. Het klepje opent direct wanneer het huisdier de voerbak nadert en sluit precies op het juiste moment wanneer het huisdier klaar is met eten. Hierdoor wordt het voer vers gehouden en wordt verspilling geminimaliseerd.

Veiligheid: De Surefeed Afsluitbare Voerbak is ontworpen met de veiligheid van je huisdier in gedachten. Het rubberen ringmechanisme zorgt voor een goede afsluiting, waardoor het voer langer vers blijft. Bovendien werkt de voerbak soepel en stil, waardoor je huisdier niet wordt afgeschrikt tijdens het eten.

Voordelen:

Houdt natvoer langer vers: Dankzij het automatische afsluitingssysteem en de rubberen ringafsluiting houdt de Surefeed Afsluitbare Voerbak het natvoer langer vers. Hierdoor kan je huisdier langer genieten van smakelijke en voedzame maaltijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over bederf.

Voorkomt ongewenste bezoekers en geurtjes: Met de microchip herkenningstechnologie en automatische afsluiting zorgt deze voerbak ervoor dat alleen jouw huisdier toegang heeft tot het voer. Hierdoor worden ongewenste bezoekers, zoals buurtkatten of knaagdieren, buitengesloten en blijven geurtjes beperkt.

Trainingsmodus voor aanpassing: De trainingsmodus van de Surefeed Afsluitbare Voerbak helpt je huisdier geleidelijk te wennen aan de voerbak. Dit is vooral handig voor huisdieren die gevoelig zijn voor veranderingen in hun eetomgeving. Met de trainingsmodus kun je je huisdier stap voor stap begeleiden naar een probleemloze en positieve voedingservaring.

Nadeel:

Eén nadeel van de Surefeed Afsluitbare Voerbak is dat de benodigde batterijen niet inbegrepen zijn bij de aankoop. Dit betekent dat je zelf 4 C-batterijen moet aanschaffen om de voerbak te laten functioneren. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden bij de aanschaf van het product.

Tips voor het goede gebruik van de Surefeed Afsluitbare Voerbak:

Registreer de microchip van je huisdier: Zorg ervoor dat je de microchip van je huisdier registreert bij de Surefeed Afsluitbare Voerbak. Dit garandeert dat alleen jouw huisdier toegang heeft tot het voer en voorkomt dat andere dieren erbij kunnen.

Plaats de voerbak op een rustige plek: Om je huisdier een comfortabele en ontspannen eetervaring te bieden, plaats je de voerbak op een rustige plek waar je huisdier niet gestoord wordt. Dit helpt voedselagressie te verminderen en bevordert een gezonde relatie met voeding.

Vervang de batterijen op tijd: Houd de batterijniveaus van de voerbak in de gaten en vervang de batterijen tijdig om een ononderbroken werking te garanderen. Dit voorkomt dat de voerbak onverwachts niet meer opent, wat frustratie bij je huisdier kan veroorzaken.

Met de Surefeed Afsluitbare Voerbak haal je een betrouwbaar en handig hulpmiddel in huis om het voedingsproces van je huisdier te verbeteren. Door het voer langer vers te houden, ongewenste bezoekers buiten te sluiten en de eetervaring van je huisdier te optimaliseren, biedt deze voerbak een winnende combinatie van functionaliteit en veiligheid. Zorg ervoor dat je de voerbak correct installeert en gebruikt volgens de aanwijzingen in de duidelijke handleiding, en je zult al snel genieten van de voordelen die deze voerbak te bieden heeft.

 • Microchip herkenning
 • Timing
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

Wat is een surefeed microchip voerautomaat?

Een SureFeed Microchip Voerautomaat is een automatische voerbak voor huisdieren die is ontworpen om alleen toegang te bieden aan het huisdier waarvoor het voedsel is bedoeld. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van een microchiplezer, die de microchip van het huisdier leest wanneer het zich bij de voerbak bevindt en deze opent om toegang te geven tot het voedsel. Dit is vooral handig in huishoudens met meerdere huisdieren, waarbij een of meer huisdieren een speciaal dieet volgen of medicatie nodig hebben en het belangrijk is dat ze niet bij het voedsel van de andere huisdieren kunnen. De SureFeed Microchip Voerautomaat kan worden geprogrammeerd om meerdere microchipnummers te onthouden, zodat verschillende huisdieren op verschillende tijden toegang kunnen krijgen tot de voerbak.

Waarop moet je letten bij het kopen van een surefeed microchip voerautomaat?

Als je van plan bent om een SureFeed microchip voerautomaat te kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten:

Geschiktheid voor jouw huisdieren: Zorg ervoor dat de voerautomaat geschikt is voor jouw huisdieren en hun voedingsbehoeften. Sommige voerautomaten hebben bijvoorbeeld een kleinere capaciteit en zijn geschikt voor katten, terwijl andere grotere modellen geschikt zijn voor honden.

Microchip compatibiliteit: De SureFeed microchip voerautomaat werkt met microchip-geactiveerde RFID-technologie, dus controleer of de voerautomaat compatibel is met de microchips van jouw huisdieren. Dit is belangrijk omdat sommige oudere microchips mogelijk niet werken met de voerautomaat.

Batterijduur: Controleer de levensduur van de batterijen van de voerautomaat. Sommige modellen hebben een kortere batterijduur dan andere en het is belangrijk om te weten hoe vaak de batterijen vervangen moeten worden.

Instelbare portiegrootte: Sommige voerautomaten hebben instelbare portiegroottes, wat handig kan zijn als je jouw huisdieren op een specifiek dieet wilt houden. Controleer of de voerautomaat deze functie heeft en of het past bij jouw behoeften.

Capaciteit: Controleer de capaciteit van de voerautomaat om ervoor te zorgen dat het voldoende voedsel kan bevatten voor jouw huisdieren. Dit is vooral belangrijk als je de voerautomaat voor langere tijd wilt gebruiken zonder dat het regelmatig bijgevuld moet worden.

Gebruiksgemak: Controleer of de voerautomaat gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld verwijderbare onderdelen die in de vaatwasser kunnen worden gereinigd, wat handig kan zijn als je weinig tijd hebt. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een SureFeed microchip voerautomaat kiezen die het beste past bij de behoeften van jou en jouw huisdieren.

Waarom een surefeed microchip voerautomaat kopen?

Er zijn diverse redenen om te overwegen om een SureFeed microchip voerautomaat aan te schaffen. Zo kan het voorkomen dat huisdieren elkaars voer opeten en kan het helpen bij het beperken van te veel eten of te snel eten. Ook kan het handig zijn als je niet altijd thuis bent en het kan voer vers houden. Tot slot kan het de algemene ervaring van het voeren van huisdieren verbeteren.

Welke verschillende type surefeed microchip voerautomaat zijn er?

 • SureFeed Microchip Pet Feeder: Dit is een voerbak voor huisdieren die werkt met de microchip van het huisdier. Het zorgt ervoor dat alleen het juiste huisdier toegang heeft tot het voer.
 • SureFeed Microchip Pet Feeder Connect: Deze versie van de voerbak heeft dezelfde functies als de basisversie, maar kan ook verbinding maken met een smartphone-app om voedingsinformatie te volgen.
 • SureFeed Microchip Pet Feeder Connect with Hub: Dit is een geavanceerdere versie van de Pet Feeder Connect, inclusief een hub die verbinding maakt met je wifi-netwerk, wat zorgt voor betere monitoring en besturing op afstand.
 • SureFeed Sealed Pet Bowl: Een afgesloten voerbak voor huisdieren, die voedsel langer vers houdt. Het opent automatisch wanneer het huisdier dichtbij komt en sluit weer als het huisdier wegloopt.
 • SureFeed Sealed Pet Bowl Connect: Deze versie van de Sealed Pet Bowl kan ook verbinding maken met een smartphone-app, waardoor je inzicht krijgt in de eetgewoonten van je huisdier.
 • SureFeed Sealed Pet Bowl Connect with Hub: Deze versie omvat de Sealed Pet Bowl met connectiviteit, plus een hub voor wifi-verbinding. Hiermee kun je het eetgedrag van je huisdier nog gedetailleerder volgen en beheren.
DierDier

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een SureFeed microchip voerautomaat?

Een SureFeed microchip voerautomaat werkt door het gebruik van microchip-technologie. Wanneer het apparaat de microchip van een bepaald huisdier detecteert, wordt de voerbak geopend voor dat huisdier. Als het apparaat de microchip niet detecteert, blijft de voerbak gesloten.

Hoe programmeer ik de SureFeed microchip voerautomaat?

Om de SureFeed microchip voerautomaat te programmeren, moet u de microchip van het huisdier registreren bij het apparaat. Dit wordt meestal gedaan door de voerbak te openen, de microchip van het huisdier te scannen en vervolgens de registratieprocedure te volgen. Dit verschilt echter afhankelijk van het specifieke model en de instructies van de fabrikant.

Hoe vaak moet ik de batterijen vervangen in een SureFeed microchip voerautomaat?

De frequentie waarmee de batterijen in een SureFeed microchip voerautomaat moeten worden vervangen, hangt af van het gebruik en het specifieke model. Sommige modellen hebben batterijen die tot zes maanden meegaan, terwijl andere modellen batterijen hebben die tot twaalf maanden meegaan. Het wordt aanbevolen om de batterijen minstens één keer per jaar te vervangen om ervoor te zorgen dat het apparaat correct blijft werken.

Kan ik natvoer gebruiken in een SureFeed microchip voerautomaat?

Sommige modellen van de SureFeed microchip voerautomaat kunnen natvoer gebruiken, terwijl andere alleen droogvoer accepteren. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen om te bepalen welk type voedsel in uw specifieke model kan worden gebruikt.

Is de SureFeed microchip voerautomaat geschikt voor alle soorten microchips?

De SureFeed microchip voerautomaat is geschikt voor de meeste microchips die bij huisdieren worden gebruikt. Er zijn echter enkele uitzonderingen, zoals microchips die werken op een andere frequentie dan de frequentie die wordt gebruikt door het apparaat.

Hoe maak ik de SureFeed microchip voerautomaat schoon?

Om de SureFeed microchip voerautomaat schoon te maken, moet u eerst de voerbak verwijderen en deze met warm zeepsop wassen. Het wordt aanbevolen om de voerbak regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat er voedselresten achterblijven en om de hygi

Onze favoriet

De SureFeed Microchip Voerbak Connect is een handige oplossing om te voorkomen dat katten elkaars eten opeten. Het is compatibel met de microchip van je kat, zodat alleen geregistreerde katten toegang hebben. De voerbak kan tot 32 katten registreren, heeft een deksel om het voer vers te houden en bevat een app waarmee je het eetgedrag van je kat kunt volgen en het voer kunt afwegen. De Petfeeder heeft ook een trainingsfunctie. De SureFeed Connected Hub moet apart worden aangeschaft om de app te gebruiken. De voerbak werkt op vier C-batterijen en heeft een afmeting van 21,5 x 22,7 x 31 cm.

Beste prijs op BOL.com