De beste automatische voerbak kat van 2024

Stel je voor dat je nooit meer je wekker hoeft te zetten om je kat te voeren. Of dat je zonder zorgen een weekendje weg kunt gaan, zonder dat je je druk hoeft te maken over wie er voor je kat zal zorgen. Dat klinkt toch fantastisch? Met een automatische voerbak voor katten is dit allemaal mogelijk! Deze slimme apparaten zorgen ervoor dat je kat op tijd en op de juiste manier wordt gevoerd, zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. En dat is niet alleen handig, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Want laten we eerlijk zijn, er is toch niets schattiger dan een tevreden, volgegeten kat?

Onze top 3

Onze favoriet

Heb je wisselende werkuren of wil je op een spontane weekendtrip gaan? Met de Zedar automatische voerbak is dat geen probleem meer. Katten gedijen goed bij structuur, dus het is belangrijk om hen op vaste tijden te voeden. Met de Zedar automatische voerbak kun je jouw kat of hond op vaste tijdstippen voeden, zonder je zorgen te maken als je later thuis bent of een weekend weggaat. Jouw kat hoeft je niet te missen dankzij de spraakopnamemogelijkheden in de app. Je kunt eenvoudig tijdschema's instellen om het natuurlijke jachtgedrag van de kat te stimuleren en een belangrijke structuur te creëren, wat zal bijdragen aan de gelukkigheid van jouw kat.  De automatische voerbak heeft een capaciteit van 6 liter en is luchtdicht afgesloten om de smaak en knapperigheid van het voedsel te behouden. Het apparaat beschikt over een ingebouwde speaker waarmee je een persoonlijk bericht kunt inspreken voor jouw huisdier, dat zal afspelen wanneer het dier gevoerd wordt. Om te voorkomen dat jouw kat of hond geen eten krijgt bij een stroomstoring, kan de voerbak worden voorzien van 3 batterijen als noodaccu.

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid

2e beste keuze

De automatische voerbak zorgt ervoor dat jouw huisdier op tijd eten krijgt en dankzij de verstelbare camera kun je zelfs controleren of jouw huisdier het voer opeet. Met de gratis app kun je het voerschema aanpassen en instellen hoe vaak, wanneer en hoeveel voer het apparaat moet geven. De voerautomaat zal dit schema wekelijks herhalen. Je kunt handmatig extra voer geven via de app of door op de voerknop op het apparaat te drukken. Bovendien kun je tijdens elke voerbeurt jouw stem afspelen om jouw huisdier te laten weten dat het eten klaar is en zo gewend te blijven aan jouw stem. De voerautomaat is voorzien van een 1080P HD camera waarmee je jouw huisdier op elk moment en vanaf elke locatie live kunt zien. In het donker schakelt de camera over op nachtmodus zodat je ook in een donkere ruimte goed beeld hebt. De camera kan worden ingesteld op vier verschillende invalshoeken; naar voren gericht, of gericht op de voerbak. De foto's en video's van hoge kwaliteit kun je eenvoudig opslaan op je mobiele apparaat of op een SD-kaart via de app. 

 

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid

3e beste keuze

Een gezonde en evenwichtige voeding is belangrijk voor jou en ook voor jouw kat. Het is gemakkelijk om onbewust ongebalanceerd voedsel te geven, zoals het standaard droogvoer of af en toe een snack. Maar met de Nutri Turn is dit verleden tijd. Deze slimme voerautomaat biedt zes verschillende eetmomenten waardoor jouw kat altijd gezonde en evenwichtige voeding krijgt, zelfs als je niet thuis bent. Je hoeft alleen maar ‘s ochtends voordat je de deur uitgaat de voerautomaat te vullen met nat- en droogvoer en gezonde tussendoortjes. De Nutri Turn doet de rest voor je. Dit voorkomt bovendien overgewicht en zorgt ervoor dat jouw kat zo lang mogelijk gezond blijft.

De Nutri Turn is app-bestuurbaar en je kunt dagelijks voedingsplannen in de app instellen. Zo krijg je een notificatie wanneer het tijd is voor de voeding en hoef je je geen zorgen te maken over ongebalanceerde voeding. De voerautomaat is geschikt voor honden en katten en heeft een voedingscapaciteit voor een of twee dagen. Het is ook eenvoudig te installeren en de meegeleverde app maakt het gemakkelijk om het apparaat te bedienen.

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid

Op deze pagina:

Waarop hebben wij de automatische voerbak kat getest?

Nauwkeurigheid van de voedselafgifte: Een automatische voerbak voor katten moet het juiste voedsel in de juiste hoeveelheden kunnen afgeven op het juiste moment. De nauwkeurigheid van de voedselafgifte wordt getest door de voerbak te vullen met verschillende soorten voedsel en te controleren of de juiste hoeveelheid wordt afgegeven.

Duurzaamheid: Een automatische voerbak voor katten moet duurzaam zijn en in staat zijn om langdurig gebruik te weerstaan. De duurzaamheid van de voerbak wordt getest door deze onder verschillende omstandigheden te testen en te controleren of deze bestand is tegen slijtage en beschadiging.

Veiligheid: Een automatische voerbak voor katten moet veilig zijn voor de kat en voor de omgeving. De veiligheid van de voerbak wordt getest door de voerbak te onderwerpen aan verschillende tests, zoals het testen van de stabiliteit, het testen van de vergrendeling van het deksel, en het testen van de beveiliging tegen kortsluiting en oververhitting.

Wat is de beste automatische voerbak kat?

De beste automatische voerbak: Automatische voerbak kat en hond - voerautomaat met smartphone besturing

De automatische voerbak voor katten is een handige oplossing voor drukke huisdiereigenaren. Met geprogrammeerde voedingstijden en een grote opslagcapaciteit, zorgt deze voerbak ervoor dat uw kat altijd op tijd en met de juiste hoeveelheid voedsel wordt gevoerd.

#1
Zedar Automatische voerbak kat en hond - voerautomaat met smartphone besturing

Als huisdiereneigenaar wil je er zeker van zijn dat jouw kat of hond altijd gevoed wordt, zelfs als je niet thuis bent of een onregelmatig werkschema hebt. Gelukkig biedt de Zedar voerautomaat de oplossing. Deze automatische voerbak zorgt ervoor dat jouw huisdier op vaste tijdstippen gevoed wordt, zelfs als je niet thuis bent. Ik heb deze voerautomaat zelf getest en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben.

Een groot voordeel van deze voerautomaat is dat het natuurlijke eetgedrag van jouw huisdier gestimuleerd wordt. Katten en honden hebben van nature een jachtinstinct en door op vaste tijden te voeren, wordt dit instinct gestimuleerd. Hierdoor krijgt jouw huisdier de belangrijke structuur die het nodig heeft en zal het gelukkiger zijn.

Wat ik persoonlijk erg handig vind, is dat je via de app spraakopnames kunt instellen om jouw huisdier te laten weten dat het etenstijd is. Zo kan je bijvoorbeeld een persoonlijk bericht inspreken om jouw huisdier gerust te stellen terwijl het gevoerd wordt. Jouw huisdier zal ook jouw stem herkennen en hierdoor gerustgesteld worden.

De voerbak heeft een capaciteit van 6 liter, wat meer dan genoeg is voor de meeste huisdieren. De bak wordt luchtdicht afgesloten om de smaak en knapperigheid van de brokjes te behouden en de voerbak is veilig opgeborgen, omdat jouw huisdier de bak niet zelf kan openen. Dit zorgt ervoor dat jouw huisdier niet teveel eet of toegang krijgt tot het voer wanneer het niet de bedoeling is.

Wat ook erg fijn is, is dat de voerautomaat voorzien kan worden van 3 batterijen om ervoor te zorgen dat jouw huisdier ook tijdens een stroomstoring gevoed wordt. De batterij fungeert als noodaccu, waardoor je er zeker van bent dat jouw huisdier nooit zonder voer komt te zitten.

Tot slot beschikt de voerautomaat over een handige rode LED-indicator die aangeeft wanneer het voer bijna op is. Hierdoor hoef je niet elke dag de voorraad te controleren en kan je op tijd bijvullen. Dit zorgt ervoor dat jouw huisdier nooit zonder voer komt te zitten en altijd op tijd gevoed wordt.

Kortom, ik ben erg tevreden over de Zedar voerautomaat. Het zorgt voor een belangrijke structuur voor jouw huisdier, stimuleert het natuurlijke eetgedrag en biedt de mogelijkheid om persoonlijke spraakopnames in te stellen. Bovendien heeft het een grote capaciteit, is het veilig opgeborgen en is het voorzien van een handige LED-indicator. Ik raad dit product zeker aan voor iedere huisdiereneigenaar die op zoek is naar een handige en betrouwbare voerautomaat.

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#2
BOME - Automatische Voerbak Kat

Als je je zorgen maakt over het voeren van je huisdier vanwege onregelmatige werktijden of weekendjes weg, biedt de voerautomaat van BOME de ideale oplossing. Deze automatische voerbak zorgt ervoor dat je huisdier op tijd gevoed wordt, terwijl je via de verstelbare camera ook kunt zien of het eten wordt opgegeten. Met de gratis app kun je het voedingsschema instellen, wat handig is voor huisdieren met een dieet of voor baasjes die het gemakkelijker willen maken. Natuurlijk kun je altijd handmatig een extra portie geven, en met de app kun je tijdens elke voerbeurt je stem afspelen om je huisdier te laten weten dat het voer klaar ligt. De voerautomaat is voorzien van een 1080P HD-camera, waarmee je je huisdier op elk moment live kunt zien, zelfs in het donker via de nachtmodus. De camera kan worden ingesteld op vier verschillende invalshoeken en de foto's en video's kunnen worden opgeslagen op je mobiele apparaat of een SD-kaart. Het apparaat heeft ook een microfoon en speaker, zodat je tegen je huisdier kunt praten en het kunt horen. De opnames en live camerabeelden zijn versleuteld en alleen voor jou zichtbaar. Het apparaat heeft een capaciteit van 6 liter en biedt voorraad voor ruim drie maanden. De voerautomaat is voorzien van een slimme vergrendeling om het voer te beschermen tegen slimme huisdieren en heeft een batterij-back-up en een anti-verstoppingssysteem. Je ontvangt direct een melding bij storingen, bijvoorbeeld als het voer bijna op is, en het ingestelde voerschema zal dan worden voortgezet. Kies nu voor de beste zorg voor je huisdier en bestel de BOME voerautomaat!

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#3
Pettadore Nutri Turn - Voerautomaat Kat

Een gezonde en gevarieerde voeding is essentieel om je goed te voelen, zowel voor mensen als voor katten. Het is gemakkelijk om ongebalanceerde kattenvoeding te geven door simpelweg droogvoer te laten staan totdat je kat zich volgegeten heeft, af en toe een snack te geven en soms wat natvoer. Maar met de Nutri Turn is dit verleden tijd. Deze automatische voerautomaat biedt zes verschillende eetmomenten, waardoor jouw kat gezonde en gebalanceerde voeding krijgt, zelfs als je niet thuis bent. Voorkom overgewicht en zorg ervoor dat jouw kat zo lang mogelijk gezond blijft bij jou.

De Nutri Turn is app-bestuurbaar en maakt dagelijkse voedingsplannen in de app. Het apparaat heeft zes verschillende voermomenten en een voedingsnotificatie. Het is geschikt voor zowel honden als katten en kan ook handmatig gevoed worden zonder telefoon. Het heeft een voedingscapaciteit voor één of twee dagen en is eenvoudig te installeren met de meegeleverde applicatie.

Nutri Turn is de meest intelligente voerautomaat voor katten en biedt de mogelijkheid om verschillende soorten voer in de bak te doen, zoals natvoer, droogvoer, vitamines en snoepjes. In de app stel je gemakkelijk een dagelijks voedingsplan in, zodat jouw kat voorzien is tot het moment dat je weer terugkomt. Het apparaat heeft de mogelijkheid voor back-up batterijen, waardoor je met een gerust hart de deur uit kunt, wetend dat je kat volgens het voedingsschema kan eten.

Pettadore, de maker van de Nutri Turn, is trots op deze automatische voerautomaat en ziet hoe katten gedijen bij deze innovatieve voertechniek. Het bedrijf wil alle huisdieren gezond en gelukkig maken en heeft de Nutri Turn ontworpen om een evenwichtige voeding te bieden die het dichtst bij een eeuwig leven komt.

De Nutri Turn heeft een netto gewicht van ongeveer 1134 gram en heeft een voerreservoir van zes trays van 170 ml. Het heeft smart technologie met een meegeleverde app en een power input van 5V/1A. De automatische voerbak is geschikt voor zowel honden als katten van elk formaat voeding en heeft de mogelijkheid voor back-up batterijen (4x LR14) als stroomuitval zich voordoet. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd vanuit ecologisch perspectief.

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#4
Bowkam Automatische Voerbak

De Petwant Automatische Voerbak is dé oplossing voor huisdiereigenaren die het zat zijn om elke dag na te denken over het voedingsschema van hun kat of hond. Met deze voerautomaat van Bowkam kunt u op vier verschillende momenten gedurende de dag voermomenten instellen. Zo krijgen uw huisdieren op tijd en gevarieerd te eten. Kies voor Bowkam en u kiest voor een voordelig, kwalitatief en duurzaam product. 

Waarom kiezen voor de Petwant voerbak?
- Display is gemakkelijk in te stellen
- Extra groot basin van wel 4L
- Plan de timing van voeden i.c.m. de hoeveelheid
- Voice Recording, hierdoor kan je zelf je eigen stem terug laten komen tijdens het voeden
- Gezonder voor de kat omdat je kleinere porties kan toedienen
- Met 1 klik op de knop kan je je huisdier handmatig voeden
- Makkelijk schoon te maken door modulair design
- 30 dagen geld terug garantie
- Gratis verzending

Altijd eten voor uw huisdier!
Met de Bowkam voerbak is het eenvoudig om de tijdstippen voor de voermomenten in te stellen. Dit is mogelijk via het display, waarbij de voerbak automatisch de gekozen tijdstippen onthoudt. Hierdoor hoeft u de tijdstippen niet elke keer opnieuw in te stellen. Na het instellen van de tijdstippen kunt u uw huisdier voorzien van grote of kleine porties. Na gebruik is het mogelijk om een deel van de voerbak in de vaatwasser te doen.

Voice Recording
U kunt uw eigen stem of een bepaald geluid opnemen en automatisch af laten spelen tijdens het voeren van uw huisdier. Hierdoor zal uw huisdier getriggerd worden om te gaan eten, zelfs als u de hele dag of voor een langere periode niet thuis bent. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw huisdier wel genoeg te eten krijgt.

Product Specificaties:
- Kleur: Wit
- Inhoud: 4L basin
- Materiaal: Roestvrij Staal
- Automatisch & Manueel
- Afmetingen: 19*19*30 (l*b*h)
- Merk: Bowkam

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

#5
PetMeals Dubbele Automatische Voerbak

Heb je weinig tijd omdat je druk aan het werk bent, slaap je soms ergens anders of heb je gewoon geen zin om op te staan om je huisdieren te voeden? Dan biedt de slimme voerdispenser dé oplossing voor jou! Stel het voedingsschema eenmalig in voor je huisdieren. De voerdispenser is gemakkelijk uit elkaar te halen en te reinigen indien nodig. De voerbakjes zijn vervaardigd uit roestvrij staal. Al onze producten zijn CE-gecertificeerd en getest voor verkoop.

Via de app kun je een voedingsplan voor je huisdieren instellen. De automatische kattenvoeder kan afhankelijk van de werkelijke behoefte van je huisdier een X aantal maaltijden per dag loslaten in de voerbak. Bijvoorbeeld om 09:00 uur 5 porties, om 12:00 uur 7 porties, om 15:00 uur 5 porties, enz. Nadat het schema is ingesteld, hoef je je er niet meer druk om te maken. Deze feeder is niet alleen handig om het voedsel redelijk te verdelen, maar kan ook gastro-intestinale en obesitasproblemen bij huisdieren effectief verminderen.

Je kunt de automatische honden- en kattenvoeder downloaden via de Playstore/Appstore en deze via WiFi koppelen aan de app op je telefoon. Je kunt deze voerautomaat bedienen via een speciaal ontworpen app of de handmatige voerknop. Of je nu moet overwerken, een avondje uit bent of om andere redenen niet thuis bent, je hoeft je geen zorgen te maken. Via de app zorg je ervoor dat jouw huisdier altijd voorzien is van voedsel.

Er is een microfoon en luidspreker ingebouwd in de voerdispenser om een speciale reden: tijdens het voeren kun je een boodschap opnemen (maximaal 10 seconden) voor je huisdier met je eigen stem. Het luisteren naar de stem van het baasje geeft het huisdier een veilig gevoel en versterkt de emotionele band tussen jullie.

De voerdispenser beschikt over zowel kabel- als batterijvoeding. Bij Vision Trading raden we aan om altijd de kabelvoeding te gebruiken en de batterijen erin te laten zitten. Als de stroom uitvalt terwijl je niet thuis bent, hoef je je geen zorgen te maken om je huisdier(en). Bij stroomuitval schakelt de voerdispenser automatisch over naar batterijvoeding. Ook na het uitschakelen behoudt de voeding de vorige instellingen en hoeft deze niet te worden gereset.

De voerbak en graanschuur zijn afzonderlijke ontwerpen die kunnen worden gedesinfecteerd en gereinigd. De binnenkant van de voerdispenser kan ook worden gedemonteerd en gereinigd om te voldoen aan de hygiënevereisten van huisdierbezitters.

 • Nauwkeurigheid
 • Duurzaamheid
 • Veiligheid
Beste prijs op BOL.com

Wat is een automatische voerbak kat?

Een automatische voerbak voor katten is een elektronisch apparaat dat is ontworpen om katten automatisch van voedsel te voorzien zonder tussenkomst van de eigenaar. Dit type voerbak voorziet in de behoefte van huisdieren aan regelmatige maaltijden, en kan handig zijn voor eigenaren die niet altijd thuis zijn om hun katten op vaste tijden te voeden. Automatische voerbakken voor katten zijn er in verschillende maten en modellen, sommige met verschillende compartimenten voor het voeren van meerdere huisdieren, en andere met programmeerbare timers waarmee de eigenaar de exacte tijd en hoeveelheid voer kan instellen. Sommige geavanceerde modellen bieden zelfs functies zoals automatische afsluiting om het voer vers te houden en het voorkomen van overeten.

Waarop moet je letten bij het kopen van een automatische voerbak kat?

Als je overweegt om een automatische voerbak voor je kat te kopen, zijn er enkele belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Hieronder vind je enkele aandachtspunten:

Capaciteit: De capaciteit van de voerbak is belangrijk, omdat deze bepaalt hoe vaak je de voerbak moet bijvullen. Als je vaak weg bent of weinig tijd hebt, wil je misschien een voerbak met een grote capaciteit zodat je kat voldoende voeding heeft als je niet thuis bent.

Programmeerbare timer: Het is handig om een automatische voerbak met een programmeerbare timer te hebben, zodat je kunt instellen wanneer je kat gevoed moet worden. Sommige modellen bieden ook de mogelijkheid om meerdere maaltijden in te stellen, wat handig kan zijn als je kat meerdere keren per dag kleine porties moet eten.

Voedingstype: Controleer of de automatische voerbak geschikt is voor het type voeding dat je kat eet. Sommige modellen zijn alleen geschikt voor droog voer, terwijl andere ook nat voer kunnen afgeven.

Makkelijk schoon te maken: Het is belangrijk om de voerbak regelmatig schoon te maken om de gezondheid van je kat te garanderen. Kies daarom een voerbak die makkelijk schoon te maken is.

Stroomvoorziening: Controleer of de automatische voerbak werkt op batterijen of via een stroomkabel. Als je vaak van huis bent, is het handig om een model te kiezen dat op batterijen werkt, zodat de voerbak blijft werken als de stroom uitvalt.

Prijs: Automatische voerbakken variëren sterk in prijs, van enkele tientjes tot honderden euro's. Bedenk hoeveel je wilt uitgeven en zoek naar een model dat past binnen je budget en voldoet aan je eisen. Door rekening te houden met deze factoren kun je een automatische voerbak voor je kat kiezen die goed past bij jouw situatie en de behoeften van je kat.

Waarom een automatische voerbak kat kopen?

Een automatische voerbak voor katten kan handig zijn om verschillende redenen. Het kan bijvoorbeeld helpen om de voeding van uw kat te reguleren en te controleren, vooral als uw kat overgewicht heeft of een speciaal dieet volgt. Daarnaast kan het handig zijn als u niet altijd thuis bent om de voeding van uw kat in de gaten te houden, omdat de automatische voerbak ervoor zorgt dat uw kat op regelmatige tijdstippen gevoed wordt. Tot slot kan het de stress en zorgen verminderen van het niet op tijd kunnen voeren van uw kat, omdat u weet dat de automatische voerbak voor uw kat zal zorgen, zelfs als u er niet bent.

Welke verschillende type automatische voerbak kat zijn er?

 • Programmeerbare voerbakken
 • Zwaartekracht voerbakken
 • Elektronische voerbakken
 • Wi-Fi verbonden voerbakken
 • Dubbele voerbakken
 • Slow-feed voerbakken
 • Voerbakken met timers
 • Microchip gestuurde voerbakken
 • Automatische waterdispensers met voerbakken
 • Voerbakken met sensoren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een automatische voerbak voor katten?

Een automatische voerbak voor katten heeft vele voordelen, zoals het geven van een consistente voeding, voorkomen van overvoeding, en het verminderen van stress en verveling van uw kat.

Welke soorten automatische voerbakken voor katten zijn er?

Er zijn verschillende soorten automatische voerbakken voor katten, waaronder elektronische voerbakken met een timer of programmeerbare functie, zwaartekrachtvoerbakken en voerbakken met een microchip of RFID-lezer.

Hoe programmeer ik een automatische voerbak voor katten?

De programmeerbaarheid van een automatische voerbak voor katten varieert, maar over het algemeen moet u het apparaat instellen op de juiste tijd en hoeveelheid voedsel. Raadpleeg de handleiding van de specifieke voerbak voor instructies.

Hoeveel voedsel kan een automatische voerbak voor katten bevatten?

De hoeveelheid voedsel die een automatische voerbak voor katten kan bevatten varieert, maar meestal is het tussen de 2 en 6 kopjes voedsel.

Zijn automatische voerbakken voor katten duur?

De prijs van automatische voerbakken voor katten varieert afhankelijk van het type en de functies. Sommige zijn betaalbaar, terwijl andere duurder kunnen zijn vanwege geavanceerde functies.

Moet ik een automatische voerbak voor mijn kat kopen als ik afwezig ben?

Een automatische voerbak voor katten kan handig zijn als u afwezig bent en uw kat toch op de juiste tijden en hoeveelheden moet worden gevoerd. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat uw kat voldoende vers water heeft terwijl u weg bent.

Moet ik nog steeds handmatig voedsel aan mijn kat geven als ik een automatische voerbak heb?

Het is aan te raden om uw kat af en toe handmatig voedsel te geven, zelfs als u een automatische voerbak heeft. Dit helpt de band tussen u en uw kat te versterken en stelt u in staat om te controleren of uw kat gezond eet.

Onze favoriet

Heb je onregelmatige werktijden of wil je spontaan een weekendje weg? Met de Zedar voerautomaat is dat geen probleem meer. Katten houden van structuur en het is belangrijk om op vaste tijden te voeren. Met de automatische voerbak van Zedar kun je jouw kat of hond voeren op vaste tijdstippen, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken als een afspraak uitloopt of als je een weekend weg bent. Met deze automatische voerbak hoeft jouw huisdier je niet te missen. Je kunt eenvoudig spraakopnames instellen via de app, zodat je er altijd bij bent! 

Stimuleer het natuurlijke eetgedrag van jouw huisdier met de Zedar voerautomaat. Gemiddeld moet een zelfvoorzienende kat zo’n zes muizen per dag vangen om voldoende voedsel binnen te krijgen. Met de automatische voerbak stimuleer je het natuurlijke jachtpatroon van jouw kat door gemakkelijk tijdschema’s in te stellen, waardoor de kat op vaste tijden wordt gevoed. Zo creëer je een belangrijke structuur en zal jouw kat gelukkiger zijn.

De automatische voerbak van Zedar heeft een capaciteit van maar liefst 6 liter, waardoor je huisdier altijd genoeg voedsel heeft. De bak is luchtdicht afgesloten, waardoor de brokjes hun smaak en knapperigheid behouden. Bovendien kan jouw huisdier de bak zelf niet openen, waardoor het veilig is opgeborgen.

Beste prijs op BOL.com