Het beste Natvoer van 2024

Kattenliefhebbers opgelet! Wist je dat natvoer voor katten een smakelijke en voedzame optie kan zijn om je pluizige vriend te verwennen en te voorzien van essentiële voedingsstoffen? Natvoer biedt niet alleen een heerlijke traktatie voor je kat, maar het heeft ook een scala aan voordelen die bijdragen aan hun algehele gezondheid en welzijn. Van het bevorderen van hydratatie tot het helpen bij het voorkomen van urinewegproblemen, natvoer kan een uitstekende aanvulling zijn op het dieet van je geliefde huisdier. Dus, pak een blikje, zakje of kuipje van dit smakelijke en vochtige kattenvoer en geniet van het gelukkige gespin van je kat terwijl ze zich tegoed doen aan hun heerlijke maaltijd!

Onze top 3

Onze favoriet

Verwen je slimme kat met hoogwaardig kattenvoer van FELIX®. Dit natvoer is gemaakt met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en malse stukjes in een heerlijke gelei voor een onweerstaanbare maaltijd. Geniet van 100% volledig en gebalanceerd voer zonder toegevoegde kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Verkrijgbaar in verschillende smaken en rijk aan vitamine D & E en omega 6 vetzuren voor een gezonde kat.

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit

2e beste keuze

Nu nog smaakvoller en in een nieuwe verpakking! Maak je kat blij met onze heerlijke recepten met gevogelte in gelei voor een onweerstaanbare smaakbeleving bij elke maaltijd. De WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes zijn zorgvuldig samengesteld en perfect gebalanceerd om je kat gelukkig en gezond te houden. 

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit

3e beste keuze

Gourmet Perle Mini Filets in saus met kip, konijn, rund en zalm is een volledig diervoeder voor volwassen katten, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zonder toegevoegde kunstmatige stoffen. Verwen je kat met verfijnde smaken in heerlijke sauzen.

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit

Op deze pagina:

Waarop hebben wij het katten natvoer getest?

Voedingswaarde en -samenstelling: dit omvat de hoeveelheid en kwaliteit van eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen die in de voeding aanwezig zijn.

Smaak en textuur: dit omvat de aantrekkelijkheid van de smaak en de textuur van het voedsel voor katten.

Kwaliteit van de ingrediënten: dit omvat de herkomst en kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, zoals vlees, groenten en granen.

Verteerbaarheid: dit omvat de mate waarin het voedsel gemakkelijk door de spijsvertering van de kat kan worden afgebroken en opgenomen.

Gezondheid en veiligheid: dit omvat de mogelijke gezondheidsrisico's die het voedsel voor katten kan opleveren, zoals besmetting met ziekteverwekkers, en of het voldoet aan de voedingsbehoeften van katten op lange termijn.

Wat is het beste Kattenvoer voor je kat?

Uit ons onderzoek is gebleken dat Whiskas 1+ Natvoer - Gevogelte - Selectie in gelei - maaltijdzakjes 80 x 85 g het beste kattenvoer is.

Katten natvoer is speciaal ontworpen om aan de voedingsbehoeften van katten te voldoen. Het is beschikbaar in een breed scala aan smaken en texturen, waardoor het aantrekkelijk is voor zelfs de meest kieskeurige katten. Natvoer bevat hoogwaardige ingrediënten en essentiële voedingsstoffen om de gezondheid en het welzijn van katten te bevorderen. Met katten natvoer geef je je kat een heerlijke en voedzame maaltijd.

#1
Whiskas 1+ Natvoer - Gevogelte - Selectie in gelei - maaltijdzakjes 80 x 85 g

Nu met verbeterde receptuur en in een nieuwe verpakking! Verwen je kat met de heerlijke smaken van gevogelte in gelei met onze WHISKAS® 1+ maaltijdzakjes. Deze maaltijdzakjes zijn perfect gebalanceerd en afgestemd op de dagelijkse behoeften van katten ouder dan 1 jaar. De stukjes gevogelte zijn zorgvuldig geselecteerd en bereid met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, vitaminen en mineralen. Zo krijgt je kat alle essentiële voedingsstoffen binnen die ze nodig heeft voor een lang en gelukkig leven.

Bovendien bevat deze selectie van gevogelte in gelei een gebalanceerde mix van mineralen en vitamine C die het natuurlijk afweersysteem van je kat ondersteunt. Daarnaast is zink toegevoegd, wat bijdraagt aan een gezonde huid en vacht, en ondersteunt het sterke spieren.

Dit voordeelpakket bevat 80 maaltijdzakjes à 85 gram met een selectie van vier verschillende gevogeltesoorten in gelei: 20x Kip, 20x Eend, 20x Gevogelte en 20x Kalkoen. De doos waarin de maaltijdzakjes worden geleverd is bovendien 100% recyclebaar en bevat gerecycled papier. Zo kun je niet alleen je kat verwennen met heerlijk natvoer, maar ook nog eens bijdragen aan een duurzame wereld.

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#2
Felix Original in Gelei Mix Selectie - Kattenvoer natvoer - Rund, Kip, Tonijn, Zalm - 44 x 85g

Felix Original in Gelei - Kattenvoer natvoer - Mix selectie - 44 x 85g biedt jouw slimme kat een onweerstaanbare maaltijd met malse stukjes en heerlijke gelei. Dit kattenvoer is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, zonder toegevoegde kunstmatige smaakstoffen en conserveermiddelen. Bovendien is het 100% volledig en gebalanceerd en bevat het geen kleurstoffen, maar wel dezelfde overheerlijke smaak waar je kat dol op is. De toevoeging van vitamine D & E en Omega 6 vetzuren dragen bij aan een gezonde vacht en huid van je geliefde huisdier. Verwen je kat met de onweerstaanbare smaak van Felix - gewoonweg onweerstaanbaar!

Felix Original in Gelei - Kattenvoer natvoer - Mix selectie - 44 x 85g is de perfecte maaltijd voor jouw slimme kat. Met de heerlijke mix van malse stukjes en smakelijke gelei, bereid met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, zal jouw kat elke keer weer genieten van deze onweerstaanbare maaltijd. Het kattenvoer bevat geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen, is 100% volledig en gebalanceerd en bevat geen kleurstoffen. Vitamine D & E en Omega 6 vetzuren dragen bij aan een gezonde vacht en huid van je kat. Verwen jouw geliefde huisdier met de overheerlijke smaak van Felix - gewoonweg onweerstaanbaar!

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#3
Gourmet Perle Mini Filets in saus - kattenvoer natvoer - kip, konijn, rund & zalm - 60 x 85 gr

Gourmet Perle Mini Filets in saus met kip, konijn, rund en zalm biedt jouw kat een verfijnde smaakervaring met hoogwaardige ingrediënten. De fijne mini filets zijn geserveerd in een heerlijke saus en bevatten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of smaakstoffen. GOURMET™ Perle heeft met zorg geselecteerde ingrediënten gebruikt om een eenvoudige, maar verfijnde creatie te maken die elke dag opnieuw een onweerstaanbare smaakervaring biedt. Het is een volledig diervoeder voor volwassen katten die houden van heerlijk en verfijnd kattenvoer.

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#4
Sheba Delicatesse Katten Natvoer - Vis - 40 x 85 gr

Sheba Délicatesses met vis in saus zijn malse reepjes vis overgoten met een heerlijke saus. Dit complete en gebalanceerde kattenvoer heeft een hoog visgehalte en ondersteunt het vochtgehalte van je kat. Gemaakt van duurzame MSC-gecertificeerde visserij, zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. In deze voordeelverpakking zitten verschillende smaakvarianten voor dagelijkse afwisseling en verrassing voor je kat. Bevat 40 maaltijdzakjes à 85 gram in de smaken zalm, witvis, tonijn en kabeljauw.

Voedingsadvies: een kat van 4 kg heeft 3 zakjes per dag nodig, aangevuld met 20 gr droogvoer.

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

#5
32x Tommie the Cat natvoer - verse paté rund - voordeel verpakking - zonder suiker en graanvrij 85g

Tommie the Cat heeft een nieuw product in het assortiment: de pure rund paté. Deze overheerlijke paté zit bomvol rundvlees en is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten. De paté bevat belangrijke mineralen en vetten die bijdragen aan de gezondheid van jouw kat.

Met deze monoproteïne natvoeding van Tommie the Cat ben je verzekerd van een gezonde maaltijd voor jouw kat. Het natvoer kuipje zit namelijk vol met pure loeilekkere rund. Daarnaast is het natvoer 100% graanvrij, bevat het 0% suiker, soja of granen en alleen de beste ingrediënten.

Naast de smaak en gezonde voordelen biedt Tommie the Cat met dit natvoer nog veel meer voordelen voor jouw kat. Zo draagt het bij aan een mooie glimmende vacht, gaat het actief gebitsproblemen tegen en zorgt het voor een gezonde en energieke kat. Ook de ontlasting van jouw kat zal minder stinken.

Tommie the Cat staat garant voor kwaliteit en smaakvolle producten. Dit product is dan ook speciaal ontwikkeld om jouw kat te laten smullen en te laten genieten van een gezonde maaltijd. Tommie the Cat biedt dan ook niet voor niets de belofte: alles voor jouw happy cat!

 • Voedingswaarde
 • Smaak en textuur
 • Kwaliteit
Beste prijs op BOL.com

Wat is natvoer voor je kat

Natvoer voor katten is een type kattenvoer met een hoger vochtgehalte dan droogvoer zoals brokken. Het bestaat meestal uit vlees, vis of gevogelte, aangevuld met ingrediënten zoals groenten, granen en vitaminen en mineralen om een uitgebalanceerde voeding te bieden. Het vochtgehalte van natvoer varieert meestal tussen 70% en 80%, waardoor het een zachtere textuur heeft dan brokken.

Natvoer wordt vaak verkocht in blikjes, zakjes of kuipjes en heeft een kortere houdbaarheid dan droogvoer zodra het geopend is. Vanwege het hogere vochtgehalte kan natvoer gunstig zijn voor katten die niet genoeg water drinken, omdat het helpt bij het bevorderen van hydratatie en het voorkomen van urinewegproblemen.

Veel katten vinden de smaak en textuur van natvoer aantrekkelijker dan brokken, wat vooral handig kan zijn voor kieskeurige eters of katten met verminderde eetlust. Natvoer bevat meestal meer dierlijke eiwitten en minder koolhydraten dan brokken, wat gunstig kan zijn voor katten met specifieke dieetbehoeften of gezondheidsproblemen zoals obesitas of diabetes. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen natvoer en brokken, afhankelijk van de specifieke behoeften en voorkeuren van je kat.

Waarop moet je letten bij het kopen van natvoer voor je kat

Bij het kopen van natvoer voor je kat is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de ingrediënten en de voedingswaarde van het voer. Zoek naar producten met hoogwaardige dierlijke eiwitten als belangrijkste ingrediënten, zoals vlees, gevogelte of vis. Vermijd voedsel dat overmatig gebruik maakt van goedkope vulstoffen, zoals maïs, tarwe en soja, of voedsel met kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakstoffen.

Lees de etiketten zorgvuldig en kies een natvoer dat is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsbehoeften van je kat op basis van leeftijd, gewicht en eventuele specifieke gezondheidsproblemen. Houd rekening met eventuele voedselallergieën of gevoeligheden die je kat kan hebben en overweeg in die gevallen graanvrije of beperkte ingrediëntenopties.

Houd hier rekening mee

Bij het kopen van natvoer voor je kat zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor hun voedingsbehoeften:

Ingrediënten en kwaliteit: Zoek naar producten met hoogwaardige dierlijke eiwitten, zoals vlees, gevogelte of vis, als belangrijkste ingrediënten. Vermijd voedsel dat overmatig gebruik maakt van goedkope vulstoffen, zoals maïs, tarwe en soja, of voedsel met kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen en smaakstoffen.

Voedingsbehoeften: Kies een natvoer dat is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsbehoeften van je kat op basis van leeftijd, gewicht en eventuele specifieke gezondheidsproblemen. Houd rekening met eventuele voedselallergieën of gevoeligheden die je kat kan hebben en overweeg in die gevallen graanvrije of beperkte ingrediëntenopties.

Dierenarts aanbevelingen: Raadpleeg je dierenarts voor aanbevelingen over merken en formules die geschikt zijn voor de specifieke behoeften van je kat.

Houdbaarheidsdatum: Let op de houdbaarheidsdatum op de verpakking om ervoor te zorgen dat je kat het voedsel consumeert terwijl het nog vers is.

Verpakking en portiegrootte: Kies verpakkingen die passen bij de eetgewoonten van je kat, zoals blikjes, zakjes of kuipjes. Kleinere porties zijn handig als je kat niet veel in één keer eet, terwijl grotere porties handig kunnen zijn voor meerdere katten of als je kat natvoer als hoofdvoedsel krijgt.

Prijs en kwaliteit: Houd rekening met zowel prijs als kwaliteit bij het kiezen van natvoer. Hoewel goedkoper voedsel misschien aantrekkelijk is, kan het op de lange termijn minder voedzaam en minder gunstig zijn voor de gezondheid van je kat.

Smaakvoorkeur van je kat: Hoewel het belangrijk is om voeding te kiezen die gezond en voedzaam is, is het ook belangrijk om rekening te houden met de smaakvoorkeuren van je kat. Probeer verschillende smaken en texturen uit om te ontdekken wat je kat het lekkerst vindt.

Waarom natvoer voor je kat kopen

Het kopen van natvoer voor je kat kan een goede keuze zijn, omdat het helpt bij het bevorderen van hydratatie en het voorkomen van urinewegproblemen door het hogere vochtgehalte. Bovendien bevat natvoer vaak meer dierlijke eiwitten en minder koolhydraten dan droogvoer, wat gunstig kan zijn voor katten met specifieke dieetbehoeften of gezondheidsproblemen. Tot slot vinden veel katten de smaak en textuur van natvoer aantrekkelijker, waardoor het een goede optie is voor kieskeurige eters of katten met verminderde eetlust.

Verschillende types natvoer

Er is een breed scala aan natvoer voor katten beschikbaar, variërend in smaak, textuur en ingrediënten. Enkele veelvoorkomende soorten zijn voedsel op basis van vlees, vis of gevogelte, gecombineerd met groenten en granen. Er zijn ook graanvrije opties en formules met beperkte ingrediënten voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden. Bovendien zijn er speciale dieetformules voor katten met specifieke gezondheidsproblemen of levensfasen, zoals kittens, senioren en katten met gezondheidsaandoeningen zoals nierproblemen of diabetes.

Veelgestelde vragen

Is natvoer goed voor katten?

Ja, natvoer kan goed zijn voor je kat. Het biedt een bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten en essentiële voedingsstoffen. Het hogere vochtgehalte in natvoer draagt bij aan de hydratatie van je kat en kan helpen bij het voorkomen van urinewegproblemen. Bovendien kan het gunstig zijn voor katten met specifieke dieetbehoeften of gezondheidsproblemen. Het is echter belangrijk om de juiste balans te vinden tussen natvoer en droogvoer, afhankelijk van de individuele behoeften en voorkeuren van je kat.

Hoe vaak geef je je kat natvoer?

De frequentie waarmee je je kat natvoer geeft, hangt af van haar specifieke behoeften en voorkeuren, evenals jouw eigen schema en budget. Sommige katteneigenaren geven dagelijks een combinatie van natvoer en droogvoer, terwijl anderen ervoor kiezen om een paar keer per week natvoer als traktatie of aanvulling te geven. Het is belangrijk om te overleggen met je dierenarts over de juiste balans tussen natvoer en droogvoer voor jouw kat, rekening houdend met haar leeftijd, gewicht en gezondheidstoestand.

Hoeveel natvoer mag een kat per dag?

Hoeveel natvoer een kat per dag mag hangt af van haar leeftijd, gewicht en activiteitenniveau, evenals de voedingswaarde van het voer dat je gebruikt. Over het algemeen wordt aanbevolen om natvoer in porties te geven, bijvoorbeeld in één tot twee maaltijden per dag, om overvoeding te voorkomen. Het is belangrijk om het gewicht van je kat regelmatig te controleren en de portiegrootte aan te passen als dat nodig is om een ??gezond gewicht te behouden.

Is natvoer beter voor mijn kat dan droogvoer?

Natvoer kan voordelen hebben ten opzichte van droogvoer, omdat het meer vocht bevat, wat kan bijdragen aan de hydratatie van je kat. Ook kan natvoer aantrekkelijker zijn voor kieskeurige eters en kan het helpen bij gebitsproblemen. Echter, droogvoer kan ook voedzaam zijn en langer bewaard worden.

Welke ingrediënten moet ik vermijden bij de aankoop van natvoer?

Het is belangrijk om te kijken naar de ingrediëntenlijst en te vermijden dat het natvoer veel vulstoffen en bewaarmiddelen bevat. Ook is het belangrijk om te kijken naar de hoeveelheid eiwitten en voedingsstoffen in het natvoer, om ervoor te zorgen dat je kat alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Hoe bewaar ik natvoer het beste?

Bewaar het natvoer op een koele en droge plaats, weg van direct zonlicht. Na opening kun je het natvoer in de koelkast bewaren, maar zorg er wel voor dat je het binnen een dag gebruikt. Gooi restjes natvoer weg als ze langer dan 24 uur in de koelkast hebben gestaan.

Onze favoriet

Felix Original in Gelei - Kattenvoer natvoer - Mix selectie - 44 x 85g Slimme katten weten wat ze willen, vooral als het om kattenvoer gaat! Daarom zijn de FELIX® Original recepten met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten gemaakt en bereid met malse stukjes in een heerlijke gelei, voor een onweerstaanbare maaltijd natvoer voor je kat. FELIX - gewoonweg onweerstaanbaar! Geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen Geen toegevoegde kunstmatige conserveermiddelen 100% volledig en gebalanceerd Geen kleurstoffen, dezelfde overheerlijke smaak Vitamine D & E Bron van Omega 6 vetzuren

Beste prijs op BOL.com